Linkin Park in Athens, 25/6

Οπς…Το χα ξεχασει οτι παίζουν…#-o :lol:

Ασε τους LP εσύ και δήλωσε για μπάλα. :expressionless:

Μου λείπουν 20 ωρες υπνου…Λυπαμαι…:stuck_out_tongue:

μιληστε για τους λπ γτ θα φατε ριπορτ!!:stuck_out_tongue:

τεσπα Slash N’ Roses μια χαρα σου κατσε!!!και γω μια χαρα ξεκιναω εκεινη την μερα εξεταστικη.πρωι πρωι αιγαλεω για γραψιμο και καπακι μαλακασα!

θα παρω μια απο αυτες τις μερες να ρωτησω δρομολογια για ΟΣΕ…

Στο συγκεκριμένο λάιβ ο Chester είναι άθλιος.

Αλλά θενκς για την αφιέρωση!

Κόψε κι άλλο. 10000 λέω γω. Μάξιμουμ.

Και κατι χρόνια:p :stuck_out_tongue:

φανταστειτε ξεκιναω την ιδια μερα να γραφω και παρακαλαω να περασουν οι μερες!!!

ελπιζω σε 6 βραδια να περασουμε και μεις αυτες τις στιγμες…

Εγω κατι σαν και αυτο 8ελω να ζησω :slight_smile:

φιλε μου νοντι μακαρι να χε τοσο κοσμο…ααλλα αυτα ειναι φεστιβαλ ρε φιλε…χαμηλο εισητηριο,πολλες (γαματες )μπαντες.
λες αντι τον benjamin να φωναξουν εσενα πανω να μας πεις στα ελληνικα να πουμε το go away??:lol: :stuck_out_tongue:

Σε μια βδομάδα θα είναι μια ανάμνηση… αυτή η περίοδος λίγο πριν από μια μεγάλη συναυλία είναι η καλύτερη.

πρινσεσακι δυστηχως για μενα ειναι η χειροτερη γτ δεν μπορω να περιμενω…

Η καλύτερη στιγμή θα είναι 1-2 λεπτά πριν βγούνε. Όπου τα καρδιοχτύπια θα πιάνουν τα 250 bpm

αχ…η καλυτερη στιγμη θα ειναι που θα ειμαι πρωτη μουρη και θα πιασω πενα,μπαγκετα και την κι8αρα του μπραντ!!(8ελω αυτη την καινουρια με το νεο λογοτυπο)

επισης γουσταρω που στο ποπ-ροκ.τζι αρ τη θεωρει τη συναυλια της χρονιας!!παω να γραψω στο θρεντ “μου αρεσει”!!

κι όμως μετά θα σκέφτεσαι τί καλά να τους ξανάβλεπα… καλύτερα τώρα που ανυπομονούμε…

ο πανικός θα γίνει όταν δω τον Rob να πιάνει τα τύμπανα, τον Joe την κονσόλα, τον Brad τι κιθάρα, τον Phoenix το μπάσο, τον (ημίθεό) Mike τα πλήκτρα και τον Chester το μικρόφωνο…

αμα δεις τον ημιθεο να πιανει την κιθαρα και το μικροφωνο θα ξενερωσεις ε? :slight_smile:

κάθε άλλο…
την θεϊκή εισαγωγή του crawling όμως θα την παίξει εκείνος ε? :smiley:

:vibrate:

τις εισαγωγες που εχουν πληκτρα και σκρατς τις παιζει ο τζο!σε χαλασε?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

αχ live earth στην ιαπωνια…ηταν η πρωτη φορα που ακουσα το φειντ με το γαματο outro !!

Να με πληρώσεις δεν πάω… [-X

ελα σου δινω 50 ευρουλακια.πες τωρα που γυρναει!

E!E!Κι εγω!