Val, συμφωνώ εν μέρει μαζί σου. Γουστάρω να υπάρχουν πιτ σε ένα λάιβ. Αν γουστάρω μπαίνω, αν νιώθω κουρασμένος κλπ μένω απ’ έξω. Και ναι, πιστεύω πως τα πιτ δεν γίνονται σε όλη την αρένα. Μπορεί να είμαι λάθος. Αλλά σόρρυ, στους LP δεν υπήρχε πιτ. Μόνο στο Faint έγινε ένα με το ζόρι, τουλάχιστον εκει που ήμουν εγώ. Αλλά ο κόσμος ήταν τέτοιος, που δεν μπορούσες να κάνεις πιτ, δηλαδή το έλεγες και όλοι σου λέγαν “τι είναι αυτό”.
κοιτα κανονικο πιτ δεν υπηρχε, απλα πχ πες ημουν εγω παρεα με αλλα 5 ατομα γυρω γυρω κ πλακωνομασταν…
αυτη η κατασταση ομως ισως γινοταν κ σε πολλα σημεια με καποια λιγοτερα ατομα, η γενικοτερα ισως επικρατουσε η διψα για χτυπημα
μην γενικευεις φιλε μου φριντομ.δεν ξερω που ακριβως ησουν αλλα αυτο που λες δεν πολυ στεκει εκει που ημουν εγω…οχι μονο ξερανε τι θα πει πιτ αλλα μια χαρα κανανε ακομα και στο ναμπ!!πρωτα απολα ο ιδιος ο mike ζιτουσε να γινει πιτ.
βεντερ +1 για το ποστ σου στην προηγουμενη σελιδα τρελλε μου!!
Μπράβο! Που έπεσα εγώ ρε γμτ. Ρε ο Mike ζητούσε, αλλά εκει που ήμουν δε καταλάβαιναν:p Στα δεξιά της σκηνής, αρκετά μπροστά. Πιτ εκει υπήρχε μόνο στο encore. Στο υπόλοιπο λάιβ μόνο σπρωξίδια.
στα αριστερα ειχε περισσοτερα πραγματα:p
(κ ενας φιλος μ που βρεθηκε δεξια, αυτο μου ειπε για να μη λες οτι βγαζω αυθαιρετα συμπερασματα)
κ ξαναλεω wise για σενα, κανονικο πιτ δεν υπηρχε… να μενει κενη η περιοχη για οταν ηρεμουν τα πραγματα κ να ξαναχωνονται στα “δυνατα” κομματια…
απλα ηταν παρεες ατομων που χτυπιοντουσαν που και που (σε μια τετοια παρεα ημουν κ γω)
φλωριες ρε φιλε μου τι να πεις?εγω ημουν αρκετα μπροστα αριστερα και εφαγα κατι καλες.μετα με τα σπρωξιδια εφτασα 10η σειρα και εκει παλι χαμος.χειροτερα.οποτε και μπροστα και πιο πισω εγιναν τα πιτακια.
νταξει δεν ηταν πιτ 25 ατομων…αλλα 10 ατομα χτυπιοντουσαν!επρεπε να μου δωσεις το κιν σου να σε παρω να σου πω ναρθεις…και εκανα ονειρα πριν το λαιβ οτι θα σου ριξω καμια στο μοσ!!
εντιτ για τον ακτιβιστ:μηπως εσυ μου θελες να χωριστουμε και στα 2 ολο το τερα βαιμπ και μολις πεσει το given up να τρεξουμε και να πλακωθει η μια μερια με την αλλη??χεχε
Θα’χανα πάσα ιδέα για το Wall of Death άμα γινόταν στο Given Up…
Χαλαρώστε ρε… Μπήκα μετά από πολλές μέρες στο θέμα και έχω τρελαθεί. Ρε γαμώτο το γραφείο Τύπου των Linkin Park είστε ορισμένοι εδώ μέσα; Χαλαρώστε λίγο ρε. Ήμαρτον πια. Το να είστε υπερβολικοί το καταλαβαίνω. Να λέτε ξέρω’γω πως η συναυλία ήταν εμπειρία ζωής (ήμαρτον και πάλι, δηλαδή αν ο πανικος για τους LP είναι τέτοιος τότε στους Metallica ή στους Pearl Jam θα έπρεπε να έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες). Τέσπα τις υπερβολές τις δέχομαι. Αλλά να τα χώνεται σε όποιον τολμάει να πει κακιά κουβέντα για αυτούς, ε πάει πολύ ρε πούστη. Ούτε να σας πλήρωναν. Τι να κάνουμε δηλαδή; Κάποιοι δεν τα βρήκαμε όλα τόσο ιδανικά. Κάποιοι πιστεύουμε πως σε κάποια σημεία έπαιξε play back. Ναι, το πιστεύουμε! Δηλαδή δεν μπορούμε να το πούμε; Πείτε και εσείς ότι ήταν εμπειρία ζωής, να διαφωνήσουμε με υγεία. Αλλά αυτός ο “λιθοβολησμός”… δηλαδή ήμαρτον και ξανάήμαρτον.
