Μα δεν μπαίνουν στο μέγεθος της οθόνης αυτόματα?:?
βασικα νταξει μεταλλικα καμια σχεση το παθος και ο χαμος…
δλδ πολυ καλυτερα σε σχεση με ΛΠ
ΑΛΛΑ σκεφτομαι πραγματικα σε ποια συναυλια ηταν το πιο μουρλαμενο κοινο (εχω παει στις πιο πολλες ‘‘μεγαλες’’ απο το 2005 και μετα) και πραγματικα pearl jam ηταν αλλο πραμα…
μολις 10000 …αλλα τετοιο παθος δεν εχ ξαναδει…απο το κοινο δλδ…(και η μπντα φυσικα)
χτες ηταν απλα καλα
αλλα δεν εγινε και ο χαμος σε καμια περιπτωση…
Εμένα μου φάνηκε πάντως σαν χαμός…
[QUOTE=Vic Vega;388346
Στην κεντρική του Rocking.gr μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του Χρήστου Κισσατζεκιάν:
[/QUOTE]
οριστε, αυτη τη δουλεια θελω να κανω, μηχανικοι και αηδιες 
η ξανθια αυτη ηταν πολυ κοντα μουυ
τελικα με καποιον καταλαβαινομαι εδω μεσα!
για μενα ηταν η συναυλια της χρονια.τελος
και μενα.σκεφτειτε οτι ειναι και που βρισκεσαι.γτ αλλο να σαι μπροστα και αλλο να σαι πισω και να βλεπεις 6 κουκιδες!εκει που ημουν εγω υπηρχαν 3-4 πιτ και μαλιστα μπηκα και σε ενα.(αλλα την εκανα γρηγορα
)
σε ολες ημουν μπροστα …
pearl jam δεν ειχε pit :lol: αλλα εγινε χαμος…
κατι γαματα pits ειχαν γινει slipknot…
τεσπα ανουσια κουβεντα απλα θυμηθικα τους pearl jam γιαυτο…
μακαρι ΟΛΟΙ να ερχονται … καθε χρονο…με φτηνο τικετ…
και οχι στην μαλακασα φτανει πια ελεος
νταξει και συ μου συγκρινεις τη μουσικη πουθ παιζουν οι σλιπνοτ με αυτη των λπ…:roll: αληθεια οι σλιπνοτ λυκαβητο δεν ειχαν ερθει η μου φαινεται?
μακαρι να ρχονται εχεις δικιο!οπως επισης δικιο εχεις και για τη μλκσα!!ρε φιλε εφτασα σπιτι μου 3 το βραδυ…
Τι να πω και εγώ που ήρθα από τα Φάρσαλα μόνο και μόνο για τους LP…
Αλλά άξιζε πραγματικά 
mairara ακομακαι με το σπρωξιμο,την καθυστεριση,τον ηλιο,την ταλιαπορια στο γυρισμο,τη σκονη και ολα τα αλλα εμεις ακαθεκτοι!!!

Ναι!!! Για τους Linkin Park ρε γαμώτω <3
xaxaax!ετσι χωσε!!
για πειτε ποσο κοσμο πιστευετε οτι μαζεψε το τερα βαιμπ.πανω κατω.
οχι οτι με νοιαζει αλλα ακουω πολλες διαφορετικες γνωμες και αναγκαζομαι να ρωτησω επειδη μου σπασε λιγο τα νευρα ο ναιλιστ!

13000-14000
μια χαρα ηταν…
οι μισοι απο μεταλλικα που εγω πιστευω πως εν τελει ξεπερασαν τις 30000 …δεν ξερω ποσα κοπηκαν κτλ…αλλα μεσα ειχε 30000…
λπ νταξει μπορει να ηταν κ 15000 πολυ καλα ηταν
14000-15000 πιστευω εγω…
(ασχετο αλλα με ποροσε αγρια η σκηνη…ηδη σκευτωμε τη θα γινει πανω εκει στους maiden!!!)
Να πάω ή να μην παω χμμμμμμμμ…
λογω του οτι παω αρκετες φορες γηπεδο και μπορω να υπολογιζω κοσμο(αν αυτο μπορει να θεωρηθει ικανοτητα) θα ελεγα 15-20.000…
και γω ειμαι κοντα σε 15-18 χινες.
edited
χμμμμ, δε μπορουμε να κανουμε delete σε ενα μηνυμα??
γτ τι εγραφες?ε?ε?
edit.η φωτο σου blackwindow ειναι απο ενα απο τα εξοφυλλα που ταν “υποψηφιο” για το ΜΤΜ??
Μαϊος ΄89 …
31 Μαϊου 1989 … 9 το βράδυ ακριβώς …
Θα πρέπει να προσθέσω και εγώ φίλε μου, για “κάποιους” άλλους …
Μερικά videos που ανέβασα:
Breaking The Habit
Drum Solo
Given Up
In The End
Leave Out All The Rest
No More Sorrow
Numb