ti wra ksekinhsan kai posh wra krathse h sunaulia?a kai me poio kommati ksekhnhsan kai me poio teleiwsan?
…10 παρα δέκα θυμάμαι είπα “ακόμα να βγούν?” και πρέπει όταν τελείωσαν κάποια φάση που κοίταξα το ρολόι να έλεγε 11:36
edit: ήταν ψιλοαρπαχτή. πρέπει να δω σετλιστ για να πω σίγουρα αλλά λείπανε πολλά
Φίλε aska, τα greeklish απαγορεύονται! Σε παρακαλώ να γράφεις μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες.
pou mporw na vrw kai egw th set list??vsk eixa eishthrio kai den hr8a gt ksemeina.kserw pws einai h sunaulies sthn ellada.erxontai lene 15 tragoudia kai feugoun :S:S.Mono oi slipknot pragmatika ta espasan.
aa se ekana add sto hi5 
Oριστε το setlist:
- One Step Closer
- Lying From You
- Somewhere I Belong
- No More Sorrow
- Papercut
- Points Of Authority
- Reading My Eyes
- Wake 2.0
- Given Up
- From The Inside
- Leave Out All The Rest
- Numb
- The Little Things Give You Away
- Breaking The Habit
- Shadow of The Day
- Crawling
- In The End
- Bleed It Out
- Pushing Me Away (Piano Version)
- What I’ve Done
- Faint
Καταπληκτικη συναυλια, πολυς κοσμος και συμμετειχε και ενεργα! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Vedder (ελα μωρη αρρωστια Pearl Jam:p ) λιγα ποστ πριν κανει λογω περι αρπαχτης… τοσο παιζουν σε καθε πολη. Αυριο περισσοτερα για αυτην την συναυλια…
Είπα χρειάζομαι setlist. Απλά πέρασα γαμάτα και πέρασε γρήγορα η ώρα 
Σ’ αυτά έγινε χαμός
Παντού μαμάδες και μπαμπάδες στο τέλος της συναυλίας 
edit: ρε σβήσατε τα ποστς του άλλου και φαίνομαι σαν καθυστερημένος που μονολογώ 
Ρε τους Linkin…
Δε περίμενα να είναι τόσο καλοί…
Freedom σ?αγαπάω ρε…:roll:
Mια καθόλα αψογη επαγγελματική εμφάνιση από τους Linkin Park…Παραδόξως ο ηχος ήταν πολύ καλός,ο κόσμος συμμετείχε ενεργά,το συγκρότημα επαιξε αυτά που επρεπε να παίξει (αν και 3-4 κομμάτια τα είχαν ακόμα αλλά τεσπα…) γενικά μια όμορφη βραδυά εν τέλει…
Υ.Γ Hail στην κοπέλα που έψαχνε την μάνα της μετά το live και οι κραυγές της πρέπει να έφτασαν μέχρι τον Ωρωπό…:lol:
Υ.γ2…Περισσότερα αύριο…Καληνύχτες…
καταρχας να ξεκινησω με μια αναφορα στον leviathan και στον mrwhatsisname.
leviathan με καταλαβες τελικα??
mrwhatsisname συγγνωμη φιλαρακι αλλα πρωι πρωι εδινα και εφυγα καπακι απο τη σχολη για να πιασω πρωτη θεση…
τωρα οσον αφορα στη συναυλια…δεν υπαρχουν λογια ρε π*υστη μου να περιγραψω αυτο που εζησα.ηταν ο,τι καλυτερο εχω νιοωσει μπορει και σε ολη μου τη ζωη…
απιστευτος ηχος,απιστευτος φωτισμος και πανω απολα απιστευτη ερμηνια…νταξει τα παληκαρακια τα σπασανε…ο τσεστερ μαμησε και εδειρε και ο μπραντ ωρες ωρες ηταν απεριγραπτα γαματος!!
