Ευτυχως που δεν ειμαστε ολοι 35χρονοι στο μυαλο και δεν πηγαινουμε στα ροκ/μεταλ λαηβ για να καθομαστε με σταυρωμενα χερια και να χτυπαμε παλαμακια 
Αποκλειεται να χτυπιοταν ολο το γηπεδο.Αν σε ενοχλουσαν ας αλλαζες θεση.
Σωπα ρε.Χτυπησες τα παιδια που γουσταραν και καναν χαβαλε?
Αντε ρε μαγκα!
Να σε βαλουμε στο χωλ οφ φεημ των κακων μεταλλαδων.
κιομως εχει δικιο ο φιλος για το ξυλο…σε σημεια υπηρχαν διαφοροι καφροι που οντως δε καταλαβεναν τι κανανε(οχι μονο μπροστα…).λιγο πισω απο εμενα ενα βλαμενο προσπαθησε να κανει και crowd surfing τρομαρα του,τελικα εφαγε ενα τρομερο βροντο…παντως απο κοσμο ειχε πραγματικα λιγο απολα,απο χεβιμεταλαδες,ποπαδες,ραπαδες,ιμο(πολι ιμο ομως…) και πολλα παιδακια(μεχρι και γονεις ειδα που φερανε τα μικρα για να δουν LP :-)) …εγω παντως περασα τρομερα και μακαρι να περασατε και εσεις.
Oτι υπήρχαν πολλά βλαμένα,υπήρχαν…Το μόνο σίγουρο…:lol: Αλλά απο κει και πέρα δεν υπήρχε και η τρελλή πόρωση θα έλεγα…Ισα ισα που σε στιγμές το κοινό ηταν πολύ υποτονικό…(Τουλάχιστον στην μέση που ήμουν εγώ…)
Και αναρωτιόμουν: τέτοια σύμπτωση να υπάρχει κάποιος που να γράψει σε ελληνική σημαία σύνθημα… !
εγω ξερω,πως ο WISE δεν θα ειναι ποτε ξανα ο ιδιος…ποτε…
Εγώ δεν το φχαριστήθηκα γιατί ήθελα να φωνάξω αλλά ήταν κάτι τυπάδες που κάνανε κάτι τρελές γκριμάτσες, κάτι απανωτά horns και καλά πως το νιώθανε (με κλειστά μάτια κι έτσι) και ένιωθα ότι έπεφτα (όχι στο επίπεδό τους), στην βλακεία τους 
Ήταν όμορφα.Με χάλασε το γεγονός ότι μπροστά μου ήταν κάποιος που ήταν 800 κιλά και κουβαλούσε και μια τσάντα άλλα 1000 κιλά,είχε πιάσει έναν κύκλο μόνος του και δεν άφηνε τους υπόλοιπους να δουν.Επίσης σιχάθηκα την ζωή μου καθώς για πρώτη φορά σε Live είδα κοπελίτσες να φασώνονται και έτσι χάλασε το όλο συναίσθημα εκείνης της στιγμής.
Κατα τα άλλα οι LP έπαιξαν όμορφα,το όλο κλίμα ήταν όμορφο,εκπληρώθηκε επιθυμία 5 χρόνων:)
λουπιν πραγματικα επρεπε να σουν μεσα…εγινε χαμος ρε φιλε…τετοια ενεργεια δεν εχω ξαναδει.
το ξυλο που λετε το νοιωσα καλα.ημουν μπροστα 4-5 σειρα και ξαφνικα με το που αρχιζει το one step closer αρχιζει το ντου.βρισκομαι σε σημειο να ειμαι 10η σειρα να και να πεφτω κατω (ευτυχως τραβηξα μια κοπελα απο τη μπλουζα και πιαστηκα πριν με ποδοπατησουν!)και να χανω το παπουτσι μου…τελικα το βρηκα απο μεγιστη κωλοφαρδεια!και μεχρι και το τελος του no more sorrow το κρατουσα στο χερι!δεν μπορουσα να το βαλαω!μου γαμησαν τα νυχια!ρε φιλε ηταν τοσο τελεια…δεν μμπορω να το πιστεψω ακομα!!!
σε μια φαση μπηκα στο πιτ μπας και σκασω καμια φαπα σε κανα φριντομ σε κανα λινκιν αλλα που ησασταν ρε?
ονειρικη βραδια.ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενος!σε μια ωρα γραφω και θα παω σχολη με την μπλουζιτσα που πηρα απ κει!!
Κάνω γκάλοπ για μέσο όρο ηλικίας:p
Πρώτη φορά τόσες μανάδες να ψάχναν τα παιδιά τους.:lol:
καταπληκτική συναυλία… Μόνο μουσική δεν άκουσες δηλαδή? :lol:
Ισχύει αυτό που είπαν στο ράδιο, ότι οι Linkin έπαιξαν για μία ώρα και 10 λεπτά?
