μεταλλικα ειχε παραπανω κοσμο…αλλα δεν λεει κατι…εγω γουσταρα και χθες πολυ!!
:razz: :razz: :razz:
Ακούω συγκρίσεις και τραβάω τα μαλλιά μου. Μεταλλικα ήταν βίωμα. LP απλά μια καλή συναυλία:wink:
Παρατήρηση: Πριν βγούνε οι LP, έπαιζε το One απο τα ηχεία. Από 10000 κόσμο μόνο εγώ κι ένας άλλος τραγουδούσαμε.
Εδιτ: Τζορτζ, βαριέμαι να το διορθώσω τώρα:p
Και εγώ ενώ περίμενα για μπύρες με τις μάρκες (sic)…:razz:
κοιτα…απο άποψη ξυλου μονο στο Faint μπορω να πω πως εγινε κατι…και σε αλλες στιγμες διασπαρτες απο παρεουλες…κατα τ’αλλα εγω να πω πως εφαγα τη σκονη της αρκουδας κει μπροστα…που ειναι καλοι μου ανθρωποι ο μουσαμας? :-s
η συναυλια πάντως μετρησε…πολυ καλοι ολοι τους, με τον ραββινο να ανεβαινει πολυ ψηλα στα ματια μου (α ρε wise:p ) και o Shinoda μαγκας οπως παντα…ο Phοεnix και ο Κορεατης πωστονλενε ετσι κι ετσι…και ο Chester ρεστα!
τωρα απο αποψη support…καταλαβαινω το λαθος να φέρουν screamo, emo, οτιδηποτε ειναι, συγκροτημα σε κοινο που επι το πλειστον ακουει παραλληλα hiphop (τουλαχιστον αυτο εισεπραξα), αλλα δω ουτε η didi μπορουσε να κανει κατι μιας και ηταν επιλεγμενοι απο τους ιδιους τους LP… οπως και να΄χει ομως…να τους πετανε μπουκαλια? εε αυτο ειναι μακακια ρε παιδια… ωραια, δεν σ’αρεσουν, ο αλμπινος με τη φραντζα ηταν γαμησετα, τα τραγουδια εκτος του αγαπημενου σας genre και η αγωνια για LP μεγαλη, αλλα αυτο ηταν λιγο υπερβολικο κατα τη γνωμη μου… παλικαρια δηλαδη με φραντζες να χειρωνομουν τον τραγουδιστη που εχει φραντζα, γιατι πολυ απλα εχει φραντζα… οξυμωρο
anyway…εγω ξερω πως περασα απιστευτα, και το σπρωξιδι μου εκανα, και τα αγαπημενα μου τραγουδια επαιξαν, και ολα…μονο ο ποντιος ο bro αλλαξε τις μνημες στην καμερα κι ετσι καποια βιντεο που εχω ειναι μισα…
[U]αυτο[/U] έχω κανει upload μεχρι τωρα…
και παρτε και pics μιας που ζητηθηκαν 
:razz:
ηχογράφησα μέρος του Pushing Me Away
Είσαι σοβαρός?! Εκεί που ήμουν εγώ τραγουδούσαν όλοι! Εγώ βέβαια όχι γιατί ως γνωστόν είμαι σνομπ 
Ποιοί το ξεκίνησαν θες να πείς;
Την Τρίτη καυλέα μου…:roll:
Offspring ρεεεεεε.
Θα ξεκινήσω από τους BlackOut.
Δεν τους είχα ξανακούσει.Τα τραγούδια κλασσικά μου θύμιζαν όλα κάτι,αλλα το πιο τραγικό,ήταν η εμφάνιση του ξανθού “άντρα”,που μας έδειχνε όλη την ώρα την κοιλίτσα του…ντάξει ρε φίλε,το είδαμε το τατού σου,αρκετά.
Ομολογώ ότι σε κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι βρισκόμουν σε συναυλία Ρουβά η κάτι τέτοιο.
Πολλά κοριτσάκια,από τα οποια κάμποσα είχαν έρθει,λες και πήγαιναν για καφέ στην παραλία.
Ευτυχώς οταν βγήκαν οι Λινκιν Παρκ,σκάσανε μύτη πολλοί “συναυλιακοί τύποι” και έσωσαν την κατάσταση.Στο σημείο τουλάχιστον που ήμουν εγώ,έγιναν ωραία σκηνικά.
Όσον αφορά το συγκρότημα,όπως έχω ξαναγράψει,τους είδα πέρυσι,οπότε ήξερα πάνω κάτω τι να περιμένω.
Άψογος ήχος,τέλεια εκτελεσμένα τα τραγούδια,αναμενόμενη διάρκεια της συναυλίας,μια χαρά.
