Linkin Park in Athens, 25/6

παντως αποτι καταλαβα δεν τυπωσανε νεα ησιτηρεια γιατι αποτι φενετε το vodafone που εχουν πανω τα καινουργια ειναι αυτοκολητακι,οπωτε λογικα απλα τα κολησανε στα παλια

Ενδέχεται αν όλα πάνε καλά να την τιμήσω κι εγώ τη συναυλία.

edit: αμα έχει πάνω από 50 στο ταμείο αλλάζει το πράμα

θα πουλαω το δικο μου,ψησου και ελα

ναι παιδεες ξεχαστε με εμενα…απο τις 26 και μετα δεν θα υπαρχω…:? :? :? :-s :frowning:

βεντερ στην εισοδο τα χει 55 ε!!!τωρα δεν ξερω τι σκοντο θα σου κανει ο λινκιν…:stuck_out_tongue:

δεν μπορω να κοιμηθω…τι να κανω?να βαλω live in texas?

Καλα να περασετε αυριο ρε αλητες.
Ριξτε ενα κλωτσιδι στον φρηντομ οταν παιζει το Hit the Floor ή το One Step Closer ή το ριφ στο τελος του Place for my Head απο μενα.

οκ!!αν τον αναγνωρισω θα του σκασω σπρωξια στο μαπιδι!!#-o
ειναι αναγνωρισιμος τλχ??
σε ευχριστουμε therion…θα μπορουσες ναρθεις…:frowning:

και ενα νεακι…(οχι γτ κατηγορηθηκα οτι δεν λεω κατι ρησιμο σαυτο το τοπικ!!)

αυτη κατα πασα πιθανοτητα θαναι η σετλιστ αυριο… ειναι η λεγομενη setlist X

[SPOILER]

1. One Step Closer
  2. Lying From You
  3. Somewhere I Belong
  4. No More Sorrow
  5. Papercut
  6. Points Of Authority
  7. Reading My Eyes
  8. Wake 2.0
  9. Given Up
  10. From The Inside
  11. Leave Out All The Rest
  12. Numb
  13. The Little Things Give You Away
  14. Breaking The Habit
  15. Shadow of The Day
  16. Crawling
  17. In The End
  18. Bleed It Out
  19. Pushing Me Away (Piano Version)
  20. What I’ve Done
  21. Faint[/SPOILER]

εχασα το κονε/μεταφορικο μεσο για αυριο…οπωτε το πουλο το live…#-o

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα!!!:lol: :lol: :lol:
Απορώ πως δεν σχολιάστηκε αυτό το ποστ νωρίτερα…! Θεός! Τι Καλάβρυτα τι Μετέορα! ΧΑΧΑΧΑ

Anywayz,
παιδιά με πιάνει το παράπονο όταν συνειδητοποιώ πόσο έχουν αλλάξει οι LP.
Θέλω να ξαναζήσω εκείνες τις τρελές στιγμές το 2001 που άκουγα με τρέλα “Hybrid Theory”(στίχοι στα θρανία, στη τσάντα, παντού) και όπως πολλοί εδώ μέσα, προσευχόμουν σε θεούς και δαίμονες να έρθουν Ελλάδα.
Είχαν μιλήσει κάποτε για συναυλία τον Σεπτέμβρη του '04 αν θυμάμαι καλά αλλά…
Με είχε πιάσει πανικός από τη χαρά.

Τελευταίο άλμπουμ = απογοήτευση. Τι να λέμε τώρα. Οι “παλιοί” fans καταλαβαίνουν.

Πάντως τους εύχομαι τα καλύτερα (λόγω εξεταστικής δε θα μπορέσω να τους δω).
Όλε στο συγκροτηματάκι των παιδικών-εφηβικών μας χρόνων…:slight_smile:

φτου σου ρε!!

και τι εγινε που αλλαξαν?μια χαρα ειναι και τωρα.αλλο ειδος αλλα με στοιχεια λινκιν παρκ.
δυσκολα ξαναζει καποιος στιγμες h.t.!και αυτο γτ δισκοι σαν αυτον δυσκολα βγαινουν.

οσο για το τελευταιο ειμαι απο τους πολυ “παλιους” φανς και μαρεσει παρα πολυ το ΜΤΜ.

Μα δε σου λείπουν οι παλιοί LP??..Εμένα πολύ. Ίσως φταίει που είχα δεθεί με τα προηγούμενα άλμπουμς τη δεδομένη εποχή και τώρα μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ τη στροφή που κάνουν.
Και δεν πιστεύω πως είναι δύσκολο να βγάλουν παρόμοια με την παλιά δουλειά. Εννοώ στο ίδιο στυλ.
Απλώς είναι στη φύση των ανθρώπων να πειραματίζονται. Το αν θα τους κάνει καλό ή κακό θα δείξει το μέλλον.
Πάντως είσαι από τους λίγους που πήραν με καλό μάτι την αλλαγή. Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? :stuck_out_tongue:

Α,ξεχασα να σχολιασω το MTM.To ακουσα προσφατα,καποια πολυ ωραια κομματια,αλλα στην πλειοψηφια του πολυ μετριο και πολυ ηρεμο σε σχεση με τα παλια.Δεν μ’αρεσε.
Συμφωνω και με τον Eolande.Linkin Park και για μενα εχουν συνδεθει αρρηκτα με εφηβικα χρονια(Α-Β Λυκειου κυριως,οταν βγηκε και το Meteora).

την Eolande if you please :oops:

Για μένα είναι απλό για μένα: το In The End και το Numb είναι τραγούδια που σε δεδομένη περίοδο μου έσωσαν τη ζωή και δεν υπερβάλλω καθόλου γι’ αυτό που λέω… Αν τα κούσω απόψε θα είμαι υπέρευχαριστημένη και δεν μπαίνω στη λογική των συγκρίσεων που σε τελική ανάλυση δεν βγάζει πουθενά… Ελπίζω να είμαι μια συναυλία αντάξια των προσδοκιών μας… και να μην φάω πολύ ξύλο… :stuck_out_tongue: :lol:

Το with you να παίξουν και τετέλεσται…:!:

H μόνη μου παρηγορια που το χανω σημερα ειναι οτι οι LP ειναι στα 30 τους και θα ξαναρθουν…καποια στιγμη:cry: :cry: Καλα να περασετε σημερα guys και να μου φιλησετε τον Chester:cry: :cry:

Κουφαλίτσα!!

Τα λέμε πάνω!

μου φενεται η το εισιτιριο ειναι πλαστο???45 ευρω???8O

Ωχ…με εξαπάτησαν…ΦΤΟΥΥΥΥΥΥ…:?

Παιδιά μόλις μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι άκουσαν σε κάποιον σταθμό στο ράδιο ότι αν δεν σβήσει η φωτιά μέχρι το απόγευμα και κυρηχτεί η Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ισως απαγορευτεί να γίνει η συναυλία επειδή είναι σε δασική περιοχή.

Ισχύει κάτι τέτοιο? Ξέρει κανείς τίποτα?