To θεικό ήταν ένας πατέρας,που όταν βρήκε τον γιόκα του με τους φίλους του,οι οποίοι σημειωτέον είχαν χαθεί και βρέθηκαν μετά απο πολλή ώρα άρχισε να τους βρίζει!!!
'Πόσο μαλάκες είστε ρε γαμώτο?":lol:
Όχι ρε #@^%@%~!!!
Κι εγώ καθόμουν κι έβλεπα τους Τουρκαλάδες #-o #-o
η συναυλια ηταν απο τις κορυφαιες που εχω δει…πολυ δυναμικη!!!σιγουρα θα μ μεινουν περισσοτερο τα in the end,breaking the habbit κ faint μονο και μονο απο την ατμοσφαιρα!!!αααα και το bleed it out απιστευτο!!!
εχω μονο 3 παραπονα αν και η εμφανιση μ κανει ν τα ξεχναω εν μερει…
1)πρωτη φορα βλεπω συγγροτημα ν εχει τοσο λιγη επαφη μ διαλογο μ το κοινο…τελειωσε το faint σηκωσανε τ χερια κ φυγανε λες και θα τα λεγαμε την επομενη μερα!!!πες ενα ευχαριστω,κατι!!!Τεσπα
2)φτιαξτε το μπου***ο to parkin -δεν ειναι δυνατον ν φτανω σπιτι μου 3 ωρες αφου τελιωσε η συναυλια!!
οι λινκιν ξεκινησαν περιπου 10 παρα τεταρτο και τελειωσαν νομιζω 11:15.για το φιναλε δεν μπορω να σου πω ακιβη ωρα γτ καταλαβαινεις οτι δεν επικοινωνουσα…ενοιωθα τοσο γεματος που ουτε με ενοιαξε ποση ωρα παιξανε!!(παντως περισσοτερη απο μεταλλικα.
)
slash n roses τωρα ειδα το ποστ και κανω εντιτ.παντα οι λινκιν απο τις απειρες συναυλιες που εχω δει δεν μιλανε με τον κοσμο οταν τελειωνει.πετανε νερα πετσετες πενες,μπαγκετες.και χαιρετανε,υποκλεινονται,στελνουν φιλια.αυτα τα κανανε και με το παραπανω.
πιστευετε οτι μας ακουγανε που τραγουδαγαμε απο κατω?εγω νομιζω παρα πολυ καλα!!φωναζαμε πολυ!μπραβο μας
???
Πες ποιος ξεκίνησε το pit σε What If Done και Faint???

A ρε Τζιμ τρελέ, θα τα πούμε και τη Τρίτη εμεις8)
Λοιπόν, αρκετή καλή συναυλία, αλλά τρελή ξενέρα απο άποψη κόσμου. Ο κάθε γελοίος με τη παντόφλα και τη πουκαμισιά που δεν αντέχει σπρώξιδι ας πάει στο Μακρόπουλο καλύτερα. Επειδή η γκόμενα σου γουστάρει το Numb, δε θα μας πρήζεις εσύ ανα 5 λεπτά.
Στο encore εντόπισα 5-6 μεταλλάδες (ευτυχώς υπήρχαν και τέτοιοι) και κάναμε ένα αξιοπρεπέστατο pit!
Πάντως το περίμενα καλύτερο το λαιβ, δηλαδή νιώθω πως κάτι έλειπε.:-s
Το ακαπέλα του Chester στο Breaking The Habit ήταν όλα τα λεφτά, φωνή κρύσταλλο. Α, και ο Shinoda τεράστια μορφή.
Αυτά.
Εδιτ: Το βλέπω πολύ χλωμό να ξαναπάω Terravibe. Η σκονη δε παλεύεται. Στους Μετάλλικα κάπως την ειχα παλέψει, αλλά χθες δε μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα.
το χαμε κανονισει με τα παιδια απο το LPU. γιατι ποιος αλλος ειχα κανει σημαια?:?:
Αδιάφορη ως βαρετή σε αρκετά σημεία…
Το συγκρότημα υποτονικό και αδικαιολόγητα μεταλλίζον ορισμένες φορές. Με -δικαιολογημένα- μεγαλύτερη βαρύτητα στον τελευταίο δίσκο-παρωδία. Μόνο τα παλιά αγαπημένα από Hybrid Theory και Meteora άξιζαν κάπως.
Για κανένα λόγο 50?..
:lol: :lol:
φιλε |WISE| επεσες μια ωρα εξω…:lol: 
Ρε παίδες. Τράβηξε κανείς απο κινητό καμία Photo or Video???