ελπιζω να δωσανε καποιες απαντησεις με την χθεσιμη εμφανιση…και σε θεμα μουσικης και αποδοσης στα λαιβ τους αλλα κυριως για τον κοσμο που θα μαζευε…εκτος του οτι πραγματικα ειδα ολες τις ηλικιες.(και μαλιστα ειδα και ενα παιδι με κινητικο προβλημα και ηταν στο καροτσακι και χαρηκα παρα πολυ πραγματικα…) ηταν παααααααααααρα πολυς ο κοσμος…προς απογοητευση αυτων που λεγαν για 8-10.000 το πολυ…μεσα σε εξεταστικη περιοδο κιολας.μαρεσει οταν επιβεβαιωνομαι στο τελος…
δν θελω να κανω προβλεψεις αλλα σε καποια φαση γυρισα να κοιταξω πισω(καθως ημουν 4-5 σειρα απο τα καγκελα και ειδα ενα πληθος που εφτανε μεχρι τα βουνα και τα λαγκαδια…καθως επισης και τα pl γεμισαν…
μπραβο μας σημερα γτ πραγματικα δειξαμε οτι ξερουμε να τραγουδαμε.εγω αυτη τη στιγμη ειμαι απιστευτα βραχνιασμενος. και ταλαιπωρημενος καθως περπατησα τλχ 5 χιλιομετρα…αλλα τιποτα δεν μπορει να μειωσει την ικανοποιηση ενος ονειρου(και μαλιστα του ονειρου της ζωης μου) μακαρι να τους ξαναδουμε και γενικα μακαρι να ρχονται τετοιες μπαντες στη ελλαδα.ενα ευχαριστω στους συμφουριτες μου που με ανεχτηκαν τοσους μηνες αλλα πανω απολα ενα ευχαριστω που μου δειξατε οτι πραγματικα δεν πηγατε με υφος σνομπ στη συναυλια.ελπιζω οι linkin park να σας το ανταπεδωσαν και με το παραπανω…
καληνυχτα παιδες μου…
περασα καταπληκτικα! μαρεσει που λεγαμε πως θα ειναι ευκολο να παμε μπροστα, και μονο 5τη σειρα εφτασα…
και αυτο χαρη στο γεγονος πως ακολουθησα τον freedom (νομιζω:p ) για λιγο και μετα χωθηκα πιο μπροστα χαρη στα πιτς… περισσοτερα αυριο…να πω και τη γκρινια για τη σχεση κοινου/support που με αηδιασε σχεδον…
παρτα και μια γευση…theres more to come
ΥΓ… επιασα και πενα

Άψογη παραγωγή όπως αναφέρθηκε. Ο ήχος εξαιρετικός.
Όλα τα κομμάτια μου άρεσαν όχι μόνο για τη σειρά και το είδος που επιλέχθηκαν όσο για τον τρόπο που ερμηνεύτηκαν.
Να πω για το Papercut που τα ουρλιαχτά του Chester ήταν πιο εκφραστικά κι απ του cd?
Να πω για το συγκλονιστικό Crawling που η εισαγωγή του Mike με κανε να ξαναθυμήθώ πράγματα που είχα ξεχάσει? Από τις πιο ωραίες εισαγωγές που έχω ακούσει.
Να πω για το Lying From You που το μπάσο του Phoenix έφτασε μέχρι το τελευταίο κύτταρο του σώματος μας?
Να πω για το From the Inside που ο Brad απέδειξε πόσο δυναμικά ξέρει και χειρίζεται τη κιθάρα?
Ή μήπως για το Pushing me away σε μια πιο συναισθηματική version?
Δεν περίμενα να μου αρέσουν τόσο τραγούδια όπως το Bleed it out που αποδείχθηκε μεγάλο παρτυ και What I’ve done που θεωρούσα λιγότερο εμπνευσμένο! Όπως και να χει άκουσα live μερικά από τα πλέον αγαπημένα μου τραγούδια από μια μπάντα που ξέρει να παίζει με συνοχή, έμπνευση και φαντασία.
Όσο για τους Blackout, ένα θα πω και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας: ο vocalist είχε ξανθή φράντζα και τατουάζ χαμηλά στη κοιλιά που δεν δίσταζε να επιδεικνύει. Επίσης φορούσε πουλόβερ. Με 30 βαθμούς.
Σχετικές άσχετες παρατηρήσεις:
Γιατί σε τέτοιες συναυλίες μερικές φορές υπάρχει ένας άσπρος καπνός που δημιουργείται από το κοινό και προκαλεί ασφυξία? (δεν λέω για εκείνον που βγαίνει απο τη σκηνή και είναι για εφέ)
Έφτασα μέχρι δεύτερη σειρά και κρέμασα το πανό μου στο κάγκελο:D . Του έριξε μια κλεφτή ματιά ο Μike.
