Linkin Park in Athens, 25/6

Νομίζω πως υπάρχει πολύ “κρα κρα κρα” και μάλλον κακόβουλο, από όσους “λένε αρνητικά για το live” χωρίς καν να ήταν εκεί.

θα σχολιασω μονο αυτο γτ τα αλλα τα λεω συνεχεια και γω αλλα κλασικα καποια πραγματα δεν αλλαζουν σαυτο το τοπικ… συμφωνω λοιπον παρα πολυ tanyaliza με ο,τι εγραψες.αλλα δυστυχως καποιοι 8α συνεχιζουν να μας το χαλανε.ολα μεσα στο προγραμμα ειναι.λες και αμα μου πει ο αλλος οτι ειναι πλευμπακ εγω θα το πιστεψω…προτιμω να βασιζομαισ τα ματακια μου και στα αυτακια μου παρα σε υποθεσεις “κακοβουλων”.

με επιασες με τη μια εσυ!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[QUOTE=Vic Vega;390652]Νομίζω πως υπάρχει πολύ “κρα κρα κρα” και μάλλον κακόβουλο, από όσους “λένε αρνητικά για το live” χωρίς καν να ήταν εκεί.[QUOTE]

παραδεχομαι οτι εχω κραξει σαυτο το τοπικ αρκετα.αλλα μονο οταν ακουω ανακριβειες.ευτυχως που δεν το βλεπω μονο εγω ετσι…:wink:
γτ τλχ αν 8ες να κραξεις το συγκροτημα επειδη δεν σαρεσει καντο με αλλο τροπο.μην κατηγορεις το λαιβ τους και την εμπειρια που ζησαμε οσοι πηγαμε…(γενικα απευ8υνομαι)

Δηλαδή αμα λέμε κακά λόγια σας χαλάμε την εικόνα που έχετε εσείς για το λάιβ? Ξεκολλάτε, την άποψη μας είπαμε, στα @@ σας στο κάτω κάτω τι λέμε εμείς. Το φανμποϋλίκι έχει και όρια.

Κακώς δε το’γραψα, αλλά αναφέρομαι φυσικά σε αυτούς που ήταν στο live (και τον εαυτό μου μέσα). Όχι στους υπόλοιπους.

Ρε αγορίνες, δεν είδα να’πε κανείς κάπου ότι ήταν playback όλη η συναυλία… Απλά υπήρχαν πεντακάθαρα backing vocals σε ορισμένα σημεία και αρκετά προηχογραφημένα μέρη που είναι μες στο παιχνίδι βέβαια, ειδικά για συγκρότημα ύφους LP. Αλλά γιατί προσπαθείτε με τόσο πάθος να τον αντικρούσετε λες και παίζεται η υπόληψη του συγκροτήματος με αυτά που λέει ο Χ και ο Ψ για playback; Έλεος… αφήστε να λένε… μην αντιδράτε λες και παίρνετε μίζες…

Εγώ όταν βλέπω κάτι σαν αυτό:

Μου φαίνεται τόσο παιδικό, μην πω για παιδάκια νηπιαγωγείου, το όλο θέμα… δηλαδή νομίζεις εσύ ότι πήγε και είπε κάποιος παραπάνω ότι όλα τα φωνητικά του Chester ήταν playback και ότι προσποιείτο τον βραχνιασμένο καθ’όλη τη διάρκεια της συναυλίας (να το είπε σοβαρά); Όχι βέβαια…

Κατά τ’άλλα +1 στον Freedom… μπορεί να περάσαμε καλά αλλά και θα κράξουμε γι’αυτά που μας χάλασαν… για το ότι παίξανε λίγο και για το ότι μας χάλασε ελαφρώς (όσους μας χάλασε βέβαια) το setlist, ειδικά απ’τη στιγμή που δεν έχουν ξαναπατήσει εδώ παρ’ότι έχουν μεγάλη fanbase για τα δεδομένα τους και για τα δεδομένα αυτής της χώρας και για τη σκόνη που φάγαμε, και για την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων και για τις καραμέλες των LP “είστε το καλύτερο κοινό, ευχαριστούμε” κτλ. κτλ.

