Για να πας, παίρνεις τρένο που ειναι 2 ευρώ νομιζω.
Για να γυρίσεις τώρα, βρες κάποιον γνωστό.
ρε παιδακια μου το 8εμα δεν ειναι τα λεφτα…δεν με νοιαζει οσα και να δωσω…αρκει να τους δω.τι 2 ε τι 15 …μια μπλουζα λιγοτερη!χεχε
αλλα οσον αφορα στο κτελακι της ντιντι πως κλεινεις?και αν ξαφνικα παω και μου πουν μα μου σου του?
γιαυτο θελω να αω με τα κτελ τα φυσιολογικα γτ δεν εχω ορεξη για ιστοριες.τον γυρισμο τον εχω βρει.τον πηγαιμο οχι ακομα.
τι λετε?τραινο η κτελ?
Εγώ τρένο θα έλεγα… έχει διάφορα δρομολόγια, δεν είναι και τόσο μακριά ο σταθμός Σφενδάλης, και δεν χάνεσαι, θα’χει κι άλλους που θα πηγαίνουν για να ακολουθήσεις.
Θελουμε βιδεακια απο το λαιβ κι εμεις που τελικα δεν θα παμε λογω εξεταστικης και αφραγκιας.
Καλα να περασετε.
Ελπιζω να μην ακυρωθει και με βρουν σφαγμενη απο κανα WISE.:-s
λες ε?και γω καπως ετσι το σκεφτηκα.παω σταθμο λαρισης με το υπεροχο μετρο μου και μετα παιρνω το επισης υπεροχο τραινακι μου και παω!θα κανω και μια ωραια βολτιτσα!
μαυρο φιδι που σε εφαγε εσενα!!
ετσι και δεν γινει…να φοβασαι…θα ειμαι εκει,θα ειμαι εκει!!!
άμα θες πάντως της ντιντι τα πουλμαν, σκας ενα 10ευρω και εχεις εισητηριο πηγαινελα… πρεπει να κατέβεις συνταγμα και να πας sunways travel που ειναι υπευθυνη για την εκδοση των εν λογω εισητηριων για τα πουλμαν που ξεκινανε σε 3 διαφορετικες (νομιζω) ωρες απο σταθμο λαρισης 
στο 18:30 θαμαι και γω:D 8)
Παιδια καλυτερα να πατε με λεωφορεια:
1)Το λεωφορειο σε αφηνει εξω απο την εισοδο ενω το τρενο επανω στο βουνο στου διαολου την μανα τουλαχιστον 2χλμ μακρια…
2)Στο τελος της συναυλιας τα λεωφορεια σε περιμενουν απεξω και δεν χρειαζεται να τρεχεις για να προλαβεις το τρενο
Στο Rockwave τα λεωφορεια σε αφηναν και σε παιρναν απο τη Μαλακασα.Που ειναι επισης κανα τεταρτο περπατημα απο το Terra Vibe.Αλλα με το τρενο στην επιστροφη ειναι καπως ζορικα τα πραγματα,δεν εχω παρει ποτε αλλα φανταζομαι θα γινεται χαμος.
To τρένο στην επιστροφή παίζει και να μην το προλαβαίνεις.
Το τελευταίο είναι στις 23.34.
Σιγουρα?Περσι που το ειχα κοιταξει ηταν 00.18 νομιζω.
Τελευταία φορά που το είδα ήταν πριν κάνα μήνα για τους KISS σε περίπτωση που δεν είχα άλλον τρόπο.
νταξει εμενα δεν με απασχολει ο γυρισμος.θα γυρισω με αμαξι.και στραβωσει και αυτο,κοιμαμαι στο υπαιθρο μια μερα.αυτο που με απασχολει ειναι πως θα παω…
ρε σεις αξιζει να τρεχω να κλεινω εισητηρια για τα πουλμαν της ντιντι?και αν με κρεμασουν?ασε που εγω θελω να παω πολυ νωριτερα!
και σκεφτομουν αμα ειναι να παω με κανα τραινακι που εχει πολλες ωρες!και φανταζομαι καπου θα λεει πως απο τη σταση σφενδαλη να πας τερρα βαιμπ!ε?
Καλα αν καταφερεις και χαθεις εισαι ταλεντο.
Οσοι κατεβουν Σφενδαλη προς Τερα Βαημπ θα πηγαινουν.Αν τωρα θες να το παιξεις Καργιας Νο 2,τραβα προς την αναποδη :Ρ
χαχαχ!οποτε παιρνω τηλ να μαθω τα οραρια για μαλακασα και ξεκιναω για να ζησω το ονειρο!!
αν και την ωρα που θα παω θαμαι ο μονος που θα πηγαινει αρα παιζει να παω απο την αναποδη και να χαθω!!
Προμπλεμ.Ο ΟΣΕ μας εριξε χυλοπιτα.Ε ρε και να μην κανει κανενα σταση Μαλακασα…Γαμω την εξεταστικη μου γαμω.
hahaa άκουσα πως όλο το setlist θα παιχτεί από κλασικά έγχορδα για να μην οξυνθεί η λοίμωξη στο αυτί του ραββίνου

ρε κολλημα!που να χασεις το εισητηριο ρε στο δρομο για τη μαλακασα!
8εριον τι ακριβως εννοεις??τι εγινε με ΟΣΕ?
αφιερωμενο στον φριντομ που ξερω οτι του αρεσει!
ενταξει αυτο ηταν δωρο θεου!!!αναβληθηκε η εξεταστικη μ για σεπτεβριο λογω σεισμων κ θα ειμαι κ εγω εκει!!!
ξερει κανεις αν εχουν εξαντληθει τ 50αρια??
αααα…και για το θεμα μετακινησης…παρτε λεωφορεια της didi…αλλιως την κατσατε…
περυσι πηγα metallica με αμαξι κ γυρισα σπιτι μου 3!!!1 ωρα και ενα τεταρτο ν βγω στην εθνικη οδο!!γινεται της paris hilton!!!
:roll:
Εγώ με αμάξι γύρισα και στη 1-1.30 ήμουν σπίτι μου.
Αρκεί να ξέρεις τα κόλπα.
Επίσης, οι Λινκιν θα χουν το πολύ τον μισό κόσμο των Metallica.