Τα κάγκελα στην περιοχή γύρω από τη σκηνή εκτός από ανούσια καθυστερούσαν και την έξοδο του κόσμου, ο οποίος έπρεπε να βγει από δύο ‘‘χαραμάδες’’.
Αύριο προβλέπεται αμυγδαλίτιδα και έλλειψη φωνής που δείχνει τα πρώτα σημάδια της τώρα.
Ο Μike προβιβάζεται από ημίθεος σε θεό.
I don’t know what’s worth fighting for
Or why I have to scream
I don’t know why I instigate
And say what I don’t mean
I don’t know how I got this way
I know it’s not alright
So I’m
Breaking the habit
Tonight
αχ, τα κοκκαλακια μου αφησα στο τερα…για τους LP τι να πω…απιστευτοι!!!ονειρο χρονων εγινε πραγματικοτητα!!
καταφερα εφτασα 2η σειρα, φατσα στα ντραμς!
α!!! η σημαια στο keyboard?? εγω την εδωσα στον Mike!!!:vibrate: :yahoo: :yahoo:

Κολόφαρδοι. Ζηλεύω πάρααα πολύ. Απο τα λεγόμενα σας, οι Linkin Park πρέπει να ηταν εξαιρετικοί στο Terra Vibe Park. Θέλουμε όμως και άλλες Photos. Τουλάχιστον αυτο για παρηγορία…[-X
Σε μια φάση εγω με την παρέα μου ρίξαμε χαιδευτικό πικάρισμα στους LP,φωνάζoντας Disturbed-Disturbed…:lol:
Οντας πιο νηφάλιος σήμερα (ηταν πολλές οι μπύρες βλέπετε) θα επισημάνω μερικά πράγματα σχετικά με τα οργανωτικά θέματα της συναυλίας…
1.Το Terra vibe δεν εχει μεγαλώσει επουδενί σαν χώρος…Λιγο η σκηνή μεγάλωσε απο οτι είδα…Κατα τα αλλα θέλω να δω που θα χωρέσουν τις 2 σκηνές στο rockwave…(Σοβαρά τώρα ολο το terra vibe ηταν το parking του nova rock…:lol: )
2.Ελεος πια με αυτές τις μάρκες…Αυτες οι Ελληνικές πατέντες μας μάραναν…1 ώρα στην ουρά για μια μπύρα…
3.Το parking βελτιώθηκε ελάχιστα…Το περπάτημα πάλι μου θυμισε πεζοπορία στον στρατό…
4.Τουλάχιστον οι LP μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω…Φοβερός ήχος,τέλειος φωτισμός,πολύ καλή σκηνική παρουσία,setlist best of (αν και θέλαμε και αλλα…with you ρεεεε…),o chester και η παρέα του χθες εκλεισαν πολλά στόματα…Οσο για το support δεν είναι αξιοι σχολιασμού…Θα ήθελα να ξερα τοσες και τόσες μπαντες υπάρχουν,αυτές τις μαιμούδες βρήκαν να φέρουν?Τεσπα…
Δυστυχώς η παρουσία των πιτσιρικάδων ήταν τελικά μια απογοήτευση κ λόγος να μη χαρούμε τη συναυλία.
Όταν κάποιος πληρώνει ένα κάρο λεφτά πάει να ΔΕΙ μια συναυλία κ όχι να τρώει σπρωξιές από μαλακισμένα χασικλομένα παιδάκια (20 ετών παιδάκια??? ) που πάνε συναυλία μόνο για να ξεσπάσουν χαζοχαρούμενα κ όχι για να τη δουν.
Αυτή η παιδική χαζομάρα να κάνουμε πηγαδάκια κ να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον είναι αηδία, ενοχλητική, δείχνει έλλειψη παιδίας κ σεβασμού.
Κ που? Στους Linkin Park. Ήμαρτον δηλαδή.
Δυστυχώς τη συναυλία δε τη χάρηκα και γιατί για πρώτη φορά στη ζωή μου αναγκάστηκα να “βουτήξω” 3 από δαύτους κ να μη ξέρουν από που τους ήρθαν οι σφαλιάρες.Δε μου άρεσε, παιδιά ήταν, αλλα κ ο σταρχιδισμός τους για τους δίπλα ήταν απαράδεκτος.
