χαχχαχαχαχαχαχαχ!μα εσυ θα πας ουτως η αλλως!!λοιπον μισα μισα για να ρθει και ο σταν!
Βαλε κ ενα αεροπλανο κ ηρθα.
που μενεις παλαβε μου?γτ αμα ειναι να μου κοστισει η συναυλια 300 ε να πα να πνιγειτε!χαχα!
Αντε, για να σου κάνω το χατίρι γιατί εισαι καλό παιδί, θα πάω μονάχα, άμα έρθει αμάξι και με πάρει απο Κάντζα, με πάει, με περιμένουν σουβλάκια καμια Heineken καμια παχία σκιά ωτο-ασπίδες,και, μετά το γεγονός με φέρει πίσω. Έ τι λές ??

8α συμφωνησω με ολα αυτα καθως και γω καπως ετσι θαμαι!αλλα χωρις ωτο ασπιδες και σκια!!
και γτ ωτοασπιδες παρακαλω?
αυριο πρωι ειμαι ομονοια για εισιτιριακι!!!
εγω τα 50 θα τα δωσω!και ν σας πω την αληθεια δεν ειμαι κ κανενας τρομερος φαν των Linkin park…απλα γουσταρω κ πιστευω οτι ειναι τεραστια ευκαιρια ν βλεπεις μια μπαντα τοσο alternative και επιτυχημενη στα ντουζενια της live!οχι οταν γινουν 50 χρονων!!!
παντως αμα η τιμη ηταν εστω και 30-35 ευρω θα γινοτανε χαμος…ο αλλος το σκεφτεται ν τους δει μ 50 ευρω…με 35 δν νομιζω…τεσπα…
θα ειναι φοβερη εμπειρια!!!
υ.γ οχι οτι χαλιεμαι πως κολλαει στα τραγουδια αλλα γιατι υπαρχει ο κινεζος paul van dyk???
(πλακιτσα)!!
παιδες με το παρκινγκ τι παιζει???θα ρθω απο πατρα με αμαξι,θα υπαρχει καποιος ασφαλης χωρος να το αφησω?
Καλά να περάσετε όσοι πάτε, εγώ απλά δεν πολυ-γουστάρω τη μπαντα. Και τα 50 ευρά θα προτιμουσα να τα δώσω σε καμια χασαποταβέρνα 
εχει στο terra vibe.αλλα θ κανεις πολυ ωρα ν φυγεις!!!
θα συμφωνησω πολυ μαζι σου…αλλα 35 ε δεν παιζει να ειναι ποτε…εχουμε μαθει ολες οι μεγαλες μπαντες που δεν εχουν ερθει ποτε η εχουν ερθει πολυ παλια να ναι πανω απο 45 ε!
δεν πειραζει.μονο για την εμπειρια μποριες να τα δωσεις μια φορα.σκεφτεσαι οτι μπορει να μην ξαναρθουν.η ναρθουν σε 20 χρονια οπως οι μεταλλικα.ερχονται στο απογειο τους…
λιγα με τον κινεζο,την μορφη του συγκροτηματος!και δεν ειναι κινεζος!ειναι κορεατης!χεχε
Πωπω ρε είδα μία φωτο τους στο Big Fish και όταν είδα τη μάπα του Chester ήθελα να του σκάσω μπούφλα. Ελλεϊνά αντιπαθητικός λέμε 
Τώρα δεν ξέρω, το ψηνα πολύ, αλλά 50 ευρώ είναι πολλά για μία μπάντα που μου αρέσει μόνο να ακούω για πρωϊνό τα studio album της
ρε γμτ το χασα το μπιγκ φισ.αν και εχω διαβασει την συνεντευξη…
νταξει δεν χανεις τπτ να ρθεις και να δοκιμασεις να μπεις τσαμπε!!
τοσοι μπηκανε στους μεταλλικα!και μετα μου λετε για 30.000 πφφφφ! 
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά δν θα ψάξω τόσες σελίδες.
Ξέρουμε αν θα έχει support κ ποιους??
Θα εχει support τους The Blackout
To ειδα και σε μια χθεσινη εφημεριδα που διαφημιζε την συναυλια. Ειχε την κλασσικη αφισα με το πρασινο φοντο και τις φιγουρες των LP και με μικρα γραμματα The Blackout.
Επισης αμα μπειτε στην σελιδα της μπαντας στο myspace θα δειτε πως 25/6 λεει Terra Vibe
ετοιμαζομαστε???ρε παιδες για κανα πανο τι λετε?
Μου ήρθε σήμερα email από LPUnderground λέγοντας πως με την άμεση ανανέωση της συνδρομής θα έχεις και προνόμια meet & greet στη τωρινή τους περιοδεία…8O Τους ρώτησα αν αυτό είναι ισχύει και για τα (πολύ) νέα μέλη (τριών ημερών)
και αναμένω απάντηση…
Φυσικά και θα φτιάξουμε πανό. Τί να γράφει όμως?
xaxaxx!στην ανανεωνω εγω τη συνδρομη!!!ποσα θες!!να παμε παρεα να τους δουμε!!
εγω εχω ενα πανο τεραστιο.αλλα θελω να το βαλω σε κονταρι!ειναι σαν σημαια!
αλλα θα με κραζουν οι απο πισω γαμω!
εχω δει παντως κατι μυστηρια να γραφουνε σε πλακατ τυπου “brad give me your pick” και τετοια!
μα δεν είναι τα λεφτά το θέμα!
αν χρειάζεται ένα μήνα λόγου χάρη για να ενεργοποιηθεί η συνδρομή, δεν έχει νόημα:p
Κι αν δεν έχει αέρα πώς θα κυματίζει η σημαία?! (Αν παραπονεθούν οι από πίσω θα κάνεις τον τουρίστα)
ωραίο το σύνθημα πάντως! καλή ιδέα! λες αντί για ύφασμα να χρησιμοποιήσουμε χαρτόνι?
καλο και το χαρτονακι!!!δεν ενοχλουμε κιολας!και χρησιμοποιειται πολυ!αλα λεει πιο πολυ αμα εισαι πρωτη σειρα!
για να δουμε τι θα σου πουνε στο λπυ!
Wise θελω να παω στο Live αλλα δεν παιζουν λεφτα, εχεις τπτ να τσονταρεις να παμε και εμεις?