οσον αφορα σαυτο που εχεις μεσα στην παρενθεση…συμφωνω απολυτα!!!:lol: :lol: 
αλλα κοιτα τωρα τι χαμος γιενται με τα τρενα και τα κτελ…ενω πας φαληρο και εισαι διπλα σε ηλεκτρικο,μετρο και τρενο…
Θα ρωτήσω τα άλλα δυο παιδια που θ’ ανέβουν μαζί μου για το θέμα της ώρας και θα σου πω.
Το Bacillus κράτα το.
Εισαι η ηρωιδα μας 
Μας εδωσες ελπιδα.Σ’αγαπαμε.
λοιπον μαγκες κανονιστε να μαζευτουμε ολοι μαζι απεξω να γουσταρουμε!τι λετε??
βαλτε μαντ!εχει μαντ χ ρεις!
τζιτζίκια
ελα πλακα κανω…να βρεθουμε αμα λαχει 
δεν πολυψηνεσαι εσυ σε κοβω…χεχε!!
ρε παιδες τωρα τελειωσαν τα x rays και ειπε οτι "αυτα και αλλα πολλα θα δουμε την ταταρτη 25/6 στο τερα βαιμπ στην πολυαναμενωμενη συναυλια των λινκιν παρκ που ειναι σχεδον sold out!!!
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :?
-
To Mad λέει μαλακίες
-
Sold out στο Terravibe δεν έχει γίνει, δε γίνεται, και δε θα γίνει ποτέ.
-
Μιλάμε για χώρο >30000. Linkin Park είναι, μη τα ισωπεδώνουμε ολα.
μα γιαυτο το ποσταρα ρε παλαβε!!τι μανουριαστηκες?
γτ να παραπληροφορησουν ειναι το θεμα…
και το οτι ειναι σολντ αουτ δεν σημαινει οτι εχουν δωσει οι διοργανωτριες 30000 εισητηρια!!!
Ti ennoeis sold out??Egw elpizw na vrw eisitirio thn trith!! :-k
Δεν είναι παραπληροφόρηση. Απλά δε ξέρουν τι τους γίνεται. Και προώθηση κανουν, λογικο μου φαίνεται. Υπάρχουν κάποιοι που θα το χάψουν και αν ήταν 50-50 να πάνε η όχι θα πάνε να πάρουν εισητήρια.
το μαντ δεν ειναι χορηγος των λινκιν παρκ…
κατσε δηλαδη εννοεις οτι αν ο αλλος σκεφτεται να παει επειδη ακουσε το σολντ αουτ?χαχα!ρε συ αμα ο αλλος δεν εχει λεφτα να παει λες να κλεψει επειδη λεει σολντ αουτ?κουλο μου ακουγεται…
ryknow μην ανησυχεις δεν παιζει ναναι…
Eksw apo to Terravibe exei eisitiria??Mia zwi akouw gia eisitiria pou pwlountai ekei kai den exei dei oute se mia synavlia…
ναι εχει.55 ε!
ολο μαλαγανιες ακουω!!!
το τερα βαιμπ δεν εχει κανει ποτε sold out!!!ουτε με metallica ουτε μ black sabbath!
metallica ειχε 25-28000 και επερνες εισιτιριο κ πριν την συναυλια…
οσο για τ μεταφορικα ολο μαλαγανιες κ παλι!!!2 ειναι οι λυσεις…η κτελ της didi η αμαξακι…αλλιως
καλυτερα μην πατε!!!
εγω χθες που πηρα εισιτιριο μου ειπε το παλικαρι εκει(τεραστιε καραφλα) οτι εχουν πουληθει 8-9000
κ οτι περιμενουν συνολο 13-15000!!!
4 days left!!!
χμμ…απολυτο σε βρισκω!!
δηλαδη εγω που δεν θα παω με αμαξι να μην παω καθολου λες ε?
και ξαναλεω…μπορει να μην εννοει σολντ αουτ μαλακασα αλλα σολντ αουτ στα εισητηρια που προσφερονται στο κοινο…μπορει να περιμεναν οι διοργανωτες απο τα 30000 που χοραει να πανε οι 15 αρα να διαθεσανε 15000 εισητηρια…
και 15 χιλιαρικα μια χαρουλα ειναι…!!βασικα και 100 να παμε πολυ καλυτερα!θαμαι και πρωτη μουρη και θα βλεπω και γνωστες φατσες!!:lol: :lol: 
Den ta leme etsi auta e?Gia katse na parw kana thl sthn tickethouse…
ναι και σιγα μην σου πουνε.ασε που υπαρχουν πολλοι που θα παρουν απεξω εκεινη την ωρα οπως επισης αρκετοι που πηραν απο τικετ χαουζ θεσσ/νικης και αλλοι που εκλεισαν μεσω ιντερνετ…:-s
παρακληση:γραψε με ελληνικα αμα γινεται γτ θα αρχιζουν να σβηνουν ποστ
ΑΑΑ σορι,δεν το ηξερα…Αν εχουν εισητηρια δεν νομιζω να το κρυψουν…Αλλιως παραγγελνω απο ιντερνετ και παω κ τα παιρνω απο κει.
Τα Greeklish απαγορεύονται. Θα σε παρακαλούσα να συνεχίσεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
Μμμ τι σκληρος αντρας.