Linkin Park in Athens, 25/6

βασικα σπουδαζω πατρα, δεν ειμαι απο εδω.
το αβαταρ σου? δε βλεπω να εχεις κανενα αβαταρ :stuck_out_tongue:
πφφφφφ, ολοι με μισουν εδω…:frowning:

Υπάρχουν δύο τρόποι να έρθετε με λεωφορείο. Σας προτείνουμε τους καλύτερους:

SUNWAYS TRAVEL

Για το πρόγραμμα δρομολογίων, το κόστος του εισιτήριου (με επιστροφή στην Αθήνα), πληροφορίες και τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων μπορείτε ν? απευθυνθείτε στο πρακτορείο "Sunways" τηλ. 210-3234513

K.T.E.Λ.

(τηλ. Πληροφοριών Κ.Τ.Ε.Λ.: 210-8843.250 )

Τα λεωφορεία αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως.

Ο.Σ.Ε.

Στάση: Σταθμός Σφενδάλη, Μαλακάσα Αττικής.

Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης και τον Πειραιά. Για όσους έρχονται από τον βορρά, υπάρχουν δρομολόγια τραίνων με προορισμό την Αθήνα που κάνουν στάση στη Σφενδάλη.

Τηλ. Πληροφοριών Ο.Σ.Ε. Για όλη την Ελλάδα: 1110, Αθήνα: 210-5297.777, Θεσσαλονίκη: 2310-517517

ψαξτα ολα φιλε, και στη χειροτερη παλεψε το με ταριφα οσο μπορει ν προχωραει, η κανα ωτοστοπ

και συ δν μπορεις ν αλλαξεις το εισητηριο τρενου ν φτασεις νωριτερα αθηνα?:-k

Τελειωνουμε εκεινη τη μερα εξεταστικη,στη 1.30 το μεσημερι…:-s
Δεν μας θελει ρε.

Το ταξι θα φαει 30-40 ευρω.Δλδ θα μας βγει συνολικα περιπου 45 ευρω κατ’ατομο μονο να ρθουμε…

εχω!!!πως θα ανεβεις πανω???

ποσοι ωρα θα παιξουν οι blackout?

λοιπον κοιταχτε!πηρα τηλ στο 1110 που ειναι του ΟΣΕ και πολυ γρηγορα μου παν οτι τεταρτη απο σταθμο λαρισης παιρνεις το τραινακι σου 14:20 και φτανεις σταθμο “σφενδαλη” στις 15:00 η το παιρνεις 15:20 και φτανεις 16:00 (οπως μαλλον θα το κανω και γω) και εισαι κυριος του εαυτου σου!!
θελω λπ στο μιτ ν γκριντ!!

παρε παντως τηλ σε sunways και κτελ :wink:

Πιστευω θα προλαβεις.Γιατι και καλα στις 19.54 φτανει στην αποβαθρα το τρενο.Και φευγει μετα απο κανα 10 λεπτο.

Τουλαχιστον οταν εγω πηγα στους μεταλλικα, ειχα φτασει στο σταθμο με το που ηρθε το τρενο, και αφοτου ειχα μπει εφυγε μετα απο κανα 10 λεπτο

Ναι ρε συ,μπορει να το προλαβουμε,αλλα δε λεει να ρισκαρουμε.Και αν δεν το προλαβουμε τι κανουμε?Πεταμε?

εε ποσο να παει το ταξι απο κει μαλακασα? θαστε και 3

εδιτ: οοπς σαν να τοχεις ηδη πει :confused:

Οντως.Τα λεωφορεια του τεραβιμπ δεν φευγουν και απο θεσσ?

30-40 ευρω.Και θα χουμε ηδη δωσει 35 για το intercity…Σαν να πληρωνουμε διπλο εισιτηριο ειναι γαμω.

τωρα το βλεπω! οκ, αλλαξα το δικο μου.
θα ανεβω με μια φιλη με αμαξι.κατα τις 2 θα ξεκινησουμε γιατι δινουμε μαθημα νωριτερα :frowning:

λογικα λιγοτερο απο ωρα. στις 8 βγαινουν και μαλλον θα χουν τελειωσει ως τις 9.
εγω θα γλιτωσω και δε θα τους δω :stuck_out_tongue:

λοιπον για τα λεωφορεια της sunways πληρωνεις 10ευρω πηγαινε ελα κ σε παιρνει απο σταθμο λαρισης σε παει terra vibe κ στο τελος της συναυλιας σε γυριζει σταθμο… παρε τηλ για να ρωτησεις τι ωρα εχει… (αν κ δυστυχως νομιζω οτι εχει 5.30 6.30 και 7.30…)
με κτελ δεν ξερω τι παιζει, παρε να μαθεις

Ναι το ξερω εχω παρει λεωφορειο της sunways στο rockwave,αλλα αυτα τα λεωφορεια ειναι μεχρι 7-7.30 οπως λες.
Το ΚΤΕΛ απο Αθηνα δε νομιζω να ξεκιναει απο Στ.Λαρισης,αρα δε μας βολευει.

Το Κτελ Αθηνας ειναι απο κεντρο νομιζω οποτε ακυρο

Θεριε, θα κανουμε ωτοστόπ ρε. Θα βγαλω μπουτι.

ξυρισε το ομως:lol:

Ξυρισμενο το εχω :expressionless:
:stuck_out_tongue:

Paidia 8a i8ela na rwtisw kai gw(an kai ligo ka8isterimena)…eimai apo salonika kai mallon 8a katevw me treno…apo ton sta8mo sfendalis posi wra einai to terra vibe?sorry an to exete 3anapei…

Επ φιλος.
Ψηνεσαι να κατεβεις μαζι μας και να παρουμε ταξι απο Λαρισης ολοι μαζι?:Ρ

To τρενο απο Αθηνα για Μαλακασα κανει 40 λεπτα περιπου κ μετα εχεις 2-3 χλμ περπατημα.