Μεγάλε στα 33 μου εχω δει πάρα πολλά γκρουπάκια. Φέτος πήγα στο March Metal Day, Τestament, Kiss κλπ.
Σε κανένα δεν έπεσε ξύλο ή οπου επεσε επεσε μπροστά που ειναι αναμενώμενο.
Οχι πίσω, οχι παντού, οχι στην ελειψη σεβασμού.

Ωραια ρε εννοείται το χαβαλε. Κ στο γήπεδο φαντάζομαι αν δε σπάσεις κανα αμαξι δε ρίξεις καμια μολότοφ δε το χέρεσαι ε? Δεν έχει χαβαλέ.
Οχι δεν ήθελα να αλλαξω θέση, εβλεπα καλα, ήταν η παρέα μου κ στη τελικη εκει εκάτσα γι αυτο το λόγο.
Γιατι σε εκείνα τα σημεία δε πέφτει ξύλο. Αλλα εσείς οι πιτσιρικάδες δε το ξέρετε προφανός.

να υποθεσω λες ειδικα στην αρχη που μολις βγηκαν ολοι εσπμρωχναν προς τα μπροστα και πηγαιναμε ολοι σαν πλοιο σε φουρτουνα ενω προσπαθουσαμε να μεινουμε ορθιοι? :stuck_out_tongue:

εισαι τοσο λαθος που εδωσες καινουριο ορισμο στη λεξη!!!

ετσι ειναι ο ελληνας…σαν εσενα!!! να λεει τα καλυτερα λογια μετα απο καθε συναυλια! οσο χαλια κ σκατα να ηταν…οσο λιγο και να παιξαν…οσο σκατα διοργανωση να ειχε…οσο καθυστερηση να ειχε…οσο σκονη και να φαει…οσο σπροξημο να φαει απο πιτσιρικαδες φλωρους που το παιζουν κακοι μεσα στα λαιβ…

φιλε μου ακου πως εχει το πραμα.

πας σε μια, δυο τρεις 15 συναυλιες…ειναι ολα σκατα??? κραζεις και απλα δε ξαναπατας εως οτου φτιαξουν τα πραγματα. δειχνεις οτι δε γουσταρεις αρπαχτες.δεν εισαι κοροιδο…
εχεις τα @@ να μην πας σε μια μπαντα που γουσταρεις πολυ?? αν οχι τοτε κοφτο κ σταματα να κανεις τετοια χαζα ποστς.

Μπααα αυτο να σου πω ειναι αναμενώμενο. Στην αρχή όλοι ειναι χαλαροι κ μετα σφίγγουν τα λουριά.
Το θέμα ειναι μετά τα μαλακισμένα παιδιάστικα σπρωξίματα, κλωτσίες μπουνιές κ ιδρωτσίλα στον αέρα.
Κ εμας να μην αφήνουν να το χαρούμε αλλα κ αυτοί τι είδανε ή ακουσανε? Γιατι εκείνη την ώρα φυσικα δε βλέπεις τίποτα κ αμφιβάλω αν μπορούν να ακούσουν τίποτα άλλος εκτος απο τη βοή.

Φίλε μου ακου πως έχει το πράγμα.

Όταν λες ότι δε θα ξανακάνεις κάτι, το τηρείς.

Αλλά έτσι ειναι ο έλληνας λέει και ξελέει.

Μην απαντήσετε στο ποστ μου. Μιλήστε αποκλειστικά για τη συναυλία από δω και πέρα.

Camelspotter, φτιαξε ένα θρεντ για τις συναυλίες γενικότερα και βγάλε το άχτι σου. Σοβαρά.

ρε συ πλακα πλακα για το θεμα της σκονης θα κανουν τιποτα? δεν διαμαρτυρομαστε ολοι μαζι? εμαθα και στο rockwave κ αλλες φορες την ιδια σκονη τρωνε οι μπρωστινοι…
εστω πες οτι το χορτο χαλάει με ολο το ξυλο κ το χοροπηδητο… ενα λαστιχο και να μας δροσιζουν και να νοτιστει κατω το χωμα δεν μπορουν να βγαλουν? σε ξενα φεστιβαλ κ ετσι βγαζουν λαστιχα κ βρεχουν τον κοσμο 8)

cammelspoter, θα σου το πω για μία και τελευταία φορά.

Στο live αυτό όχι μόνο δεν πήγες (αμφιβάλλω αν σε ενδιέφερε και να πας), αλλά μπαίνεις μέσα σε ένα τόπικ που δε σε ενδιαφέρει και για 2η φορά προκαλείς αυτούς που τους αφορά το τόπικ. Αυτό για μένα λέγεται προκλητική συμπεριφορά και όπως λένε και οι κανόνες του φόρουμ τιμωρείται. Την προηγούμενη φορά μέσα σε όλα είπες πως είναι η τελευταία σου φορά που ποστάρεις στο φόρουμ και σου τη χάρισα, που έβριζες και προκαλούσες. Τώρα όμως σε βλέπω να διατηρείς πάλι την προκλητική συμπεριφορά…

Το ποστ σου θα το διέγραφα πάλι, γιατί είναι προκλητικό. Έχε χάρη που με πρόλαβαν χρήστες και απάντησαν…

Παλιά, όταν ήταν στην αρχή του το τέρρα, επιδει δεν υπήρχε καθόλου γκαζόν κάτω όλη η έκταση ήταν σκεπασμένη με μεγάλα λευκά,σκληρά κ άχαρα κομμάτια πλαστικού, που σε έπιανε σιχασιά να κάτσεις πάνω τους, αλλα απο τη σκόνη σε σώζανε.

Καλά μη φαντάζεσαι ότι είμαι υπερ του ξύλου, απλά υποστηρίζω το δικαίωμα κάποιων να κάνουν κανα πιτάκι ρε παιδί μου. Το πιτ πόσο χώρο πιάνει, λίγα μέτρα πίσω μπορούσες να πας, και στο 99% των περιπτώσεων βρίσκεις ευκαιρία να πας και πιο μπροστά. Τώρα αν γενικά σε σπρώχνανε χωρίς να έχεις δώσει αφορμή συμμετέχοντας σε κάποια πιτ τότε ok, τους τραβάς καμιά μπούφλα (πόσο μάλλον εσύ που είσαι 33ων) ή απευθύνεσαι σε κανα σεκιουριτα (σώθηκες τώρα αλλά λέμε :p)

@ camelspotter:

Ρε φίλε, λίγες μέρες μετά απ’ την συναυλία, πάντα είσαι ενθουσιασμένος και λες πόσο γαμάτη ήταν, εκτός αν ήταν εντελώς χάλια ή αν τους έχει δει σε καλύτερη φάση. Εγώ μετά από Paradise Lost είχα δει ότι του Holmes δεν του βγαινε. Εμένα μου βγαινε όμως, είχα τον Mackintosh να με τρελαίνει, και έναν Holmes να κάνει ό,τι μπορεί παρά την αρρώστια του. Είδα για πρώτη φορά μία απ’ τις 5 αγαπημένες μου μπάντες όντας 15 χρονών τότε, ποιός ο λόγος να το δω τόόοσο αντικειμενικά πια?!

Και παρόλ’ αυτά, και αντικειμενικά να το δεις η συναυλία των Linkin Park ήταν φοβερή. Σίγουρα έλειπε η επικοινωνία με το κοινό, πράγμα που με έκανε να μην νιώσω τόσο ότι είχα τους LP μπροστά μου, αλλά ξελαριγκιάστηκα και είδα μία μπάντα που έβλεπα το Live in Texas πέμπτη δημοτικού και μου φαινόταν σαν άπιαστο όνειρο να τους δω live. Σκόνη εγώ δεν έφαγα. Δεν ξέρω αν αλλού φάγατε. Ξύλο δεν έφαγα, παρα μόνο όταν μπήκα σε ένα φλωροπιτάκι στο Faint. Έλεος ρε παιδιά ήρθαν οι LP και καθόμαστε και παραπονιόμαστε!

υγ: Οι LP τα δώσαν κι όλα…

δεν μιλαει για πιτ, για την γενικοτερη αναστατωση π επικρατουσε λεει… πιτ ειχαμε στησει κ γω με τους φιλους μου κ κανονικα οποιος ηθελε εμπαινε… κ γω καποιες φορες εμεινα απο εξω γτ δν μπορουσα ν ανασανω απτη σκονη…

νταξει το θεμα ειναι αυτο.οτι δεν μπορεις να πεις στον αλλον πανω στην τρελα του,πανω στην πορωση του κ.λ.π να μην σπρωξει να μην κοπανηθει με το φιλαρακι του.(και γω αυτο εκανα αλλα σε λογικα πλαισια )
οπως επισης ειναι θεμιτο να θες να αραξεις και να δεις το λαιβ και να σου μεινει.το θεμα ειναι ποιος απο τους 2 εχει δικιο σε μια τετοια περιπτωση?μαλλον και οι 2…
οσο για το λαιβ φριντομ εμενα ουτε που με ενοιαξε τι γραφεται.το θεμα ειναι οτι με νοιαζουν οι ανακριβειες.το χω ξαναγραψει και θα το ξαναγραψω!:slight_smile:

Φταίει και ο χώρος. Ο φίλος λέει πήγε Testament. Δεν πιστεύω να έπεσε λιγότερο ξύλο εκεί, απλά δεν έγινε τόσο αισθητό λόγω του ότι δεν υπήρχε σκόνη

Άλλο Κανά πιτάκι (καφριλίκι δηλαδή) κ άλλο πολλά πιτακια. Κ άλλο απλωνόμαστε σε ένα μικρό χώρο κ άλλο όλο προεκτεινόμαστε όλο κ πιο πέρα όσο ο κόσμος αγανακτεί κ συμπιέζετε δεξιά κ αριστερά για να αποφύγει τους κάφρους.Με αποτέλεσμα αντί να κοιτάει μπροστά στη σκηνή να κοιτάει μη φάει καμια αδέσποτη από όλα τα π@π@ρ@κια. (καμιά φορά είναι κ μεγάλοι τέτοιοι. Αλλά αυτοί πλέων δε διορθώνονται)
Για να πάω πιο μπροστά σημαίνει ότι κ εγώ πρέπει να σπρώξω, να συμπιέσω κ γενικά να μη σεβαστώ τον άλλον που είναι πιο μπροστά από μένα δικαιωματικά μιας κ ήρθε πριν από μένα.
Αλλά σε αυτή τη χώρ κανείς κ ποτέ κ δυστυχώς η νέοι μας, δεν έμαθαν το σεβασμό κ τα δικαιώματα του άλλου.
Η καφρίλα πλέων είναι τρόπος διασκέδασης, εκτόνωσης στα γήπεδα, στις συναυλίες, στις πορείες στους δρόμους.

Νταξει σ’ όλες τι χώρες κάπως έτσι πιστεύω θα είναι. Απλά επιμένω γιατί έχω βιώσει χειρότερα. Πέρσυ που ήμουν τρίτη γυμνασίου ήρθαν δύο χοντροί τυπάδες με μακρύ μαλλί με απίστευτο θράσος ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους,και ο ένας με βούτηξε και με έριξε κάτω για να μπει μπροστά μου. Εγώ γύρισα και τουν τράβηξα μία στην μάπα και άρχισα να φεύγω σπρώχνοντας από δω κι από κει για να πάω στους δικούς μου.
Στην δικιά σου περίπτωση μπαίνεις κι εσύ και τους σαπίζεις στο ξύλο, και δεν γίνεται και προσωπικό το θέμα :stuck_out_tongue:

σσσσσ val θα σε πουν ξενερωτο :stuck_out_tongue:

η μονη λυση ειναι ν συμβαδιζεις με το κλιμα… οπου linkin park εκτονωνεσαι και οπου… tool ταξιδευεις :stuck_out_tongue:
τωρα τι γινεται αν εσυ θες ν δεις το αγαπημενο σου συγκροτημα κ οι αλλοι θελουν να εκτονωθουν… :S