Ας γράψω κι εγώ το κατιτίς μου, μετά από 5 ώρες φροντιστήριο με μόλις 4 ώρες ύπνου…
Ας μιλήσω για κάποια πράγματα που με ενόχλησαν πρώτα και μετά να πάω στα της απόδοσης του συγκροτήματος…
Με τη σκόνη τι θα γίνει ρε παιδιά; Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση ομαδικώς στους διοργανωτές για πρόφύλαξη από τη σκόνη ή πρέπει να περιμένουμε να συμβεί κάποιο περιστατικό (μία κοπέλα χθες λιποθύμησε λίγο πιο δίπλα, σηκωτή την πηγαίνανε) για να παρθούν κάποια μέτρα; Όταν γινόταν pit, (όχι στο Crawling ή το In The End πάντως φίλε Wise!
) η σκόνη που σηκώναμε με τα άλλα παιδιά ήταν τόση πολλή που είχε φτάσει παντού (σκεφτείτε ότι μόλις φύσηξα τη μύτη μου μετά το live αντί για μύξα έβγαζα σκόνη!).
Και να’χαμε μόνο τη σκόνη να πω εντάξει. Αλλά μετά τους Metallica (όπου εντάξει, εκεί έδειξα κατανόηση) και στους LP είχαμε να φάμε τον καπνό του καθενός καπνιστή μες στη μάπα. Είχαμε που δεν είχαμε οξυγόνο ν’ αναπνεύσουμε, έπρεπε να μας πεθάνει κι ο κάθε %$@%! που’ταν μπροστά και άναβε τσιγάρο λες και θέλει να ξεκάνει τον εαυτό του και τους άλλους μια ώρα αρχύτερα… Καλά αυτό για τους μπάφους, ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ… 2 μέτρα πιο’κει πίνανε μπάφους κάτι ^&@*#!@ και είχε βρωμίσει ο τόπος… Δεν μπορούσα να αναπνεύσω.
Η συμπεριφορά κάποιων πιτσιρίκων που έσπρωχναν σαν μανιακά για να πάνε μπροστά, σε τράβαγαν απ’την μπλούζα κτλ. ήταν απίστευτα γραφική…
Επίσης, το υπεργραφικό με τις μάρκες, τα λιγοστά σημεία πώλησης νερού και τις τεράστιες ουρές (πάντα θα υπάρχουν ουρές αλλά τέλος πάντων)… Νερό καταφέραμε να πιούμε 1 ώρα μετά το live…
Τέλος, το ότι για μια ακόμα φορά αποδείξαμε πως εμείς οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε είτε το καλύτερο κοινό είτε το χειρότερο κοινό. Το λέω γι’αυτό γιατί κατά την εμφάνιση του support, ενώ εκεί που ήμουν εγώ οι αντιδράσεις ήταν κάτι παραπάνω από θετικές (έπεσε ξύλο, χειροκρότημα, γενικά δεν μας χάλασε) σε όλη την υπόλοιπη αρένα η συμπεριφορά ήταν τουλάχιστον γαϊδουρινή… Πόσες φορές θα το πούμε ρε σεις ότι “εντάξει, κατανοητό το ότι θέλετε να δείτε τον Χ headliner, αλλά μην βγάζετε την ανυπομονησία σας πάνω στο support”; Απαράδεκτα πράγματα… δεν πα’ να’ταν και το χειρότερο συγκρότημα που’χετε δει, οφείλετε να το σεβαστείτε…
Αυτά περί παραπόνων, πάμε τώρα στα της απόδοσης:
Κατ’αρχάς να πω ότι παρ’ότι πια δεν τ’ακούω τα παλικάρια, το χθεσινό live ήταν μία μεγάλη εμπειρία καθώς πιστεύω ότι τρόπον τινά είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους Nirvana της εποχής μας επί σκηνής (θα διευκρινίσω σε λίγο γιατί κάνω αυτόν τον παραλληλισμό με τους Nirvana…). H 6άδα αν και έπαιξε λίγο, όσο παίζει πάντα δηλαδή, κατάφερε να μας γεμίσει (ή να μας πάρει;) κάμποσα κιλά ενέργειας. Το κοινό στο σημείο που ήμουν εγώ (7η-8η σειρά δεξιά όπως κοιτάμε προς stage) ήταν απίστευτο (δεν έφτασε βέβαια επίπεδα Metallica :P), ενώ προσωπικά τραγούδησα όλα τα παλιά τους κομμάτια με τα οποία πέρασα τα χρόνια του γυμνασίου… τώρα που γράφω η φωνή μου είναι κατεστραμμένη και η φαρυγγίτιδα καραδοκεί… Ξύλο έπεσε λίγο στα δυνατά κομμάτια, όσο χρειαζόταν για μια τέτοια συναυλία…
