Linkin Park in Athens, 25/6

Αν εννοείς ότι δεν ακούμε πλέον LP λόγω του MTM (ή καλύτερα λόγω της αλλαγής ύφους) μέσα κι εγώ. Τόσα κομμάτια τίγκα στην ενέργεια έχουν, πρώτη φορά έρχονταν, οπότε…

edit: Στέλιο, μπαααα :PP
Άμα σας ενοχλεί τόσο η “σύγκριση” (αν και δεν νομίζω ότι έκανα σύγκριση με τη στενή έννοια του όρου, παραλληλισμό θα το έλεγα…), σας υπενθυμίζω πως δεν είναι απαραίτητο να εκφράζει και εσάς. Εγώ εξήγησα πώς το βλέπω, όποιος κατάλαβε ok…

πες τα ρε γιαννη!θα ψωφισει ο αλλος επειδη δεν σαρεσει το sotd εσεν αφριντομ ε?ε?ρε θα ανεβασω στο youtube το βιντεακι πουθ απο κατω φτιαχνουμε παπαδες στο εν λογω τραγουδι και θα δεις!:stuck_out_tongue: (το ονομα μου στο youtube ειναι wiseiisous)
ρε παιδια πλακα μου κανετε?ηταν ΤΜΤ τουρ!!θα αλλαξουμε και τα γεγονοτα τωρα επειδη θελαμε να ακουσουμε μονο τα παλια?
leviathan συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες στο εντιτ σου!να συμπληρωσω οτι γουσταρα που μας αφησαν να τραγουδησουμε το bridge στο in the end!!

Δεν εχετε καταλαβει οτι οι LP (οπως και τα περισσοτερα συγκροτηματα, λιγες οι εξαιρεσεις) εχουν 3 διαφορετικα σετλιστ, τα οποια εχουν μικρες διαφορες, και τα οποια πανε κυκλικα. Το να περιμενετε να βγουν εκτος προγραμματος και να προσθεσουν πχ το With You (το οποιο αν δεν κανω λαθος στην περιοδεια του MTM δεν εχει παιχτει καθολου) μονο και μονο στην Ελλαδα επειδη ειναι και η 1η τους συναυλια εδω, ειναι αφελες…

Όχι μόνο γι’ αυτό. Νταξει, 4 κομμάτια τα γουστάρω, αλλά μέχρι εκει.

Αυτό δείχνει επαγγελματισμό. Φυσικά και είναι υπερ τους, ετσι? Αλλά επειδή εγώ είμαι πιο ρομαντικός θα ήθελα να αλλάξουν ένα δυο κομμάτια.

Στο λάιβ για τους 2 πρώτους δίσκους πήγα. Άκουσα ενα μέρος απο αυτό και είμαι ικανοποιημένος. That’s all.

(Στα πρώτα κομμάτια με υλικό απο Hybrid και Meteora πρέπει να μεταφέρθηκα σε άλλη διάσταση!!)

τι with you ρε παιδες??αυτο εχουν να το παιξουν απο το 2004!!

βουρκωσα 3 φορες στο λαιβ…μια οταν βγηκαν και τους ΕΙΔΑ!μια στο numb και μια στο little things

κορυφαια στιγμη στο live???

πριν το faint που ανεβαινει στο ηχειο ο brad και αρχιζει να χοροπηδαει δινοντας ρυθμο…της π… εγινε…

Η συναυλία ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! Και οι LP ήταν θεοί απλά!!!
Αν και δεν έβλεπα πολύ καλά διότι καθόμουν στις θέσεις των VIP. Αλλά καλύτερα απο το να ήμουν μέσα στο πλήθος. Είχα δοκιμάσει να μπώ αλλά δεν άντεξα. Είχα σκάσει απ’ τη ζέστη!!! Και ήταν και κάποια που έσπρωχναν και μου έσπασαν τα νεύρα.
Σε όλα τα κομμάτια έγινε Χ-Α-Μ-Ο-Σ. Ειδικά στο Faint (εκεί έριξα ΤΟ χτύπημα :stuck_out_tongue: ). Μου έκλεισε και η φωνή κιόλας. Τραγουδούσα όλα τα κομμάτια όσο πιο δυνατά μπορούσα. Όταν άκουγα το intro από μερικά τραγούδια, πατούσα μία τσιρίδα, σε μία στιγμή, κάποια που καθόταν μπροστά μου τελείως ατάραχη, τρόμαξε:lol:
Οι Blackout μου άρεσαν αρκετά (ok, μη με σκοτώσετε, plz:p ).

