κι εμεις κατα τις 2 θα ξεκινησουμε.αν δεις 2 μουρλους να κοπανιουνται μεσα σε ενα αμαξι εμεις θα ειμαστε.λολ
ρε μαγκες,θα παιξουν 1,5 ωρα οι lp?τι λετε?
κι εμεις κατα τις 2 θα ξεκινησουμε.αν δεις 2 μουρλους να κοπανιουνται μεσα σε ενα αμαξι εμεις θα ειμαστε.λολ
ρε μαγκες,θα παιξουν 1,5 ωρα οι lp?τι λετε?
Ψηθηκε ο Flaco. Στειλε με πμ το κινητο σου στον θεριο 
Flaco ειναι κανα 20λεπτο με χαλαρο περπατημα.μια χαρα ειναι πιστευω.και δεν παιζει να χα8εις κιολας.και γω εκει θα σταματησω με το τραινο απο λαρισης.
τα παραλες!μια χαρα ειναι!!θα μας ζεστανουν πολυ καλα!
μα και να σε γυρισει στο σταθμο αντε να γυρισεις να προλαβεις το μετρο που σταματαει 12 και 10…αγχος…
ρε γτ δεν παιρνετε 1110 να μαθετε τα δρομολογια των τραινων την ταταρτη??
χαχαχαχαχαχα!!! και συ αν δεις μια μουρλη να κοπανιεται σ’ ενα αμαξι εγω θα μαι 
η φιλη μου δεν ειναι τοσο πορωμενη.
νομιζω καπου εκει. 21 τραγουδια λενε, μη σου πω πως ξερω και το σετλιστ που θα πεσει
Paides oi LP DEN tha vgoun stis 8,to support tous isws.Gyrw stis 9.30 tha vgoun kai tha paiksoun kamposo.Mhn paraplhroforeite ton kosmo.
για τους Blackout λεμε οτι θα βγουν 8. κανουν σαπορτ στουσ ΛΠ.
καλως ορισες και συ!
προσωπικα δεν πιστευω οτι το σαπορτ θα παιξει πανω απο μια ωρα.και πολλα λεω.θα χει χαλαρα μια αποσταση απο τους blackout μεχρι να βγουν οι λπ.κανα 30λεπτο!(σκηνικα,τεχνικοι,προετοιμασια)
Paidia ap oti ktlv kala ftanoume…alla meta pws gyrname??:lol: :lol:
Thnx wise.Mhn ksexnate oti tha exei meet and greet thn wra pou tha paizoun oi blackout

χεχε! θα μαι και γω εκει!!

Οι καινούριοι γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες, γιατι κουράζουν τα γκρινκλις. Καλως ήρθατε κι όλας:)
Θα τα πούμε και τη Τετάρτη8)
ρε παιδια,τον τελευταιο καιρο γινεται χαμος με την συναυλια.καποιοι ελεγαν 8000 και πολυ θα ειναι.εγω πιστευω πανω απο 10.τι λετε?
εγω τεταρτη θα γυρισω λαρισα8)
@Black Widow: είσαι απίστευτα τυχερή.
@Therion: Τελικά τί ώρα θα φτάσετε? Αν μιλάμε από Σταθμό Λαρίσης για Μαλακάσα ίσως να υπάρχει αμάξι για μαζική άνοδο:p
Του τα έλεγα απο μσν για το αμάξι που περιμένει:p
!
8 παρα 10 το βραδυ φτανουμε.Ναι λιγο αργα το ξερω :Ρ
Πες μου οτι θες να πας αργα και εχεις χωρο για 3 ατομα 
O βακιλλος μπαινει και πορτ μπαγκαζ,δεν παιζει προβλημα.
Για Vito μιλάμε. Χωράνε πάνω από 6 άτομα οπότε ζήτημα χώρου δε τίθεται.
Σκόπευα ν’ ανέβω κατά τις 6.30 γιατί δίνω μάθημα 5-7. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φτάσετε λίγο νωρίτερα??
Δινουμε εγω και η Ντεξτερ μεχρι τη 1.30 τελευταιο μαθημα,και το μονο τρενο που βολευει μετα ειναι το Intercity των 14.50 που κανει 5 ωρες…
Καλα αν δε σε βολευει δεν θα σου αλλαξουμε κ το προγραμμα :Ρ
Αλλα αν σε βολευει σου χαριζω τον Βακιλλο για κατοικιδιο αμα θες.
μακαρι να μην υπαρξει προβλημα για κανεναν ρε παιδαι και να την ευχαριστηθουμε ολοι τη συναυλια…γαμω τη μλκασα και τη ντιντι !δεν το κανανε σε κανα καραισκακη να μπορουν να πανε ολοι!
αα δεν ξερω τι λες…οσο και να με βολευει και μενα το καραισκακη, αλλη η αισθηση στο terra vibe…δεντρακια, γκαζον , αλλη ατμοσφαιρα (δεν βλεπουμε και τον γαυρο παντου
) κλπ…τουλαχιστον σε μενα κανει τη διαφορα :oops: