Linkin Park in Athens, 25/6

εισαι θεα!!!

εγω τραβηξα αυτο το σημειο!

ειναι το ειδωλο μου πως να το κανουμε??

το κομματι τα σπαει κανονικα ομως???

Thanks! Poly kalo video :slight_smile:
Tha anevasw kai alla 2 twra!

Εμενα μου βουτηξαν το εξωφυλλο απο το Frat Party,το υπεγραψαν στα γρηγορα κ οταν ρωτησε ο μαυρος που ηταν στο τελος ποιανου ειναι αυτο κ ειπα “δικο μου” με πιανει απο το χερι κ μου λεει “Τhis way…”.

Δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο…

μερικες φορες πιστευω οτι μονο εγω νοιωθω ετσι σαυτο το τοπικ…8ενκς!!

Και εγώ μαζί σου είμαι!

Thanks To Greek Fans:

Ti les gia 9 mines sto dromo, 2 mines studio , miso mina proothisi kai miso mina ksekourasi? Etsi bgazane sta 70’s to psomi tous oi megales bands.

To teleytaio sto eyxomai na to ziseis esy kai o kathe fan boy kathe sygkrotimatos.8)

Tελευταίο! Somewhere I Belong:

τι να σου πω,ετσι οπως μου το λες φαινεται τρελη ξεπετα αλλα εγω δεν ενιωσα καμια πιεση οσων αφορα τον χρονο που ειχα μαζι τους…never mind…

δυστυχως συναυλιακα ειμαστε πολυ μικροι ωστε να φιλοξενησουμε συναυλια 3 ωρων,τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα.

Από το review του avopolis, θελω να σταθω σε ενα σημειο…

…Μπορεί οι Linkin Park να μη φτιάχνουν μουσική για σοβαρούς ενήλικες μουσικόφιλους. Διόρθωση: δεν φτιάχνουν μουσική για σοβαροφανείς. Τα κομμάτια τους, η σκηνική παρουσία και το όλο vibe που κατάφεραν να δημιουργήσουν είναι ο λόγος για τον οποίον πάμε στα live, για να διασκεδάσουμε, να φωνάξουμε και να περάσουμε καλά. Και αυτό τον σκοπό τον πετύχανε στο μέγιστο βαθμό χθες βράδυ. Απέδειξαν πόσο «διψάει» το ελληνικό κοινό να βλέπει μεγάλα ονόματα, τη στιγμή που συμβαίνουν και όχι όταν έρθει πλέον η παρακμή. Πριν κάποια χρόνια, ένα live σαν το χθεσινό θα φάνταζε άπιαστο όνειρο. Εφόσον είμαστε πλέον στο επίπεδο να φιλοξενούμε τέτοια ονόματα, είναι μεγάλη ευχή να ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια live σαν το χθεσινό (όπως π.χ. και οι Nine Inch Nails - να ένα πολύ καλό όνομα για μελλοντικό live!). Μέσα λοιπόν στα πλαίσια της γενικότερης πίεσης προς τους διοργανωτές για την έλευση πιο φρέσκων ονομάτων στην χώρα μας, οι Linkin? Park, με πολύ απλά λόγια, μέσα σε μιάμιση ώρα μας απέδειξαν για ποιο λόγο θεωρούνται ένα από τα πιο hot συγκροτήματα αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Με μία λέξη: Διασκέδαση!

ακομα,να προσθεσω πως ο ηχος των lp ηταν μαματος και πολυ καθαρος και καμια σχεση με τους blackout που βγηκαν που ειχαν πολλα προβληματα

pushing me away

ποιο σημειο εννοεις?αυτο που παρεθεσες πιο πανω?ναι εχει τα δικια του αυτο που το γραψε!κυριως για το τελευταιο οτι θεωρειται απο τα πιο χοτ ονοματα παγκοσμιως!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

νταξει η καθε μπαντα φερνει τους τεχνικους της…τωρα θα μου συγκρινεις τους τεχνικους των μπλακ αουτ με αυτους των λινκιν?

το drum solo του Rob

ρε το αλλο το περιεργο ειναι οτι εγω…ποιος εγω,δεν καταλαβα την αρχη του wake!!επειδη το παιξανε με πολυ διαφοερετικη εισαγωγη…

Δεν ειναι αυτο
στο 90-99% των συναυλιων που εχω παρακολουθησει το support ειχε παντα μετριο-αισχρο-κλπ ηχο
και αυτο γινετε επιτηδες(Κατα την γνωμη μου) για να “εκτιμησεις” η να σου φανει καταπληκτικος ο ηχος στην κυριως συναυλια

δεν νομιζω…καταρχας τα οργανα των μπλακαουτ ακουγοντουσαν παρα πολυ καλα…και οι ριφαρες το ιδιο.ειδιακ αυτος με το πολυ κοντο μαλλι ο κιθαριστας γαμαγε.
η φωνες τους ηταν λιγο γτπ…

για αυτο και λεγεται Wake 2.0 στα setlists, γιατι το αλλαξαν οπως διαπιστωσες…

Μια και λετε για το support… προσωπικα δεν μου αρεσαν, αλλα δεν αρχισα να πεταω μπουκαλια, να γιουχαρω και να κανω χειρονομιες… μα τον Θεο αν εβλεπα διπλα μου καναν μαλακισμενο να πεταει μπουκαλι στο support θα τον αρχιζα στις μπατσες και ας τις ετρωγα μετα…

Ο ηχος των support δεν ειναι συνηθως καλως γιατι εκεινη την ωρα οι ηχοληπτες “πειραματιζονται” ωστε ο ηχος να ειναι καλος στο κυριως συγκροτημα

Οι Metallica πληροφοριακά θα έκαναν show με πυροτεχνήματα κτλ. αλλά το ακύρωσαν λόγω δάσους παραδίπλα νομίζω… Άμα είχαμε την ευχέρεια να έχουμε 2.5 ώρες Metallica με τέτοιο show, καθόλου μικροί δεν είμαστε…

Και πίστεψέ με, άμα θέλει ο καλλιτέχνης (κοινώς γουστάρει) να παίξει 3 ώρες για το κοινό, κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει.