Linkin Park in Athens, 25/6

πολυ καλο το αρθρακι σου!μπραβο!!τα λες ωραια παλαβε!

τωρα απαντηστε μου μια ερωτηση…γτ εχει μπει τοσο πολυ στο κολπο η βονταφον?οταν πρωτοακουστηκε οτι θαρθουν δεν υπηρχε καμια βονταφον για χορηγος…τωρα οι αφισες στους δρομους γραφουν βονταφον χαμηλα και ακομα και το εισιτηριο απο,τι ειδα του steve γραφει βονταφον!!8O 8O
ξαφνικα μπαινουν οι χορηγοι στο παιχνιδι?

Πρωτάκουστο!

Δεν είναι DIY το λάιβ?:-s

Εχεις παει ποτε σε συναυλια?

Τα snare στο No More Sorrow είναι με διαφορα το καλύτερο σημείο του δίσκου!

Την καταδικη μου μεσα απο ολες τις μερες του χρονου αυτην την εβδομαδα βρηκαν να ερθουν που δινω απο τα τελευταια μαθηματα μου για πτυχιο στην θεσσαλονικη?[-X [-X [-X [-X

τρελα γουστα θα βγαλετε οσοι πατε καλα να περασετε
ριχτε και καμια σπρωξια-μπουνια-κλωτσια στον μπροστινο σας απο μενα:lol:

σε συναυλια που μεχρι τον ιουνιο δεν ειχε βαρβατο χορηγο και ξαφνικα παντου υπαρχει η βονταφον ναι πρωτη φορα!!εσυ?

8ενκς σαλον κατι θα κανουμε!!:slight_smile: :slight_smile:

χμμμ,πριν λιγο με πηραν τηλ οτι κερδισα στον διαγωνισμο της vodafone meet n greet με τους θεους!!!θα βγαλω φωτο,θα συζητησω και θα μου υπογραψουν κατι!!!τρελα!!!ειμαι χαρουμενος!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Τυχερέεεεεεεεε, ζηλεύω γαμώτω :frowning:

Θα είμαι κι εγώ εκεί τελικά!!! Νάμπερ 8700.

Eλα σε πειραζω, μην αγχωνεσαι. For the history οι Depeche Mode ειχαν χορηγο την Vodafone προπερσι (και να δεις με την Μadonna τι εχει να γινει με χορηγους, θα ειναι οπως ηταν με την Εθνικη Ελλαδος φετος:lol: )

Αντε καλο υπνο σημερα, γιατι αυριο σε θελω φρεσκο για την μεγαλη μερα:wink:

Το πρόγραμμα λέει αυριο: στις 9 μάθημα, μετά καφεδιά και μετά Terravibe.

Μετράμε αντίστροφα ρε!

:vibrate: ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :vibrate:

Είμαι σε φάση η ηρεμία πριν την καταιγίδα…:lol: Για να δούμε αύριο…

ρε φιλε στο πα πριν οτι σε μισω…θα σου δωσω αυριο την αφισουλα για υπογραφες…ποσο γκαντεμης μπορει ναμαι??

αντε να μεγαλωνει το παρεακι!!

βρε συ το θεμα ειναι οτι ξαφνικα εγινε το μπαμ με την βονταφον.τυπωσαν και νεα εισιτηρια…ενω μεχρι πριν ενα μηνα τπτ…τεσπα…ποιον υπνο ρε φιλε?8O 8O πιστευεις μετα απο τοσα που εχω γραψει εδω μεσα οτι θα μεπαρει ο υπνος σημερα??ασε και εχω σκατα προγραμμα αυριο…εσυ πεσε σιγα σιγα…:stuck_out_tongue:

ρε φιλε εγω που θα ξυπνησω 8 να παω να γραψω,θα τελειωσω 12(γτ γραφω 2 μαθηματα!!!) και καπακι μετρο αιγαλεω και μαλακασα!!καφεδακι και μπυριτσα στο τερα βαιμπ!!

εγω ειμαι σε φαση γαμησε τα!!!:stuck_out_tongue: :smiley:

Απο μεθαυριο ο Wise δεν ξαναγραφει στο φορυμ.Θα χουν ξεμεινει τα κοκκαλα του στην μαλακασα

8763… Σε πέρασα!

8762.Τελικά δεν με άφησες απο ευγένια να πάρω πρώτη:p

Πως το χεις τσαλακώσει έτσι βρε γυφτάκι??tsts

Πότε το είπα εγώ αυτό;;:-k