Linkin Park in Athens, 25/6

λες να βγουνε?με τους μεταλλικα εχει βγει?μονο audio ξερω οτι εχει βγει…
ρε φιλε ειχε μια καμερα απο,τι ειδα πανω στη σκηνη.τι να βγει με μια καμερα?

δες αυτο http://www.youtube.com/watch?v=rDUqNZMiN2Y

τωρα για linkin park, ρε συ ειχε 4 καμερες στον πυργο:-k

Παιξανε και στον Πυργο???8O
Τι κοσμο ειχε?

κοιτα λογικα 15-20 χιλιαδες… αλλοι λενε βεβαια 30 χιλιαδες…
τωρα τι ν σ πω:?

δηλαδη να υποθεσω δεν στηνουν παντα καμερες στον πυργο?:smiley:
γιατι στην αρχη ημουν επιφυλακτικος οτι δεν θα βγει τπτ νομιζοντας οτι σε καθε live εχουν καμερες εκει

edit: οταν λεω πυργο, εννοω εναν στημενο πυργο στο χωρο του terra vibe, στη μαλακασα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ρε ακούτε τι λέτε? Σιγά μην είχε και μισο εκατομύριο

10000-12000 είχε…Ελεος με την ράδιο αρβύλα πια…

μακαρι να βγει σε τετοια ποιοτητα οπως των μεταλλικα.
εσυ Davidian που το ξερεις ησουν στα εκδωτηρια?γτ βλεποντας σκηνες απο το λαιβ των μεταλλικα που μου δωσε ο φιλος δεν βλεπω να εγω διαφορα 10000!!!αν αναλαογιστουμε οτι οι μεταλλικα ειχαν 25 και εσυ λες για τους λπ 10!!μιλαμε για διαφορα 15.000 κοσμου!!!μην τα παραλεμε,ε?
15-20 εγω πιστευω.νταξει οχι και 30 δεν υπαρχει περιπτωση.

Την επόμενη φορά να πάμε στο Μαρακανά. Η μαλακάσα δε χωρούσε προχθες.

προσεξε το υφακι σου εσυ…
δεν ειπε κανεις δεν χοραγε.γτ δε μπορειτε να πιστεψετε οτι ειχε πολυ κοσμο?οκ
μαζι σας.δεν θα κατσω να αποδειξω οτι δνε ειμαι ελεφαντας.ηταν 12 ατομα.

Φίλε wise ήμουν στο κέντρο του live και παίζαμε διπλό ανετα…Τι μου λες τώρα?

εννοειται αφου εμαθα ειχανε μεινει απεξω γυρω στους 100000 κοσμος:lol: :lol:

εγω που ημουν στα αριστερα πως εσκασα κατω και ευτυχως προλαβα πριν με ποδοπατησουν.μα ρε davidian εγω δεν μιλαω για τα τρελα που λενε οτι ειχε 30 χιλιαδες!μιλαω για 18 χιλιαδες.δεν ειναι λογικο?αφου το τερα ειναι τεραστιο!!

μην συγχιζετε τον WISE…κ εμενα ενα κολληταρι που πηγε,μου ειπε για κανα 13αρι,ειχε παει κ μεταλλικα περισυ κ δεν ειχε καμια σχεση…αλλα κ παλι,τι σημασια εχει ποσος κοσμος πηγε???απο κει κρινεται το αν ηταν καλο Live???σιγα…ουτως η αλλως,ο μισος κοσμος ηταν γονεις:p …κ γω ειμαι τρελος με KISS,ηθελα να εχει 20αρικο κοσμο,αλλα ειχε με το ζορι κανα 10ρικο…δεν σημαινει αυτο κατι για μενα,ουτε μειωνει το συγκροτημα στα ματια μου…

οχι μωρε απλα κουβεντα να γινεται… να μην πουμε και μεις στους φιλους μας ποσος κοσμος ηταν? αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που ρωταει κανεις :stuck_out_tongue:

αυτο που μας καιει τωρα ειναι να βγει κανα καλο βιντεο απτη συναυλια (οταν λεω βιντεο δεν εννοω dvd)

Σιγουρα ειχε περισσοτερο κοσμο απο Muse, TooL (ισως και διπλασιο) και εννοειται οτι ειχε αρκετα λιγοτερο απο Metallica. Οπως και να 'χει η συναυλια ηταν πετυχημενη και στο θεμα της προσελευσης

ναι ρε,δεν τρεχει τπτ,i know,απλα μου φανηκε πως παρασυγχηστε ο WISE κ ηθελα ν προλαβω τα χειροτερα,διοτι ειναι τρου κ φιλαρακι:p :stuck_out_tongue: ε και μην του βγει η εμπειρια ξινη καμια ωρα…:smiley: :slight_smile:

To tera ειναι τεραστιο οντως.
Οι Linkin park ειναι αθλιοι ομως :slight_smile:

τι ξινη ρε συ, αυτος ακομα παιζει να εχει διαλειψεις και να βλεπει μπροστα του τον chester και τον brad:lol: :lol: (φιλικα παντα, και με την καλη εννοια)

Δεν χρειαζόταν να είμαστε στον έλεγχο των εισιτηρίων (ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ!) για να καταλάβουμε ότι είχε κάτω από 15 χιλιάδες και πάνω από 10… έλεος

Τί εννοείς, ω απαρχή του διαχωρισμού των εξουσιών;