Παιδια εχει κανεις το Crawling? Γαμωτο, με ειχε σηκωσει ο ξαδερφος μου στους ωμους του για να τραβηξω το intro, το οποιο μαρεσει απιστευτα και οταν αρχισε το τραγουδι, επειδη γινοταν χαμος με σπρωξιματα, κατα λαθος εκλεισε το καλυμα του φακου και δεν σωθικε το βιντεο!!!
Το χω νομίζω αλλά από δευτέρα φίλε
Σε χιλιο ευχαριστω μεγαλε! Ελπιζω να το εχεις! Thanks!
Αργησαν γιατι κολλησαν στην κινηση αλλα και γιατι ειχε Sit&Sign (οχι οτι ηταν κατι το τραγικα ωραιο).Μια ξεπετα ηταν,και λυπαμαι που το λεω αλλα μονο ξεπετα μπορει να θεωρηθει.Ο Chester με χειροθργικο γαντι στο ενα χερι να πιανει τισ αφισες που υπεγραφε και ο φουσκωτος μαυρος ο οποιος σε τραβουσε μην τυχον τους δεις παραπανω απο 5 δευτερολεπτα τον καθενα.Σε γενικεσ γραμμεσ το Sit&Sign ηταν πατατα.Συνολικα τους ειδαμε απο κοντα γυρω στα 10 - 15 δευτερολεπτα…[-X
μαλλον εγω πηγα σε αλλη συναυλια…
δεν θα σχολιασω βλακειες τυπου μεταλλικα,σαππορτ,καθηστερηση αφου αυτο που μου δωσαν οι λπ ειναι που θα μου μεινει!
αλλα οσον αφορα το show και τα αλλα που ακουω σχετικα με τα σκηνικα και αυτα…γτ δεν κοιτατε που ολοκληρο τερα βαιμπ δεν ειχε ενα μεγαλο screan να βλεπουν και οι απο πισω!!!
τεσπα περασα τοσο απεριγραπτα που δεν θα τσακωθω με κανεναν γιαυτη τη συναυλια.γουστα ειναι αυτα.
επισης ποτε θα καταλαβετε οτι ειναι minutes to midnight tour!!!και λιγα παιξανε βασικα απο το ΜΤΜ…πως γινεται να μην παιξουν το leave out οταν ειναι το τελευταιο τους σινγλ?η το shadow of the day που εχει γινει επιτυχια και δεν ειμαι λαθος οταν λεω οτι επισκιαζαμε τον τσεστερ σαυτο το τραγουδι…
ξεκιναω να γραφω τα πιο χαρακτηριστικα σημεια της συναυλιας που μαρεσαν παρα πολυ και θελω να τα σχολιασετε η να βαλετε και τα δικα σας
1.με το που μπαινει το one step closer εγινε ο χαμος…δεν ξερω που βρεθηκα,που ημουν,με ποιους ημουν.
2.στο points of authority που του βγαινει του brad η ζωνη της κιθαρας και παιζει στην αρχη κρατωντας την σαν μπουζουκι και μετα βαζει το ποδι του πανω στο υψοματακι και τη στηριζει(δεν καταλαβαμε καν αν χαθηκε ο ηχος)
3.που στο shadow of the day ο κοσμος (οπως ανεφερα )τραγουδουσε τοσο δυνατα που εγω προσωπικα δεν ακουγα τον τσεστερ.(ειναι που δεν σας αρεσει κατα τα αλλα!χεχε)
4.που παιζει κιθαρα ο τσεστερ(την απιστευτη V )στο sotd
5.στο the little things give you away (που πραγματικα το παιξανε υπεροχα ρε γμτ!!!)βγαινει ο μπραντ και καθεται πανω στο υψοματακι πριν ξεκινησει να παιζει με τα ποδια σταυρωμενα και μας κοιταει.
6.στο bleed it out μαρεσανε τρελλα!ηταν λες και ημουν σε παρτυ.πολυ καλο και κα8ολου κουραστικο το σολο του ρομπ,πολυ καλη η επικοινωνια του τσεστερ με μας που λεγαμε ο,τι ελεγε.
7.from the inside που το παιξανε ολως περιεργως.χεχε!βασικα παιζει να το διλεξανε να το πουνε λογω METEORA.αφου σε συνετευξη ειχαν πει οτι θελουν να παιξουν αρκετα απο αυτο το αλμπουμ λογω ονομασιας.
8.reading my eyes.τρελο κομματι.η κιθαρα του μπραντ ακουγοταν πολυ καθαρα.
