Πάω να δουλέψω αύριο αμα πάει καλά [γιατί να πάω να μοιράσω φυλλάδια θέλω] μπορεί και να έρθω
αν ανανεωσεις τη συνδρομη ενεργοποιειται αμεσως και μπορεις να μπεις κανονικα στο LPU. αν θες να ανανεωσεις καντο συντομα . ειμαστε μονο 31 ατομα για meet and greet οποτε ολοι θα παμε, αλλα λογικα μεσα στο σ/κ θα στειλουν τα μειλ επιβεβαιωσης. μεχρι και τη συναυλια στις 24 εχουν ηδη σταλει.οποτε αν ενδιαφερεσαι, συντομα!
αληταρία! 
θέλω να υπογραψουν τη ζώνη της κιθάρας μου :-s
αγορινα μου ο,τι θες!!εγω ειμαι εδω!οσα θες???
καλα ρε συ μικρο παιδι και να μοιραζεις φυλλαδια?μλκια ειναι δεν θα αντεξεις.το χω κανει ακι αυτο και ξερω…υπομονη παλαβε!
ρε γμτ εγω δεν εκανα τα κουμαντα μου γτ ελεγα σιγα μην ερθουν ποτε…πως μπορω να κανω εγκραφη τωρα και να τους δω??τι χρειαζεται??
θα κουβαλησεις τη ζωνη ρε?χαχα!εγω λεω να φερω ολη την κιθαρα!ειναι και μαυρη,μια χαρα!!!:lol:
νομιζω πλεον ειναι λιγο αργα γιατι στειλανε τα μειλ σημερα το πρωι.
θα συναντησω τους LP!!!:vibrate: :yahoo: :yahoo:
Καποιος θα σε μισήσει…φυλάξου 
:-s :-s
ξέρει αυτός

Μουχαχαχ καποιος wise θα σκυλιασει.
hahahaa δεν ξερει μονο αυτος τλκ :twisted:
σε μισω ρε φιλε…εισαι γραμμενος απο τις 3/6 και χθες βρηκες να ποσταρεις αυτο το μηνυμα?ετσι και σε πετυχω στη συναυλια…
Λοιπον θελουμε ινφο.Βρηκαμε τρενο που φτανει κατα τις 8 Αθηνα.Αμα υπαρχει τρενο για Μαλακασα εκεινη περιπου την ωρα φευγουμε απευθειας.
Το τρενο κανει 40 λεπτα ε?Και οι Linkin Park τι ωρα ειναι να βγουν?
Για μετα τελικα το τελευταιο τρενο ειναι 11.35?
Δωστε πληροφοριες οσοι ξερετε να δουμε τι θα γινει.
Κανα αμαξι να φυγει απο σταθμο Λαρισης κατα τις 8-8.15 και να χωραει 3 ατομα παιζει?:roll:
Κερναμε μπυρες μετα.
Το κειμενο μου δεν εχει συνοχη,μην το διαβαζετε.Αλλα απαντηστε στις ερωτησεις.
οχι και φιλε! φιλη παρακαλω!
εεεεεεεε, χθες δοθηκε η ευκαιρια? :oops:
φιλε θεριο, ψαχνω στο sit του ΟΣΕ αλλα δεν βρισκω καμια ακρη γιατι δεν ξερω τα ονοματα σταθμων…
ίσως εχεις καλυτερη τυχη http://www.ose.gr/ose/content/home.aspx?l=2
Πόσο παιζει να’χω λιωσει το LPU Volume 7?8)
To site ειναι για τον πεο.
Πηραμε τηλ και φυσικα ειμαστε γκαντεμηδες.Φτανουμε (θεωρητικα,χωρις καθυστερησεις κτλ) 19.50 Αθηνα και εχει τρενο για Μαλακασα 19.54 
Αρα πουλο.Σιγα μην προλαβουμε.
Κανα αμαξι?Καποιος?Κατι? :roll:
Κερναμε μπυρες.Και προσφερουμε βακιλλο,τα κανει ολα.
ρε γιατι να μην προλάβετε? Στο Μyspace του support λενε πως βγαίνουν 20:00… τωρα ποσο ακριβές ειναι αυτό…με ποιας χώρας την ωρα παει…δεν ξερω…:-s
Δεν προλαβαινουμε το τρενο εννοω.19.50 υποτιθεται οτι φτανει το αλλο.Σιγα μην ειμαστε τοσο κωλοφαρδοι ωστε να μην εχει καθυστερηση και να προλαβουμε να μπουμε στο 19.54.
Βοηθηστε μας.
Eνταξει, γαμα τις μπυρες. Το αλλο αρκει. Υπαρχει κανας καλος σαμαρειτης που θελει να ζησει νεες εμπειριες ? ^^
απο πατρα απο που?εισαι απο πατρα,χρησιμοποιεις το αβαταρ μου,θα συναντησεις τους lp,νομιζω πως δεν θελω κι αλλους λογους να σε μισω!!!

3 παιδια στο ασυλο εχουμε και η γυναικα μου ειναι ναρκωμανης