Linkin Park in Athens, 25/6

πλακα στη πλακα…:lol: :lol: :lol: :lol:

ΣΑΓΑΠΑΩ!!!

Να σας πω ρε σεις, μούπε ένας φίλος μου που είχε πάει ότι υπάρχει περίπτωση να έπαιξε και playback…:-k Αληθεύει?

οχι:lol: απλα και συντομα…
ασε ρε το τι μπορει να ακουσει κανεις για τις συναυλιες…
περυσι που πηγα στον snoop dogg ελεγαν οτι δεν ηρθε αυτος στην συναυλια του αλλα σωσιας του :lol: :lol: :lol: #-o

Ναι και αυτοί δεν ήταν καν οι Linkin Park, ήταν μαργιονέτες. Και το κοινό ήταν χιλιάδες ρομπότ. Πού είναι η αλήθεια; :stuck_out_tongue:

H αληθεια βρισκεται στους Sex Pistols.Γκε γκε?

η αληθεια βρισκεται εξω απτο matrix8) 8O

πες τα! (υποκουλτούρα του κερατά!)

αχαχαχα :lol: :lol: ,δεν παιζει πιο οτι ναναι φημη,αχαχαχαχα,ελιωσα μιλαμε… :lol: #-o

Εννοώ, ω χρήστη, ότι δεν υπήρχε και κανας αυστηρός έλεγχος των εισιτηρίων… 3 άτομα είδα να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο…

xaxaxa!γουσταρω που λειπω 8 ωρες απο το τοπικ και γινεται της πορνης.ευτυχως εχω τον τρου λουπιν αδεκαστο φιλαρακι που με καλυπτει επαξια οσο λειπω!!!thanks m8!!
θα συμφωνησω λοιπον με τον λουπιν περι της συναυλιας.και 5 ναμαστε εγω θα γουσταρω το ιδιο!!!ισα ισα πιτ με 5 ατομα θαχει γελιο!τωρα για το αμα ηταν λαιβ η πλευμπακ τι να πω??μαλλον οταν τραγουδαγαμε το in the end χωρις τον τσεστερ ειχαν ηχογραφησει και το πληθος απο αλλη συναυλια…χεχεχε!τι ακουγεται ρε φιλε!!
activist εισαι παρανοικος αγορι μου!!το οτι μιλαω σε γνωστους και φιλους για το λαιβ ειναι αληθεια.το οτι κοιμαμαι και τελευταια σκεψη πριν ξεραθω ειναι το λαιβ και αυτο ειναι αληθεια…οπως επισης αληθεια ειναι οτι ακομα βρισκομαι στο τερα βαιμπ και τραγουδαω το ναμπ…

φανταστειτε ακομα δεν εχω καθαρισει το σταρακι απο το χωμα για να μη χαθει η μαγεια!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

linkin park

η χαρα του παιδεραστη !!!

:lol:

ο,τι ναναι ακουμε 5 το πρωι…

Kαλα οντως οτι να ναι… Επειδη δεν σας αρεσουν οι Linkin Park (δικαιωμα σας:wink: ) γραφετε οτι σας κατεβει :lol: Και για εμενα οι Gogol Bordello πχ ειναι οτι χειροτερο, κιτς και γελοιο εχω ακουσει αλλα δεν θα μπω την αλλη μερα της συναυλιας τους στο αντιστοιχο τοπικ να αρχιζω να λεω διαφορα…:slight_smile:

Μας καταλαβες ρε φιλε…:? εμεις που ειμαστε 23 πχ καθως και αλλοι μεγαλυτεροι για αυτο ειχαμε παει στην συναυλια, για να αποπλανησουμε κανα πιπινι, οι Linkin Park δεν μας αρεσουν…:lol:

Έλα που σας χάλασαν τα μικρά :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol:

Δίπλα μου είχε μία ξανθιά γύρω στα 16-17 με “πολλές χάρες”… άλλο πράμα λέμε 8O :lol:

Giannis… στο μηνυμα σου συμφωνω τρελλα ομως!ο καθενας βγαζει την κακια του σαυτο το τοπικ…ρε τζερτζελο που προκαλουνε οι λπ.τελικα οντως πρεπει ναναι η σημαντικοτερη μπαντα του 21αιωνα!(τλχ της αρχης του)
και ναι γουσταρω που θα βγουνε ολοι τωρα και θα αρχισουν γτ δεν καταλαβαν τι εννοω μαυτο που γραφω!
leviathan πρεπει να παρακολουθησες πολυ συναυλια…χεχεχε!

Eγώ πάντως το σκέφτηκα και αυτό κατά την διάρκεια της συναυλίας αλλά δεν το είπα ακόμα γιατί βαριέμαι τις ενστάσεις που θα ακολουθήσουν.

Υ.Γ.: Είχε γύρω στα 12.000 κόσμου.

πες μου πρωτον γιατι σ ηρθε, και δευτερον γιατι να το κανουν αυτο…:roll:

Κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό στη φάη που ο κιθαρίστας με την αφάνα και τα μούσια έχει πρόβλημα με την ζώνη της κιθάρας. Όταν ήρθε ένας τεχνικός για να του την αντικαταστήσει, σταμάτησε για μερικά δευτερόπλεπτα να παίζει και έχω την εντύπωση ότι δεν άλλαξε τίποτα στον ήχο. Ίσως είναι και ιδέα μου.

Χαχαχαχα, αυτό το σκέφτηκα σε μια φάση που έβλεπα τον Shinoda και μου φάνηκε πως ο ήχος συνέχιζε ακόμα και όταν πήρε το μικρόφωνο απο το στόμα του.

Βέβαια, δεν έχουν λόγο να το κάνουν αυτό, οπότε σίγουρα η ιδέα μου θα ηταν.