9.faint.νταξει δεν υπαρχουν λογια…ολοκληρο terra vibe (kamia 20ρια χιλιαδες τοσοι πρεπει ναμασταν) χωροπηδουσε πανω κατω.
10.ολα τα extended intro-outro με αποκορυφωμα το outro στο points που ηταν πραγματικα αλλο τραγουδι…
11.το τσιριγμα του τσεστερ στο given up.
εχω και αλλα αλλα δεν θελω να κουρασω
i bleed it out oh oh oh oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
ακουω τα δικα σας!!
Good things
-
One Step Closer : Με το που μπαινουν με αυτο το κομματι γινεται πραγματικα χαμος , η καλυτερη στιγμη της συναυλιας για μενα
-
Bleed it Out : Intro - Solo drummer - Outro τελεια !
-
Ιn the End : Γτ ειναι απλα κομματαρα
-
Points of Authority : ωραιο Intro απο Mike , φοβερο κομματι
-
Leave out all the Rest : απο τις πιο ωραιες μπαλαντες τους , φοβερη ερμηνεια
-
Faint : Αντιστοιχα του one step closer , κατι δυνατο για το τελος , χαμος Νο2
( σαν fan των LP μου αρεσουν ολα σχεδον τα κομματια αλλα αυτα ξεχωρισα )
Bad Things
-
δν επεξαν το αγαπημενο μου κομματι οπως και πολλων , a place for my head (θα ηταν ο χαμος Νο3 )
-
oi Blackout , ουστ
-
χμμμμ δν βρισκω τπτ αλλο ‘‘κακο’’ sorry

οχι κ 20000…ειχε 10-12000.αντε 15000 κ τοσο επρεπε!!!
παρατηρησε κανεις τον mike οταν κατι του πεταξαν το εβαλε πανω στην βαση του μικροφωνου του κ δν επεξε για λιγο…και κοιταγε προσ το crew…?πιστεψα για λιγο οτι θα φευγανε…
κορυφαια σκηνη ηταν του brad οταν τελειωνε το shadow of the day και επεζε το σολο του πανω απο ολους
ξεχωριζοντας-αρχοντας!!!
chester:εκρηκτικος,επεξε παραπανω απο ολους μ τον κοσμο…και ειπε φοβερα ακαπελα το breaking the habbit…
mike:παρα πολυ καλος αν και φενοταν ορισμενες στιγμες οτι βαριοτανε!:-k
phoenix:ηρεμα δυνατος οπως παντα…πολυ καλη εμφανιση
brad:ο αγαπημενος μου απο το γκρουπ και απο χθες πιστευω και αλλων πολλων…το παλικαρι ζει για τισς συναυλιες…οσο για το στυλ του δν εχω ν πω κατι…θεος!!
hunt:δεν ακουω κουβεντα-βαριοτανε φουλ…εφαγε ενα μικρο x απο μενα χθες.:-k
rob:ειναι κριμα ενας τοσο μεγαλος drummer να μην αναδικνυεται μεσα απο το γκρουπ…ετσι ειναι η μουσικη τους ν μου πεις οκ αλλα ειναι πολυ ικανος…
αυτα!!!
- Vedder thanx για το βίντεο. Η καλύτερη στιγμή του λάιβ το Breaking θαρρώ.
2)Wise, αυτό με τον Brad το πρόσεξα κι εγώ. Επίσης κάτι άλλο που λίγοι θα πρόσεξαν: Σε μια κραυγή του Chester, του φεύγει μια ροχάλα και σκάει πάνω στο χέρι του. Το σκούπισε στο παντελόνι του.:lol:
Απ’ ότι βλέπω δεν είμαι ο μόνος που έχω παράπονα. Η μάλλον όχι παράπονα, απλά οτι οι LP μου φάνηκαν λίγοι. Περίμενα περισσότερα.
Οι περισσότεροι ήταν άμαθοι απο συναυλίες, με αποτέλεσμα να φεύγουν ένας ενας απο μπροστά. Αμα με το πρώτο σπρωξίδι δε μπορείς να ανασάνεις, άστο καλύτερα. Δεν τα κατηγορώ, αλλά κόψτε τις γκρίνεις για το σπρωξίδι.
Για τις κλισέ ατάκες δε θα τις σχολιάσω, οκ τις λένε όλοι. Άλλοι το εννούν, άλλοι οχι.
Κλείνοντας, να πω οτι ο Mike είναι τεράστιος. Στο αρμόνιο έδινε ρέστα.
Κι ενα σχόλιο για το σαππορτ. Μου άρεσαν τα παιδιά, είχαν ριφφάρες, και ήμουνα ο μονος που κοπανιόμουνα! Και 2 κουκλίτσες δίπλα μου:roll: Για τα μπουκάλια ασχολίαστο απλά.
