Linkin Park in Athens, 25/6

την οποια θα ανεβασουν σαν bootleg σαν καλα παιδια :stuck_out_tongue:

ακριβως!!ετσι γινεται παντα…γιαυτο σχεδον καθε συναυλια βγαινει σε μορφη downloading.και γιαυτο τις εχω σχεδον ολες…!φανταστειτε βρηκα σε τορεντ ολη την περιοδια τους το καλοκαιρι περισυ (project revolution '07) σε πολυ καλη ποιοτητα!!!

υπάρχει ακόμη το link?

ρε λές να πάω ?? :-k :-k

αστο μωρε που να τρεχεις…

Βρήκαμε και το σύνθημα που θα γράψω στο πανό:D

νομιζω αυτο ισχυει μονο στην Αμερική δυστυχως, σε επιλεγμενες συναυλιες…

δε παιρνουμε κανενα τετοιο κωδικο, δυστυχως. στην προηγουμενη περιοδεια τους υπηρχαν στα merch booths κενα σιντι με εναν κωδικο που μετα απο λιγες μερες κατεβαζες τη συναυλια απο το lp.com . το σιντι αυτο το αγοραζε οποιος ηθελε(μεχρι εξαντλησεως) .δυστυχως φετος δε θα χουμε κατι τετοιο στις ευρωπαικες συναυλιες, μονο το λονδινο θα χει νομιζω…:frowning: :frowning:

ok,πριν λιγο εκλεισα μεταφορικο μεσο για πηγαινε-ελα…το μονο που μενει ειναι να χωθω καπως,αλλα πιστευω πως δεν θα κολλησω σε αυτο,θα εχω εναν ‘‘εμπειρο’’ σε αυτα…αντε ν δουμε κ λινκιν παρκ…

κοιτα αν το γκουκγλαρεις κατι θα βρεις μου φαινεται…το χω κατεβασει απο τον νοεμβρη δεν θυμαμαι το σαιτ.δεν χανεις κατι να κοιταξεις!ειναι 5 γκιγκα και λεγεται soundboard ο φακελος οταν τον κατεβαζεις…

μωρε ελα και δεν θα χασεις…θα χεις να το λες σε 10 χρονια οτι πηγα στο μεγαλυτερο συγκροτημα ολων των εποχων…λολολολολ!

για πες!!!καλο?τελικα πως θα το φτιαξεις το πανο?

πορει και να παιζει αυτο που λες.στην αμερικη ειναι στανταρ.τωρα για εδω δεν ξερω…αλλα πολυ πιθανον να τραβηχτει η συναυλια τλχ σε μορφη audio…

αχ με κανεις παρα πολυ ευτυχισμενο!!χαχαχα!
ποιον θαχεις??
το αντε ν δουμε κ λινκιν παρκ…δεν το πιασα…σε χαλασε ε?ε λοιπον φιλε δεν σε θελουμε!!:stuck_out_tongue:
ρε φανταζομαι δεν θαχει χωρισματα τελικα…

Σε σημαία ελληνική που θα γράφει με μαύρα γράμματα:
" A Greek Warm Welcome to the Greatest Nu-Metal Band
P.S: Play “By Myself” ":smiley:

Κοιτα να’σαι μπροστα, γιατι αλλιως :-k :-s

Φυσικά και θα είμαστε μπροστά.

Aυτό μεταφράζεται ως “παίζω μόνη μου” και είναι παρεξηγήσιμο… :vibrate: :expressionless:

Τέλικα δεν πάω - δεν είναι ο WISE εδω να με μετα-πείσει :-s [-X :? :-k :roll: :stuck_out_tongue:

μιλα wise…!

καλυτερα ετσι το συνθημα: PLAY MYSELF and then WITH YOU!:lol: :lol: :lol:

και μετα αναγκαστικα Numb :stuck_out_tongue:

ρε μου σβησανε το ποστ που επειθα τον μικε να ρθει!!!

καλα το numb θα το παιξουν ουτως η αλλως…αλλα by myself και with you ξεχαστε τα…

ρε παιδιά, μιλάω σαν χρήστης. Έλειψα ένα Σ/Κ και γράψατε πάνω από 100 ποστς που δε λένε τίποτα ενδιαφέρον, τίποτα σχετικό με τη συναυλία που να ενδιαφέρει κάποιον άλλον εκτός από αυτόν που το έγραψε (αγόρασα εισητήριο και θα έρθω, δεν έχω κάλτσες να φορέσω για να έρθω, τα κλειδιά μου να μην ξεχάσω πριν πάω στο live, κλπ). Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς. Τόπικ σε φόρουμ είναι, όχι chat room. Το να ποστάρει κάποιος πολλά δίχως να λέει τίποτα, δεν προσφέρει τίποτα…

Τώρα, ας μου απαντήσει κάποιος στο ερώτημα που με καίει. Πόση ώρα αναμένεται να παίξουν οι Linkin Park? Πόσο παίζουν συνήθως?

Ηθελα να το γραψω και εγω αυτο, αλλα ειπα να μην γινω ο “κακος” της υποθεσης.

Τώρα, ας μου απαντήσει κάποιος στο ερώτημα που με καίει. Πόση ώρα αναμένεται να παίξουν οι Linkin Park? Πόσο παίζουν συνήθως?

Παιζουν περιπου 20-21 τραγουδια, κατι λιγοτερο απο 2 ωρες φανταζομαι βγαινει αυτο