o καθενας οριζει τις δικες του ΅εμπειριες ζωης΅… Για εμενα οι LP δεν ηταν δα και εμπειρια ζωης, σε αντιθεση με τους Pearl Jam που ανεφερες, που ηταν γιατι ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα. Οι LP για εμενα ηταν μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ συναυλια, απο ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ συγκροτημα, και μια προσωπικη ΅εξιλεωση΅ ας πουμε, για την ατυχια και την ταλαιπωρια που ειχα τραβηξει περσι στην Βενετια και δεν ειχα δει τελικα Pearl Jam + Linkin Park. Ομως για τον Wise και καποιους αλλους που ειναι το αγαπημενο τους συγκροτημα, ηταν εμπειρια ζωης και το καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ
Ρε το καταλαβαίνω. Για εμένα η συναυλία των LP ήταν απλά μια καλή συναυλία από ένα απλά καλό συγκρότημα. Άλλο αυτό όμως και άλλο να μην μπορώ να πω τις αρνητικές μου εντυπώσεις.
Oi Pearl Jam itan LIVE band…etsi xtisane tin kariera tous. Afou eiste neoi diabaste kai enimerotheite. Oute kan na mpei sto myalo sas na tous sygkrinete live.
Paidia polla pit akousa, pit kai pit…tetoio ennoeite?
Αυτό, από την μεριά μου τουλάχιστον, εννοείται…
Συγκριση δεν μπορει να γινει ,γιατι οι Pearl Jam βγαινουν στην σκηνη παιζουν 30 τραγουδια, 2μισι ωρες και κυριως το σετλιστ διαφερει σημαντικα απο πολη σε πολη. Πχ τους εχω δει 4 φορες και εχω ακουσει γυρω στα 70 διαφορετικα τραγουδια!!! Ειναι ο ορισμος της live μπαντας που οπως εχει γραψει ενα περιοδικο ΅παιζει την καθε συναυλια της σαν να ειναι η τελευταια!΅
Επειδη ομως οι Pearl Jam ειναι φοβεροι live δεν σημαινει πως θα μηδενιζουμε αλλους… εξαλλου οι ιδιοι οι Pearl Jam ειχαν περυσι τους Linkin Park support αρα κατι καλο εχουν διακρινει:)
ΥΓ τα respect dazmaniak για το ¨σχολιο¨ σου για τα pits
. Λες και αυτο εχει σημασια σε μια συναυλια…
EDIT: ενα ορθογραφικο λαθακι…μην μας περασουν και για αγραμματους 
Ta eipes OLA, oli tin filosofia mou. TELOS.
Alla…ego den midenizo TIPOTA. Alloi pane na mas tous plasaroun os Live band. Antithetos einai foberi STUDIO band. Ayta. Diabaste kai ligo neolaioi mou.
Σε μισώ…
manson εγω προσωπικα δεν σε κατηγορησα που δεν σαρεσε το λαιβ.ουτε στην ειπα για αυτο το λογο…απλα δεν πορω να δεχτω ααυτο που με τοσο παθος ισχυριζεσαι οτι ηταν πλευμπακ…η μηπως εσυ εισαι οπως λες στο γραφειο και ξερεις αμα εινα λαιβ η οχι??κανεις το ιδιο για το οποιο κατηγορεις εμας…κασ την τελικη ειναι lnkin park live in athens το τοπικ.οι ακραιες αντιδρασεις απο τους φαν θα υπαρχουν…εσενα τι σε πειραζει?