ποσο δικιο εχεις…και εγω το ηθελα τοσο πολυ αλλα δεν πειραζει!!!
διορθωσε με αν κανω λαθος… επειδη αρχικα ειμασταν σχεδον διπλα, (βλ. ένα πολυ ψηλό ξανθο παιδι και εναν με μοικανα) γενικα εκει γυρω δεν ήταν που πεφταν ολα τα βρισιδια και τα κωλοδαχτυλα προς το σαππορτ?
σλασ εν ροουζις θα συμφωνησω πολυ με οσα λες.κυριως στο θεμα του brad.μπορει να μην παιζει τα τρελα, να μην κανει το τρελο σοου πανω στη σκηνη αλλα εχει ενα μοναδικο τροπο να επικοινωνει με το κοινο.ειναι και πολυ αερινος!!τη μιση συναυλια την περασα κοιταζωντας αυτον αφου ειναι το ειδωλο μου!
δεν θα συμφωνησω στο οτι ημασταν 15000.δεν ξερω αλλα μου φανηκε παραπανω ο κοσμος…το συγκρινω με τη λεωφορο οταν γεμιζε γιαυτο.χεχε
ρε φριντομ δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν σου αρεσε.περιμενα να σαρεσει…
η ελληνικη σημαια μαμουσε πανω στο αρμονιο…
Αν πρόσεχες περισσότερο τα τραγούδια ίσως διαπίστωνες οτι ο Mr. Hahn ήταν που έδινε χάρη με τα κόλπα του στα τραγούδια!
Δεν με έχετε πιάσει ρε παίδες… Δεν τους σύγκρινα ως προς μουσική, ξαναδιαβάστε προσεκτικά τι γράφω…
Τώρα που γράφω, παρεπιπτόντως, έχει πιάσει φωτιά λίγο πιο πάνω (Πεντέλη).
edit, αφού σβήσανε τη φωτιά :P:
Mike Θεός! Παίζει απ’όλα, κάνει τα πάντα και συμφέρει… Τεράστιος μουσικός!
Chester θεούλης! Χωρίς αυτόν οι LP θα’ταν ψιλοβαρετοί στο live!
O Rob… όχι μεγάλος drummer, αλλά αυτό ακριβώς που χρειάζονται οι LP! Ρυθμικότατος και πωρωμένος.
O Hahn τους δίνει έναν χαρακτηριστικό “ηλεκτρονικό αέρα”…
Ο Brad ωραίο στυλάκι, πολύ συμπαθής φιγούρα, τον αγαπάμε, αλλά ποτέ δεν θα τον παραδεχτώ σαν κιθαρίστα… 
Ο Phoenix ο πιο αδιάφορος απ’όλους για μένα στο συγκρότημα…
Wise άμα ήσουν στους Metallica παίζει να πίστευες ότι θα’μασταν 50.000… ειδικά με τις φωνές μας να ακούγονται μέχρι το άπειρο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι μετά από 2.5 ώρες live είχα δύναμη να φωνάξω το “Seek and destroy!”.
Freedom κι εγώ γούσταρα αρκετά με Blackout γιατί εκτός του ότι το rhythm section ήταν πολύ καλό (το 1ο πράγμα που σε τραβάει σε μία μπάντα), τα screams ήταν ό,τι πρέπει για να μας ανεβεί η διάθεση. Βέβαια τώρα τι να πούμε, αν κάποιοι είναι Γαϊδούρια (ναι, με Γ κεφαλαίο).
Καλύτερες στιγμές του live:
1. Όταν ανεβαίνει το τρομερό πανό από πίσω και αρχίζουν τα κόλπα με τα φώτα
2. Όταν, αμέσως μετά σκάνε οι 4 πρώτες νότες του One Step Closer, το τι πανικός ακολούθησε… Προσωπικά θυμήθηκα τα παλιά χρόνια, γούσταρα απίστευτα… σαν τρελός έκανα… στα screams ειδικά κοίταξα να καταστρέψω τις φωνητικές μου χορδές… (“SHUT UUUUUP!”) Από την άλλη έφαγα μεγάλη ξενέρα γιατί κατάλαβα ποιο θα’ταν το setlist και τι ΔΕΝ θα ακούγαμε…
3. Τα κομμάτια που έσκασαν από το Meteora αμέσως μετά. Αχ, παλιές καλές εποχές.