Και επίσης θα συμφωνήσω σ’αυτά:

Α, έβγαλα μερικές φωτογραφίες και video και θα τα ανεβάσω σύντομα.

Επαναλαμβάνομαι αλλά νομίζω ότι η περίπτωση το αξίζει…
Το Crawling ήταν και είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια γι αυτό και το γεγονός ότι το άκουσα ζωντανά εχθές με συγκίνησε. Η καταπληκτική εισαγωγή σε προετοίμαζε για την συνέχεια των κραυγών του Chester, και το πιάνο για το αποκορύφωμα του τέλους εκεί που οι φωνές του Mike και Chester έγιναν ένα… there’s something inside me that pulls beneath the surface controlling… consuming… confusing…

Ωστε εσυ ήσουν ε?

8O :razz:

ο τσεστερ χθες ηταν σε τελεια βραδια…οπως ολοι τους…στο crawling με το που επαιξε τα πληκτρα ο hahn εγινε απλα ενας πανικος!!

το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν θα δουμε ποτε το faint ανεβασμενο απο καποιον απο μας…:frowning: το θελω στη συλλογη!!!

Εσύ ήσουν η κυρία που καθόταν μπροστά μου???:lol:
Αν ναι, sorry, ήταν από τον ενθουσιασμό μου…
Στο Crawling ή στο From The Inside ήταν νομίζω.

Σε αυτή τη συναυλία είδα την ομορφότερη κοπέλα έβ-ερ!

δεν ξερω γιατι το λες αυτο,εγω μιλησα με τον καθενα ξεχωριστα και σιγουρα δεν υπηρχε μαυρος να σε σπρωχνει(τουλαχιστον μπροστα μπροστα) συνολικα παιζει να τους ειδα κανα 2 λεπτο + στην αρχη που ειχαν βγει και χαλαρωναν

Ο Mr. Hahn είναι κλειδί στην υπόθεση…

το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν θα δουμε ποτε το faint ανεβασμενο απο καποιον απο μας…:frowning: το θελω στη συλλογη!!!

ποτέ μη λες ποτέ!
(το ηχογράφησα αλλά δεν μπορώ να το βρω…)

Ωπα, ωπα μπαινουν και ανηλικοι στο φορουμ:lol:

Η εισαγωγη του Crawling απο το Reanimation δεν ειναι? Πολυ κακο CD κατα τ’ αλλα…

Oχι απλά λέγαμε ποιο παλαβό σκούζει έτσι…

:lol: :stuck_out_tongue: (και δεν ήμουν στους v.i.p…είμαι ταπεινός άνθρωπος εγώ…)

ο καθενας πηγε για τους λογους του εκει μου φαινεται…παντως ειχε πολυ ομορφο κοσμο 8)

ο hahn οσο και ν αλετε οτι βαριοταν και λοιπα ειναι αυτος που με τα samples του και τα σκρατς κανει πολυ μεστα τα τραγουδια.
το ηχογραφησες η το τραβηξες σε βιντεο??γτ αν ισχυει το δευτερο τοτε εισαι ηρωιδα!!

αυτο σε πηραξε η που ο vic vega εκανε τα κονε του…:lol:

δν αναφεραμε καθολου το γεγονος οτι το μπασο του phoenix ακουγοταν τοσο μεστα!!ειδικα στο given up και στο bleed it out… οπως λεει και μια ψυχη…ενοιωθες οτι εμπαινε μεσα στα σωθικα σου…

Το ηχογράφησα…

Τα κομμάτια του minutes… επί σκηνής ακούστηκαν φοβερά…

Η και όχι…

Click me I
Click me II
Click me III