Καταρχήν το live μου άρεσε. Δεν ήταν κακή η συναυλία. Απλά όπως έχω πει πολλές φορές σε μερικά σημεία μου φάνηκε πως έπαιξε play back. Τι να κάνω δηλαδή; Αφού αυτό μου φάνηκε… Ε, αν εσύ προσβάλεσαι από αυτό δεν σου φταίω. Και όπως είπα και σε άλλα post εδώ μέσα οι ακραίες αντιδράσεις δεν με ενοχλούν. ΟΚ το βρίσκω υπερβολικό να θεωρείται αυτό το live τόσο τεράστιο αλλά αν εσένα έτσι σου φάνηκε πάω πάσο. Δεν με πειράζει. Ε, όπως όμως εσένα σου φάνηκε τόσο τεράστια συναυλία και μπορείς να το εκφράζεις χωρίς να σου την πέφτω εγώ που διαφωνώ, έτσι και εγώ μπορώ να λέω πως η εντύπωσή μου μερικές στιγμές ήταν πως έπαιξε play back χωρίς να μου την πέφτεις.
Re agori mou Wise i synexis anafora sou ston oro “playback” xoris “” , einai lathos. Diabases to proto post mou epi tou thematos? O oros an theleis legetai …reverse karaoke. Tha miliso gia lead vocals tora.
Yparxoun dyo kyries logikes na to kaneis (panta apo tin konsola milame):
- “crutches” ston tragoudisti, extensions, taking over (se peristaseis sygkekrimenes), etc.
- Complete sound engineer interaction (se periptoseis adynamias tou tragoudisti en meso tour).
Oi sostes prosthikes prepei na einai fixed live vocals kai oxi studiaka bebaios gia eynoitous logous.
Ta alla einai leptomereies kai den endiaferoun kanena. Prepei na katalabeis oti sto sygkrotima pou agapas paizontai polla xrimata gia na einai stin tyxi. An agapas tous Park os megistos fan boy tha to psakseis apo monos sou. Giati sto leo ayto? Giati akoma kai esy apo ena aplo youtube video (protimise kalo ixo apo tv performance pou kanei zoom), mporeis na diapistoseis apo monos sou kai na antikrouseis tous pantes se oti forum to lene.
Tora ti kanane stin Athina, den to gnorizo, ontos. Elpizo na imoun syntomos (greeklish).
dazmaniak μιλας ας πουμε για καποια ντιλευς,καποια διαρκεια,βαθος,samples και λοιπα?αν ναι τοτε εχει μεγαλη διαφορα απο το οτι υπηρχαν μερη του λαιβ που ηταν πλευμπακ.
μανσον δεν εχω κατι μαζι σου προς 8εου.απλα δεν με βρισκεις συμφωνο στο θεμα του π.μπακ.δεν στην επεσα για την αποψη σου οτι δεν σου αρεσε κατι στο λαιβ.οπως η σκονη,η διαρκεια και λοιπα.αλλα επειδη πραγματικα ακουω την μπαντα εδω και 6-7 χρονια δνε χουν παιξει ποτε π.μ.ακομα και οταν ο τραγουδιστης δεν μπορει να βγαλει τις ψιλες δεν εχουν παιξει π.μ.δεν ξερω οι μπαντες πουθ ακους αν παιζουν αλλα το οτι ο ηχος ηταν καλος και οτι η φωνη του εβγαινε αρκετα καλα δεν πρεπει να βγαινουμε και να λεμε κατι τετοιο…αποψη σου ειναι.ασε εμενα ου τους παρακολουθω να “στην λεω” οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα…αυτα και καπου εδω κλεινει το θεμα γτ κουρασε
Αυτά που λες εσύ wise η ψηφιακή επεξεργασία της φωνής είναι το 1 (με το taking over προφανώς να γίνεται για στιγμές μόνο.)
Υπάρχει όμως και το 2 του ποστ του dazmaniak
(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συνέβηκε στη συγκεκριμένη συναυλία. αυτό το ξέρετε μόνο εσείς που πήγατε-και μάλλον ούτε εσείς λόγω της φοβερής εξέλιξης της τεχνολογίας.)
Τέσπα, ακόμα και το πρώτο φυσικά και είναι κατακριτέο από μένα. Αν είναι να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου θέλω να δω το εντελώς real thing :!:
Αυτά σαν conclusion και αφορούν ΓΕΝΙΚΑ τις συναυλίες -όχι τη συγκεκριμένη- γιατί το θέμα όντως κούρασε και πιστεύω ότι συμφωνείτε όλοι να σταματήσει εδώ