4. Το απίστευτο κοινό (στο σημείο που ήμουν εγώ πάντα!) που σκέπαζε τον Chester και τον Mike ακόμα και στο “χώσιμο” του 2ου! Κοίταξα να συμβάλλω τα μέγιστα σε αυτό βεβαίως βεβαίως…
5. Όταν στο In The End μίλησε μόνη της η ποίηση του Shinoda στους στίχους… θυμάμαι που έψαχνα παλιά να βρω τι σημαίνει pendulum…
Ξενέρωμα έφαγα μόνο με τα πολλά κομμάτια του MTM (ρε παίδες, πρώτη φορά ερχόσασταν, τι MTM tour και @%#&!*
) στο setlist - κυρίως με τα ήρεμα, όχι τόσο με Bleed It Out, No More Sorrow και Given Up τα οποία είχα φροντίσει να μάθω μην χάσω καναν στίχο…
Περάσαμε καλά αλλά μένει μία μικρή πικρίλα… Μεγάλες προσδοκίες που έλεγε και ο Dickens, μάλλον…
Η καλυτερη στιγμη της συναυλιας ηταν η αφισα που ειδα για Monster Magnet τον Δεκεμβρη…
ναι οκ…
γαμω τα βιντεακια εχουν ανεβασει τα παληκαρια στο γιουτιουμπ!!ρε πειτε κανα addon για να τα κατεβασω!γτ με το κωλο mozzila 3 δεν εχω!
Fast Video Download, εγώ έχω την έκδοση 1.6 … Στα κατεβάζει σε μορφή .flv και μετά αν θες με κάποιο πρόγραμμα μπορείς να τα μετατρέψεις σε .avi (ή και .3gp νομίζω)…
Ισχύει. Ντάξει, δε θα κάτσω να τσακωθώ με 16 χρονών παιδιά, εγώ μια χαρά τους ευχαριστήθηκα. Και οι κουκλίτσες που ανέφερα:p
Σε μια φάση πάντως, μετά απο πολλά κωλοδάχτυλα ο ξανθός ο τραγουδιάρεις τους δείχνει τα @@ του. Πόσο το ευχαριστήθηκα!
Δε ξερω,δε μπορω να προσδιορίσω ακριβώς. Οι πολλές μπαλλάντες, το γεγονός οτι περίμενα περισσότερα απο τη μπάντα, δηλαδή μόνο σε μια φάση που ο Chester έκανε κατι αεροπλανικά εκεί γούσταρα, το γεγονός οτι τη μισή συναυλία τη πέρασα σηκώνοντας παιδιά που θέλανε να βγούνε κλπ, ίσως γι’ αυτό. Σε καμια περίπτωση δεν ηταν άσχημα, μου άρεσε πολύ, κυρίως βλέποντας τους, όχι τοσο ακουγοντας τους:p , απλά νιώθω πως δεν πήρα το 100% της μπάντας.
Υ.Γ. Ο Brad ήρεμη δύναμη. Καθόλου εκφραστικός, αλλά τοσο κοντά στο κοινό. Υπέρτατος!
Υ.Γ.2. Rob, μια μπαγκέτα εκεί που ήμουνα δεν πέταξες :lightsabre:
Κριμα ρε παιδια που δεν σας ρωτησαν οι Linkin Park αν θελετε η οχι τα ηρεμα τραγουδια στο σετλιστ, σαν δεν ντρεπονται λεω εγω:lol:
Αν εξαιρεσεις το Leave Out All The Rest που ειναι (υποκειμενικα) απο τα χειροτερα τραγουδια τους αλλα ειναι και single, τα υπολοιπα μια χαρα εκαναν και τα συμπεριελαβαν στο σετλιστ. Δηλαδη σας χαλασε η κομματαρα Shadow Of The Day, οπως και το 6λεπτο Little Things Give You Away? Σας χαλασε η piano version του Pushing Me Away? To Breaking The Habit? Το ενδεχομενο να πρεπει να ξεκουραζεται η φωνη του Bennington το εχετε σκεφτει? Αμα ο ανθρωπος εσκουζε σε 21 συνεχομενα τραγουδια, παει δεν θα ειχε φωνη πλεον…
Αφάνταστα. Αν δεν είχα κατι αλλο να απασχοληθώ εκεί, θα με είχε πάρει ο ύπνος. Για τα υπόλοιπα, γούσταρα ρε συ, εννοείται αυτό. Απλά έβλεπα πως το αρμόνιο είχε καρφωθεί εκεί και δεν έφευγε:p
Για τη φωνή σωστός είσαι, αλλά γι αυτό παρατήσαμε τους LP εμείς.
Ο Chester πήρε τ’ όπλο του;