Παίδες αποχτήστε σεβασμό κ παιδιά κ πηγαίνατε για να δείτε κ να τραγουδήσετε. Οι συναυλία δεν είναι χώρος να σπρωχνόμαστε, να πίνουμε μπάφους κ ένα κάρο αλκοόλ. Αλλιώς καθίστε σπίτι σας μαζοχτίκε όλοι οι κάφροι μαζί κ κάντε ότι σας γουστάρει.
Είμαι 35 ετών, έχω πάει κ αν έχω πάει σε συναυλίας, από πραγματικά Μπρουτάλ γκρουπ , αυτό το πράγμα ή δε το έβλεπα καθόλου ή το έβλεπα μόνο στις πρώτες σειρές. Όχι σε ΟΛΟ το γήπεδο. ΗΜΑΡΤΟΝ.Είστε απαράδεκτοι.
…η χθεσινη συναυλια για εμενα ηταν και εκπληρωση “ονειρου” αλλα κυριως ηταν και μια προσωπικη “εξιλεωση”…τι εννοω… Τους LP τους ακουω απο το 2000, δλδ απο την αρχη της καριερας τους. Τοτε ειχα την εντυπωση οτι ποτε δεν θα μπορεσω να τους δω live. Tα χρονια περασαν οι LP εβγαλαν 3 αλμπουμ και ενω περισυ τον Ιουνιο ειχα κανονισει να δω Pearl Jam, Muse στο Λονδινο, πληροφορουμαι πως 3 μερες πριν το Λονδινο, σε ροκ φεστιβαλ στη Βενετια παιζουν οι Pearl Jam με support τους Linkin Park!! (+Killers, My Chemical Romance). Αυτο ηταν, δεν το σκεφτηκα πολυ και εκλεισα και για Βενετια. Στην Βενετια δυστυχως μια απιστευτη βροχη και ενα ατυχημα που προκληθηκε απο αυτην οδηγησε στην ακυρωση του φεστιβαλ… Αν και αγαπημενη μου μπαντα οι Pearl Jam, επειδη τους ειχα δει 3 φορες μεχρι τοτε + αλλη μια που θα τους εβλεπα μετα απο 3 μερες στο Λονδινο, δεν στεναχωρεθηκα τοσο για αυτους, οσο για τους Linkin Park καθως ενοιωθα πως η μοναδικη ευκαιρια που ειχα να τους δω χαθηκε…
Οταν ανακοινωθηκε η συναυλια των LP στην Ελλαδα χαρηκα παρα πολυ, αλλα συγχρονως εβαζα και κακες σκεψεις στο μυαλο μου…(τοσο καιρο δεν ανεφερα αυτο το περιστατικο της Βενετιας σε αυτο το τοπικ μην γινει καμμια στραβη και γινω ο γκαντεμης της υποθεσης:lol: ). Υπηρξαν στιγμες οπου φοβηθηκα για ακυρωση της συναυλιας. Οταν ακυρωσαν τις 2 συναυλιες πριν 2 εβδομαδες, και μια εχθες με τις φωτιες…
Ευτυχως ολα πηγαν τελεια, και η χθεσινη βραδια με εκανε να μην αναπολω την χαμενη ευκαιρια της Βενετιας:)
we were on the same boat…Εσυ τουλαχιστον αναπληρωσες το κενο.Εγω εχω χασει για λογους ανωτερας βιας 2 φορες Pearl Jam ,2 Smashing Pumpkins και 2 με το χθεσινο Linkin Park…Αυτη η βενεία μας κατεστρεψε γαμω…
:lol: :lol: :lol:
Παιδια χαιρομαι που φαινεται να ηταν καλα,θα ηθελα να παω…αλλα βαριομουν το περπατημα και την βαβουρα της Μαλακασας,οσο για αυτο που εγραψε ο Val,εχει δικιο…
Νταξει, να χεις πάει σε συναυλία μπρουταλ γκρουπ όπως λες αποκλείεται, ή τουλάχιστον δεν ήταν τόσο μπρούταλ όσο λες :lol:. Όλο κοριτσάκια μαμάδες και τυπάδες που ήταν με την γκόμενα και τραγουδάγαν μαζί είδα, σε σημείο που για να ρίξω κανα σπρωξίδι στο Faint αναγκάστηκα να φύγω απ’την παρέα μου. Που το δες τόσο ξύλο εσύ, μακάρι να μουν στην θέση σου. Δηλαδή νταξει, δεν παίζει να μην μπορούσες να αλλάξεις θέση, σιγά πια το ξύλο που έπεσε.