Linkin Park in Athens, 25/6

Να ρωτήσω κάτι… Μπορεί να αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες, αλλά είναι αδύνατον να κάτσω να ψάξω 50 σελίδες+ για να το βρω.

Αν θέλει να πάει κανείς χωρίς να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο, τι ώρα πρέπει να πάρει τρένο από Σταθμό Λαρίσης για Μαλακάσα; Επίσης, θα μπορούσε να δώσει κάποιος πληροφορίες για τα λεωφορεία; Πρέπει να υπάρχει κάποιο λεωφορείο της Didi που κάνει δρομολόγια προς το Terra Vibe και από αυτό μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας αλλά δεν ξέρω περισσότερα…

leviathan πριν μερικες σελιδες γραφει ο καθενας τροπους και πως μπορει να παει.τσεκαρε τες.
γραφουμε και κατι σημαντικο εκτος απο τις καλτσες που λεει ο καρβου

Tα εισητήρια για τα πούλμαν της Didi τα παίρνεις απο το πρακτορείο Sunway Travels, Ξενοφώντος # (δε θυμάμαι αριθμό:p ), κάθετη της Φιλελλήνων είναι στο Σύνταγμα. 10 ευρώ πηγαινε-έλα. Ώρες αναχώρησης απο σταθμό Λαρίσης 5,30 6,30 7,30. Αξίζει κατα τη γνώμη μου.

2 μερουλες ακομα και για να “προθερμαινομαστε για το ματς” ενα bootlegακι απο την προσφατη συναυλια τους στην Μαδριτη, η οποια μεταδοθηκε μεσω ραδιοφωνου

Enjoy8)

http://rapidshare.de/files/39802871/21_06_07_08_LP_LIVE_Madrid_Spain.zip.html

παράξενο setlist το εν λογω Live… In Pieces? :smiley: Yeah baby8)

ΕΔΙΤ: Θα μπορουσαν να μιλανε λιγοτερο οι ισπανοι :@

μολις γυρισα και εγω απο το tickethouse και εχω το ησιτηριο στα χερια μου…Νο8000!!!πηγα και πειρα και ηριτηριο για το πουλμαν αλλα μαλλον εκανα βλακια γτ πειρα για τις 5:30 και τωρα μου φενετε καπως νωρις αυτο :slight_smile:

Eν τέλει πόσοι θα είμαστε από το forum στο live?:-k

εγώ πάντως θαμαι εκεί!:smiley:

και εγω! :stuck_out_tongue:

τεσπα στλτ λιγο το σετλιστ της μαδριτης!!
το ιν πισις ειναι κομματαρα παιδες!!αξιζει πολυ να παιχτει λαιβ και ας με δειρει ο φριδομ.:stuck_out_tongue:

steve62742 στρογυλο 8000?μια χαρα.8α χει αρκετο κοσμο τελικα.
γτ νωρις.αν φανταστεις οτι εγω 8α παω κατα τις 4…

εντιτ:εγω δεν θα παω…

θα λεγε μια συναξη απεξω…

Αναμένουμε σετλιστ Wise!

Από MTM θέλω μόνο Bleed it out, No more Sorrow, What I’ve done και Given Up. Κομμάτι παραπάνω:p Ονειρεύομαι, αλλά οκ. Θα απασχολούμαστε με τις θυληκές φαν των LP8) :roll:

ρε συ ειμαι στο asus eee και βαρειμαι να ψαχνω…δεν εχω κανενα σελιδοδειχτη εδω.8α μου φυγουν τα ματια(γγια οσους το ξερουν…) αντε καποιο καλο παιδι να το βρει και να το ποσταρει.
βασικα αυτα θα παιξουν.αντε και κανα εκ των valentine’s day kai in pieces…
καλα οτι θα πηγαινες ακομα και στους λπ για να βρεις γκομενα εν το περιμενα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ενδεχομένως κάποιες υπάρξεις να είναι πιο ενδιαφέροντες από τους LP, αυτό όμως θα αποφασιστεί εν ώρα συναυλίας :lol: …

Εγώ ακόμα προβληματίζομαι για το πώς θα πάω και για το πώς θα ξυπνήσω στις 7:30 το άλλο πρωί για να πάω φροντιστήριο !
Επειδή θα’μαστε μεγάλη παρέα μάλλον με τρένο θα πάμε και θα γυρίσουμε με αυτοκίνητα…

edit μετά από 1 μέρα: ενδιαφέρουσες αντί για ενδιαφέροντες, γράφτε λάθος

μιλα για τον ευτο σου εσυ!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

και γω με τρενο 8α παω.το χεις ξανακανει με τρενο?
για τι ωρα λες?

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 8O 8O 8O 8O 8O 8O

αχ εχε χαρη που μου βαλε xερι ο καρβου αλλιως…
βρηκες το σετλιστ??

τεμπέληδες και αλητες :stuck_out_tongue:
παρτε το setlist με βαση τους Ισπανούς

No More Sorrow
Lying From You
Somewhere I Belong
Wake 2.0
Given Up
Papercut
Points of Authority
In Pieces
Numb
pushing Me Away
breaking The Habit
shadow of the Day
Crawling
leave Out All the Rest
What I’ve Done
In the End
Bleed It Out
ένα μικρο Interval με κορεατικες ποζεριες :stuck_out_tongue:
Cure for the Itch
A Place for my Head
Faint
One Step Closer

Εγω 19:15 κει θα’μαι 8)

Λιποθυμάωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ένα τέτοιο θέλουμε. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Άντε και το Don’t Stay.

γτ οταν βαριουνται οι αλλοι ο mrwhatsisname ειναι εκει!ειναι εκει!!!
ρε φιλε το σετλιστ ειναι πραγματικα πολυ πολυ καλο!!!
αλλα ρε φριδομ τωρα μαυτο που λες φασκεις και αντιφασκεις.ειπες μονο 4 κομματια απο το ΜΤΜ 8ες και τωρα που θα παιξουν 8 γουσταρεις…
αποφασισε να ξερουμε και μεις πως να συμπεριφερθουμε την ωρα του λαιβ!:slight_smile:

Ρε 4 θέλω, αλλά τα 8 είναι σίγουρα. Συμβιβάζομαι, τι να κάνω:lol:

Papercut & Place μαζί, στο ίδιο σετλιστ, ρε οχι χτυπήματα κάτω απο τη μέση γάμωτο.