Υπάρχουν κάποιες μικροενστάσεις στην setlist καθώς θα ήθελα αντί για κάτι βλακειούλες τύπου Shadow Of The Day, Leave Out All The Rest, Reading My Eyes κτλ. να παίξουν τα πραγματικά καλά τους κομμάτια (Don’t Stay, By Myself, With You, Runaway, Α Place For My Head χωρούσαν ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ στο setlist, δεν πιστεύω ότι το αμφισβητεί κανείς αυτό… τόσα συγκροτήματα πια παίζουν από 2 ώρες και πάνω, οι LP γιατί δεν παίζουν ούτε καν 1.5 ώρα; Μιλάω για 1.5 ώρα καθαρής μουσικής, όχι μαϊμουδιές…) αλλά εντάξει το παραβλέπουμε…
Λέγοντας πιο πριν ότι είδαμε τους σύγχρονους Nirvana, εννοώ το εξής: οι LP, κακά τα ψέματα, ούτε μουσικάρες είναι από πλευράς τεχνικής, ούτε παίζουν την πλέον “ποιοτική”, πρωτότυπη και δύσπεπτη μουσική ωστόσο έχουν καταφέρει να βάλουν πολύ κόσμο στο χώρο του rock, κάτι το οποίο φάνηκε χθες και γι’αυτό και μόνο αξίζουν το σεβασμό μας. Αρκεί να μην το παραχοντραίνουμε ώρες ώρες. Καλά, ίσως ο Shinoda είναι μουσικάρα (τον πάω απίστευτα αυτόν τον τύπο) αλλά οι άλλοι λίγα πράγματα 
Respect πάντως γιατί τα δώσανε όλα όπως κι εμείς.
Θέλω να ακούσω τη συναυλία σε .mp3 όταν βγει να δω αν καλύπταμε τον Chester… έχω περιέργεια 
Τέλος.
Βάλε κι άλλους 3 (εγώ, ο αδερφός μου και 1 μεταλομαμά από μπροστά ντε :lol: )
Χίλια συγνώμη για το double post…
Βάλε και εμένα με ένα φίλο μου…:lol:
η συναυλια απλα μαμησε…ολα ηταν τελεια
επαιξαν 21 τραγουδια,
ο ηχος ηταν πολυ καθαρος,
η φωνη του τσεστερ εβγαινε πολυ καλα,
γενικοτερα γυρισα σπιτι ευτυχισμενος που επιτελους τους ειδα Live…
και απο κοντα που μιλησα λιγο μαζι τους φανηκαν πολυ καλα παλικαρια,ειδικα οι mike,rob και mr hahn εκαναν αρκετη πλακα!!!
κι εδω,το minutes to midnight υπογεγραμμενο απο τους θεους…
black widow ποια ησουν???
ημουν προς το τελος της ουρας, φορουσα τh μπλουζα του LPU7 και μια γκρι τσαντα στην πλατη. α! κρατουσα και τη σημαια!!
Εχεις δικιο εδω,καπια μπορουσαν να βγουν(ειδικα το Leave Out All The Rest)για να μπουν αλλα πολυ καλητερα(ειδικα With You και φυσικα Α Place For My Head) αλλα δε πειραζει.
Εγραψα και εγω λιγα λογια για τη συναυλια οπως την ειδα εγω,αν θελετε διαβαστε
http://ela-mesa.blogspot.com/
Εγώ και άλλοι δύο άκυροι δίπλα μου το τραγουδούσαμε. Για να μην σου πω ότι η πόρωση του One ήταν μεγαλύτερη από όλα τα κομμάτια των LP.
Άντε να πω και εγώ τα δικά μου. Κόσμος πολύς παραπάνω από ότι περίμενα. Τα τυπάκια του support ήταν τραγικά. Το ξύλο δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. Εντάξει όντως υπάρχουν κάποιοι τύποι που είναι τεράστιοι σπασαρχίδες αλλά εντάξει χαλαρά ήταν τα πράγματα, τουλάχιστον όπως το ένιωσα εγώ. Γενικά ήταν απλά μια καλή συναυλία από ένα απλά καλό συγκρότημα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Όχι όμως και εμπειρία ζωής, μην τρελαθούμε και εντελώς…
lol,σιγουρα σε ειδα αλλα…
ρωτησα τον mike αμα θα επαιζαν το with you.και μου λεει ask mr hahn for the setlist και μου λεει ο hahn not today buddy…
αλλα γενικα ολα ηταν τελεια