Linkin Park in Athens, 25/6

το αστερι

Γαμώτοοοοοοοοοοο! Πάντα το παρακολουθώ! Τώρα βρήκα να μην το δω :frowning:

συνεχεια πλανα απο το lying from you εδειχνε…

eνα εχω να πω…βλεπω 20 σελιδες ποστ σε 2 μερες…και βλεπω και τον πανικο που γινεται γι’αυτη τη μπαντα…

και πραγματικα τωρα εχω απογοητευτει τοοοοοσοοοο πολυ…:frowning:

αν ειναι να εχουμε τετοιο ακουστικο κοινο στην ελλαδα και τετοια προσελευση σε τετοιες συναυλιες τοτε δεν εχω να ελπιζω σε καμια αξιολογη μπαντα στο μελλον…

θα βλεπουμε μια ζωη τους Opeth τεταρτους σε φεστιβαλ, κατω απο Within Temptaion, και ολες τις μετριες μπαντες… οι Porcupine Tree δε γεμιζουν χωρους…ουτε μια προταση να ερθουν δεν εγινε…
θα συνεχιζουν να πουλανε οι Dream Theater καινα κανουν sold out…
για Priest δε το συζητω…θα ειναι παντα οι μεγαλοι! οι Θεοι!!!..:frowning: και θα παιζουν παντα μα παντα Headliners
και καπακι σε ολα αυτα θα πηγαινεται εσεις οι ιδιοι στη καθε μαντονα και σακιρα…
τα ψευτο Reunions απο μπαντες του 70 θα πουλανε σα τρελα παντα…με τελειως αλλα line up αλλα Who cares man?? ηρθαν οι Wishbone ash!!! ηρθαν οι Pavlov’s Dog!!!, ηρθαν οι Bad Company!!!..

Reunion Τestament με κακο ηχο αλλα θα ξαναπατε ολοι σας! με τα καλυτερα λογια φυγατε απο εκει…

δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα οσοι θελουμε να δουμε κατι καλυτερο στην ελλαδιτσα…
μαυρες συναυλιακες μερες ερχονται…

παλικαρια εχω να πω ενα…δεν την παλευετε μια…και οσοι, αν καποιοι ειστε ανω των 21 λετε αυτα που λετε για τους Linkin Park, γιατι μονο αποψεις 17χρονων θα τα χαρακτηριζα αυτα που διαβασα, τοτες φιλοι μου για σας…
δεν εχω πλεον να πω τπτ με εσας εδω. αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ. {εκτως αν ανακοινωνω καμια συναυλια της προκοπης στο thread αυτο.}

ΟΧΙ!
ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ!!!

Συγγνώμη φίλε μου αλλά… #-o

Αν δεν θεωρούνται οι Theater ένα από τα 5-10 καλύτερα live συγκροτήματα στον κόσμο, τι να πω…

Ρε συ Camelspotter τη λεξη ΓΟΥΣΤΟ,ποτε θα την καταλαβεις?
Το οτι ο,τι ακους εσυ ΔΕΝ ειναι γαματο και σουπερ ουαου και τα λοιπα για ολους.Το οτι η γνωμη σου για τις συναυλιες δεν ειναι γνωμη των παντων(ευτυχως).Το οτι επιτρεπεται σε οποιον γουσταρει να ακουει και λινκιν παρκ και Βερα Λαμπρου και Ταμπακη.Το οτι ο καθενας θα κανει οτι θελει και θα ακουει οτι θελει και θα πηγαινει οπου γουσταρει και οχι οπου θα του πεις εσυ.
Ποτέ μαλλον.

camelspotter στο καλο!!ρε φιλε ηρθες να μας προσβαλεις τωρα?νταξει πες την αποψη σου για το λαιβ (που ουτε καν ειδες),πες την αποψη σου για την μπαντα (που ουτε καν εχεις ακουσει) αλλα γτ βγαζεις τετοιο μενος για τα ατομα που την ειδαν?ειτε ειναι 25 ειτε 15 χρονων.σε ενα ποστ εβγαλες ολο το αχτι σου που δεν ερχονται οι μπαντες που ακους μονο εσυ…και σε ρωταω.εμας τι μας νοιαζει?εμεις θελουμε να σχολιασουμε το λαιβ.οποτε αμα εχεις κατι να πεις πες το!αλλιως…(και παρε και τον κρισπ μαζι σου! :slight_smile: )

ρε φιλε ο καθενας κανει,ακουει,ντυνεται,μιλαει οπως γουσταρει.αλλιως ολοι θα ειμαστε ολυμπιακος,ρεαλ,πασοκ,μελαχρινοι με τζιν και μαυρες μπλουζες.ελεος…

ο κοσμος γουσταρει lp,εσυ που κολλας???

στο καλο,αν ειναι να προσβαλεις,δεν θα μας λειψεις…

χαχαχα εγραψες φιλαρακι!!!

9 deletes.

Παρακαλώ τα επόμενα ποστς να αφορούν τη συναυλία των Linkin και να μην παρεκτρέπουν τη συζήτηση. Ευχαριστώ…

Λυπαμαι που δεν απολαυσες τη συναυλια οσο οι υπολοιποι, αλλα εαν ειχες δει και αλλες συναυλιες των LP(με αποκορυφωμα του Τεξας), θα ηξερες οτι στο μπροστινο μπουλουκι το μοναδικο συναισθημα που υπαρχει ειναι αυτο του παραληρηματος και της μανιας να χορεψουν και να μπουν στο τρυπακι του συγκροτηματος. Ακομα περισσοτερο λυπαμαι για τα παιδια στα οποια δεν επετρεψες να βιωσου αυτο που βιωσαμε ολοι οι υπολοιποι…

Ειλικρινα, οποιος δεν αντεχει τους τρελους χορους και τη ζεστη, ας μενει πισω, οπου βλεπει και καλυτερα. Περισυ στους Maiden, και γω ετσι εκανα, επειδη ηξερα οτι μπροστα δεν θα τα καταφερω^^.

εσυ τελικα πηγες?

Δεν εχεις αδικο, αλλα οι LP δεν ηρθαν και εκαναν μια μεμονωμενη συναυλια. Το παγκοσμιο tour τους τελειωνει τον Αυγουστο. Σημερα και αυριο θα ειναι στη Γερμανια με αλλες δυο συναυλιες, και παει λεγοντας.

Ελπιζω να ερθουν μεμονωμενα στη χωρα μας του χρονου για μια συναυλια 3+ ορων του χρονου:)

[quote="“karvou,post:1134,topic:5903”]
9 deletes.
και καλα εκανες!

bilibakos εχεις δικιο μαν.στην συναυλια ηξερες τι θα γινει.ηξερες οτι θα γινει χαμος μπροστα παρολο που λεγατε για ατομα μικρης ηλικιας.εγω παντως εκει που ημουν ουτε μικρα ειδα ουτε τπτ!ειδα ΓΑΜΩ τα πιτ!!τις εφαγα και λιγο και γενικα για χτυπημα ηταν ο,τι επρεπε!!και το γαματο ηταν οτι οι λπ σε ηρεμουσαν με κομματια τυπου numb ωστε να παρεις δυναμεις να κοπανηθεις παλι στο crawling και στο bleed it out!!
αλλιως υπαρχουν και τα pl…:wink:

παρτε και ενα osc να γουσταρετε!εχω και αλλα 6 αν πατησετε στο wiseiisous

The Little Things You Gave Away: