Linkin Park in Athens, 25/6

θα τους παρει ο διαολος:)

ωχ,ωχ,τον WISE καποιος…

Yπάρχουν και τα πούλμαν της Didi ρε αδερφέ…

Μωρέ τα λεφτά μας να πάρουμε πίσω και κατά τα άλλα δεν μαμιέται… Υγεία που λέει συνφορουμίτισα…:stuck_out_tongue:

ειχα κρυφη φιλοδοξια να χωθω χωρις ticket,αλλα εχασα κονε-ανθρωπο που βλεπει 4 χρονια Live τζαμπα,κ εχασα κ τζαμπα μεταφορα,οπωτε…:stuck_out_tongue:

τι σχέση έχει ρε παιδιά η πυρκαγιά στον Υμηττό (έτσι γράφεται? :p) με τη Μαλακάσα? Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο…

έτσι έτσι…:wink: :lol:

βασικά, λόγω της φωτιας και τον καιρικων συνθηκων μπορει και καλα ολη η αττικη να ειναι σε “καραντινα” και επιφυλακη… και καλα προληπτικα…

cross your fingers… φτου σε ολους τους κατσικοποδαρους εντος και εκτος φορουμ:p

Έρχεται σε λίγο να με μαζέψει το τζιπ που μεταφέρει 5 τρελαμένους fans των LP (χωρίς εμένα ε :P) στη Μαλακάσα…

Wise κόβω το δεξί μου… χέρι :stuck_out_tongue: ότι θα καταλάβω ποιος είσαι! Θα σου πω αύριο τι μπλούζα φόραγες κουφαλίτσα

Λοιπόν συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες θα τα πούμε επί Μαλακάσιου εδάφους. Θα φοράω μια μαύρη μπλούζα V For Vendetta με ένα τεράστιο κόκκινο V στην πλάτη. Απλά για να ξέρετε ποιος σας έσκασε το μπουκέτο πάνω στο χεντμπάνγκιν…:stuck_out_tongue:

που εισαι ρε wise? ηθελα τελευταιες δηλωσεις…

θα φορω μπλουζα LostProphets :stuck_out_tongue: (ξερει το support :wink: ) αν τυχει και με δειτε, κλωτσηστε :smiley: :stuck_out_tongue:

Eγώ θα είμαι με αυτήν, όποιος με δει ας μου μιλήσει να τον κεράσω μπύρα

Aν δείτε μπλούζα Disturbed,thats me…

αν ημουν αθηνα θα επαιζε και εγω να ερχομουν αλλα αυριο δινω μαθημα και ετσι :dunno: …

παντως καλα να περασετε και να μας πειτε εντυπωσεις…

p.s. θα ειναι κι ο αδερφος μου μεσα, γι αυτο αν δειτε κανα ντερεκι ακομα πιο ψηλο απο μενα δωστε ενα κλοτσιδι μπας και συνερθει…:stuck_out_tongue:

Αν δείτε τρεντυ με σκούρα μπλε ριγέ βερμούδα, μπλουζάκι Gathering και μακρύ μαλλί είμαι εγώ

Το μετάνιωσα ΤΡΕΛΑ γμτ… :cry: Τα φιλιά μου στον Mike. :frowning:

Είμαι ψηλός και αξύριστος. Αν με δείτε… θα είναι θαύμα, γιατί θα βλέπω το Γερμανία-Τουρκία :lol:

:lol:

Αν και δεν εχω ασχοληθει ποτε με τους Linkin Park και ουτε προκειται μαλλον, ετυχε να βρεθω σημερα στο Terra Vibe και ομολογω οτι το πρωτο πραγμα που με εντυπωσιασε ηταν η προσελευση του κοσμου! Δεν θα πω αριθμο, αλλα ειχε παρα πολυ κοσμο και μαλιστα πολυ νεαρο κατι που θεωρω πολυ αισιοδοξο για την μουσικη που ολη μας αγαπαμε. Ουτε την αποδοση τους μπορω να κρινω, ας το κανουν αυτοι που γνωριζουν καλυτερα την μουσικη τους. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειχε παρα πολυ καλο ηχο και εκπληκτικα φωτα. Νομιζω οτι οσοι τους γουσταρουν μαλλον περασαν καλα!

ti na pw kai egw pou eixa to eishthrio apo tis 7 apriliou kai shmera ksemeina apo lefta kai den mporousa na paw.gm thn tuxh mou mesa gm gm gm gm gm gm.

toulaxisto mporei kapoios na mou pei pote ksekinhsan ti wra teleiwsan kai ti tragoudia epaiksan??

Είχε κόσμο, είχε γκομενάκια, είχε πλάκα.

Σαν απόδοση πολύ καλοί, παίξανε πολλές κομματάρες, αν και ώρες ώρες το ψηνα άσχημα να ανεβώ στη σκηνή να σκάσω μπούφλα στον Chester :stuck_out_tongue:

Ακούστηκαν πολλές ατάκες από μικρότερους, κοριτσάκια, μπαμπάδες αλλά και 20αριδες αλλά είναι πολλές και μαγειρεύω τορτελίνια τώρα :stuck_out_tongue:

Κορυφαίες στιγμές: From the Inside, Somewhere I Belong, In the End, Bleed it Out, What I’ve Done, Faint, Breaking the Habit, Numb, Crawling (:bow:) και κάποια ποιυ σίγουρα ξεχνάω.

Απωθημένο από πέμπτη δημοτικού αυτή η συναυλία, δύσκολα χανόταν