Linkin Park in Athens, 25/6

Η εντύπωση που μου δίνεται είναι πως άμα γράψει κάποιος κάτι κακό για το λαιβ αυτό λιθοβολείται.

den λιθοβολειται, αντικρουεται

με επιχειρηματα…

… με ρακετα

αμα λαχει και με ρακετα!!τι πιο τρου επιχειρημα απο αυτο!!

θελω να πω ενα ευχαριστω στον Μανώλη Γεωργακάκη αν και δεν ξερω ποιο απο τα παιδια ειναι γτ το review του για το λαιβ ηταν πραγματικα ε3αιρετικο!

Opos ksekatharise o Karvou prin ta greeklish kourazoun :stuck_out_tongue: :lol:

Eprepe na apofortiso ligo to klima :lol:

Wise exeis dikio, ta greeklish einai katastrofi, episis kakos empleksa leptomereies tetoiou eidous sto thread, etyxe stin periptosi.

Na ksanazitiso sygnomi apo ta paidia tou forum gia to yfos mou orismenes fores…

Μήπως αναφέρεσαι σε κάποιον Steve Augeri; :stuck_out_tongue:

Τελευταίο off-topic: Υπήρχαν έντονες φήμες, ότι και ο Waters το 2006 έλεγε με play back το “The Fletcher Memorial Home”!!! (παρότι δεν είναι δύσκολο κομμάτι :-s )

ας μπορουσα να ειμαι στους maiden κι ας την ειχα διπλα χερακι χερακι να μου δινει γαλατακι 8)

εγω να πω για την προσέλευση ξένων στο Live…γνωρισα μια παρέα Ισπανων, και κατα διαστηματα, ειδικα στην εξοδο,εντοπισα πολλες σλαβοειδης (δικια μου λεξη) παρέες :slight_smile:

και γω βουλγαρους.

γενικα ηταν αρκετοι ξενοι στο live.

εγω επιασα κουβεντα με εναν βουγαρο απο lpu

ετσι θαμαστε και μεις του χρονου αν δεν ξαναρθουν.
μαθαμε τπτ για μπουτλεγκ?

οταν λες ετσι θα ειμαστε του χρονου?

για bootleg τπτ ακομα

Εννοεί ότι θα τους βλέπουν οι ξένοι και θα λένε: “Καλά τρελοί είναι; Ήρθαν μέχρι εδώ μόνο και μόνο για τους Λίνκιν Παρκ;” :lol:

Ο Χριστε μου Χριστε μου…ειχα να μπω καιρο κ το αποφασισα σημερα για να δω τα σχολια μετα τη συναυλια…ρε παιδια ειστε απαραδεκτοι δλδ…αλλα ετσι ειναι ο ελληνας, τα χω ξαναπει σε προηγουμενο ποστ.αν δε βρει κατι να γκρινιαξει θα σκασει…ελεος δλδ.αντι να λεμε τι μοναδικη εμπειρια ηταν αυτη καθομαστε κ σχολιαζουμε αν ηταν πλειμπακ κ τετοιες αηδιες…ελεος κ παλι…!!!
λοιπον πλειμπακ δν ηταν, κ αυτο που ειπωθηκε οτι αλλαζαν το ενα οργανο μετα απο το αλλο κατα τη διαρκεια του τραγουσιου, ειναι αληθεια γτ εχς κ σε βιντεο τον μαικ ν αφηνει το πιανο κ ν του δινουν στα καπακια την κιθαρα για να συνεχισει.μην ακουω κουλα τωρα…

κ ο τσεστερ ας πουμε οταν πηγε σε καποια φαση να μας μιλησει κ ζητησε συγνωμη που βραχνιασε απο τι το παθε…?Απο την προσπαθεια να μας πεισει οτι τραγουδαει??ξελαρυγγιαστηκε το παλικαρι.

Σταματηστε να στε μιζεροι πια, ελεος.Κ αν δν μπορειτε να βγαλετε τη μιζερια απο πανω σας…κλειστειτε σπιτια σας.μη βγαινετε εξω κ το χαλατε κ στους αλλους. Ειναι πολυ πιο τιμιο να πειτε απλα, οκ εγω δν περασα καλα, ή δν εμεινα ευχαριστημενος (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ετσι?)αλλα οχι τςρα ν αρχισουμε να λεμε οτι να ναι για τη συναυλια…ας πουμε κ εγω θα ηθελα περισσοτερο, να χε μεγαλυτερη διαρκεια γτ δν τους χαρηκα…καπου εμεινα ξεκρεμαστη…αλλα οι ανθρωποι ηταν φοβεροι.κ ενω ειμαι τρομερα επιφυλακτικη σε θεματα λαιβ (θα ναι καλοι ή το σιντι ακουγεται ετσι λογω των μηχανηματων???)με ικανοποιησαν πληρως.

σοβαρευτειτε κ μη μιζαριαζετε.
αρχιστε να διασκεδαζετε.

μονο αυτον θα βλεπουν οι ξενοι:lol:

@ Cozy. Ti leo sto proigoumeno mou post? Ase ta dimosiografika pou ksereis. Ase to thread ton Parkakidon tora. Exoume Leppardakides se ligo…8)

ΠΡΟΣΚΥΝΩ

:bow2:

Ντάξει, “μοναδική εμπειρία” για τους πολύ fans, ίσως. Μην το γενικεύετε όμως…

Γενικά κόφτε το “κρα κρα κρα” για όποιον λέει κάτι αρνητικό για το live…