Linkin Park in Athens, 25/6

Τελικά όλοι το τραγουδούσαν!! :lol:

One Step Closer. Ήμουν λίγο πίσω τότε

χα, οκ! εσυ ποιος ησουν? οχι οτι θυμαμαι πολλα ,δεν ηξερα που πανε τα 4 απο την αγωνια :stuck_out_tongue:

δυστυχως εχουν καιρο να παιξουν το with you :frowning:
και δε μασ επεσε και η setlist με το place for my head…

αλλα κατα τα αλλα ηταν απιστευτα!!!

μολις ανακαλυψα κατι γρατσουνιες στα χερια μου #-o

Ιερόσυλε!!! (Είδα την εξήγησή σου και πάλι δεν τον δέχομαι τον χαρακτηρισμό)…

σιγα την ιεροσυλια…

λοιπον η συναυλια απο αποψη ηχου, φωτισμου και αποδωσης απτο συγκροτημα ηταν παρα πολυ καλη!
εγω δεν μπορεσα να τη χαρω ομως οσο θα ηθελα…

γιατι…
Μολις βγηκαν οι Linkin και παιξαν το πρωτο κομματι (ημουν αριστερα κ 5-10 μετρα πισω απτην πρωτη σειρα) επεσαν ολοι πανω μας απο πισω, με αποτελεσμα ολοι να προσπαθουμε να μεινουμε ορθιοι… ετσι λοιπον με αυτην την ιστορια τα 3 πρωτα τραγουδια δεν τα ενιωσα γιατι προσπαθουσα ν μεινω ορθιος και τελικα κατεληξα 5 μετρα πισω απο εκει που ημουν…
στη συνεχεια σιγα σιγα ξαναπηγαινα μπροστα σε οποιον πανικο μεχρι π εφτασα 5 μετρα απο πρωτη σειρα οπου ειχαμε κ ενα μικρο pit… ε εκει δεν παλευοταν γιατι μετα απο καθε ξυλικι η χοροπηδητο προσπαθουσαμε να αναπνευσουμε… ΧΩΜΑ γεμισε ο αερας!

μετα τη συναυλια οποτε ολο εβηχα για 1 ωρα…
αλλα κ κατα τη διαρκεια της συναυλιας εγινε το αναπαντεχο να μου ματωσει η μυτη#-o (λογω ζεστης υποθετω γιατι την μυτη μου κανεις δεν την ακουμπισε πουθενα)

αυτα λοιπον τα μικτα μου συναισθηματα για τη συναυλια…
κατι τελευταιο, με τις καμερες που ειχαν στησει στον πυργο τι παιζει?

Άκυρο σχόλιο…

και στη σκηνη ειχανε καμερες, ένας φιλος μου που ειναι πορωμενος λεει πως συνεχεια τραβανε footage για να τα δειχνουν στο channel τους στο youtube…τωρα αμα γινει καμια εκπληξη και βγει και σε bootleg η κατι τετοιο μεσω LPU… Καλυτερα για μας :smiley:

μπροστα στα καγκελα ηταν ο Mark Fiore που τραβουσε συνεχεια το κοινο που τρελαινοταν!!
λετε να δουμε τπτ σε κανα LPTV??[-o<

βασικα στα εβερεστ που καθομουν περιμενοντας το πρωτο πρωινο τρενο, ακουγα καποιους να συζητανε και να λενε οτι θα βγει σε DVD:-s

μαλιστα ελεγαν και τι θα δειχνει το trailer#-o

Δεν τους χάλαγε καθόλου να το βγάλουν σε DVD, έτσι που φωνάζαμε :stuck_out_tongue:

παντως οσοι εχουν τις ακρες με LPU για να μας κρατανε ενημερους 8) :wink:

ΓΑΜΑΤΟ emoticon!:smiley:

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου για την “συναυλία της χρονιάς”.
Μόνο αυτό δεν ήταν. Χιλιόμετρα μακριά από αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Πρώτα απ’ όλα να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ: Δεν πήγα στη συναυλία ως φαν των Λίνκιν Παρκ (γιατί δεν είμαι) αλλά ως ένας αντικειμενικός φαν της ροκ μουσικής που έχει ακούσει αρκετά και το συγκεκριμένο συγκρότημα.

Τα θετικά: Πολύ όρεξη από τα μέλη του γκρουπ, εξαιρετικός ήχος (ίσως και ο καλύτερος που έχω ακούσει σε συναυλία) και ικανοποιητική σέτλιστ.

Αρνητικά: 1. Μετριότατο σόου. Περίμενα πολύ περισσότερα από μία μπάντα όπως οι Λίνκιν Παρκ. Καμία έκπληξη και τίποτα ενδιαφέρον πέρα από ένα απλό, μεγαλό μπάνερ. Σκέφτομαι ας πούμε το σόου των Μέιντεν πριν 1-2 χρόνια και αν και η συναυλία γενικότερα δεν μου άρεσε, τα σκηνικά έσπερναν. Δεν ζήταγα τα ίδια φυσικά αλλά κάτι παραπάνω από αυτό που είδα σίγουρα.
2. Καλούτσικος φωτισμός. Από τη στιγμή που το σόου είναι ελλιπές, αν και τα φώτα ήταν αρκετά καλά, περίμενα ακόμα περισσότερα “τρικ”.
3. Η φάση που μπήκαν τα “ελαφρά” τραγούδια και όσο διήρκησε αυτή, παραήταν ξενέρωτη. Ειλικρινά άρχισα να χασμουριέμαι. Και το κακό είναι ότι και ο περισσότερος κόσμος γύρω μου αντέδρασε το ίδιο. Εξαίρεση για μένα το Breaking The Habit που το λατρεύω και το τραγούδησα, αλλά και πάλι νόμιζα ότι γούσταρα μόνος μου και σ’ αυτό.
4. Περίμενα πολύ περισσότερη ενέργεια από τον κόσμο. Εκτός από το εναρκτήριο One Step Closer και το φινάλε Faint, που έγινε ένας χαμός, στα υπόλοιπα 19 τραγούδια που έπαιξαν διέκρινα μια γενική χαλάρωση.
5. Ακούσαμε για άλλη μια φορά τα εκνευριστικά κλισέ του τύπου: “Είστε το καλύτερο κοινό που είχαμε ποτέ”. Πάντως όσο μαλάκας κι αν είναι ορισμένες φορές ο Κίναν των Τουλ, αυτές τις γραφικότητες ποτέ δεν τις έχει ξεστομίσει ούτε και θα τις ξεστομίσει. Έλεος πια. Δεν τρώμε κουτόχορτο.
6. Άπειρα πιτσιρίκια που μου θύμιζαν φαν κλαμπ της Βίσση έτσι όπως τσίριζαν.
7. Λίγα γκομενάκια και αυτά στα μισα μου χρόνια το πολύ (είμαι 24). Φλέρταρα για λίγο με μία δίπλα μου και στην τσίτα τελικά γλύτωσα από το Ηθών. Μα 13 χρονών;;;;
8. Πενήντα λεπτά καθηστέρηση. Υποτίθεται ότι θα έβγαιναν στις 9 και βγήκαν 9:50.
9. Εμετικό σαπόρτ. Είχαν και κακό ήχο και πόνεσαν τ’ αυτιά μου.

Αυτά. Γενικότερα είχε τη φάση της η συναυλία (ίσως όπως κάθε συναυλία) και αν και πήγα με την καλύτερη διάθεση, μου φάνηκε πολύ “λίγη”.
Θα ήθελα να πω ότι δεν κλαίω τα λεφτά μου, αλλά από τη στιγμή που εκεί που πάμε να μπούμε έρχεται ένα παλικάρι δίπλα μας, χωρίς εισιτήριο και μπαίνει με την δικαιολογία ότι δεν βρήκε, και είμαστε παρέα, και λείπει μόνο ένα, κτλ, και οι σεκιουριτάδες τον αφήνουν χωρίς καν να το σκεφτούν, ε, δεν μπορώ να πω… ζήλεψα λιγάκι.

Μέγιστη καφρίλα #1: Εκεί που έφυγαν οι Λίνκιν Παρκ και πριν γυρίσουν για το ενκορ, φωνάζαμε με έναν κολλητό, αντί για Λίνκιν Παρκ που φώναζε όλος ο κόσμος, ΣΑΟΥΘ ΠΑΡΚ! ΣΑΟΥΘ ΠΑΡΚ! Μας ακολούθησαν και μερικοί ακόμα γύρω μας.

Μέγιστη καφρίλα #2: Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, υπήρχαν πολλά πιτσιρίκια που ανέβαιναν στις πλάτες φίλων τους. Όποιος ανέβαινε και είχε την ατυχία να κλείσει το οπτικό μου πεδίο, έτρωγε άπειρα μπουκαλάκια στο κεφάλι και κατέβαινε στι στιγμή. Πολύ γέλιο!!

ΥΓ. Οι συγκρίσεις με Νιρβάνα (αν και αυτούς τους θεωρώ υπερεκτιμημένους) είναι απλά τραγελαφικές.

φορουσα μπλουζα harley davidson…πρωτος πρωτος μπηκα στους lp…

η καθυστερηση οφειλοταν στο οτι κολλησαν στην κινηση…
κλασικη Ελλαδαρα…:roll:

Φαντάζομαι τον Shinoda τι παναγίες θα έριξε στον δρόμο…:lol:

Μπα σιγουρα δεν εφταιγε μονο η κινηση για την καθυστερηση. Ενας φιλος μου που δουλευει σε ενα περιοδικο μου ειπε οτι 1 ωρα πριν την συναυλια ηταν εκει στο backstage του Terravibe και επερνε συνεντευξη απο το συγκροτημα. Οποτε η κινηση θα ηταν πιο πριν… Αλλα αυτα τα soundchecks ποσο μου τι δινουν στα νευρα! Και ναι πρεπει να πω οτι αργησαν πολυ να βγουν και εκανε και πολυ ζεστη οποτε η ελλειπης “εξφεντωνιση” νερων ηταν εκνευριστικη!! Αλλα για πρωτη φορα νομιζω οτι ηταν πολλοι καλοι και σιγουρα ημασταν απιστευτο κοινο. Οσο για LPU θα ηθελα να μας ενημερωνουν οσοι εχουν ακρες κατα εκει για να ξερουμε τι μας γινεται!

οι linkin park πηγαν στο terra vibe κατα τις 9 παρα τεταρτο.

ακομα,ντροπη στους ηλιθιους που πεταγαν μπουκαλια στους blackout.ουτε εμενα μου αρεσαν αλλα δεν θα κατσω να πεταξω μπουκαλι…αχ ελληναρες…

Για τον freedom αν και λίγο μέτρια ποιότητα εικόνας

Breaking the Habit