ρε παιδες πως γινεται αυτο με τα αριστερα.αποσους ακουω δεξια δεν γνοταν τπτ…χαχαχα!πως ειχε χωριστει ετσι το πραμα??
one step closer paranoia!!
πΟΊα αριστερά και δεξιά βρε ???
οχι το κκε και ο καρατζαφερης παντως…μιλαμε για την αρενα που ειχε χωριστει σε 2 μερη…
απο δικια μου εμπειρια πριν μια βδομαδα στα αριστερα επεφτε σπρωξιμο κα ξυλο και δεξια τπτ… οποιος ηταν δεξια ας μας πει γτ φαινεται περιεργο…
Εγώ που ήμουν με τους φίλους μου από τα δεξιά φτιάξαμε και με κάποια άλλα άγνωστα παιδιά pit στο One Step Closer αλλά εκεί που πήγαμε να σκοτωθούμε ήταν στο Faint.
Πάλι καλά που δε θρηνήσαμε θύματα δηλαδή ε… :lol:
Ειρωνεία ήταν αυτό? Γιατί να μη φτιαχτούν pit στους LP? Nu metal συγκρότημα είναι. Ακούτε τις μλκς που λένε για 13χρονα και 15χρονα? ΄Ηταν εκεί κανείς να δει πόσα πιτ είχε? Και έχετε δει σε πολλές συναυλίες να τραγουδάει το κοινό σε όλα τα τραγούδια?
και πανω που νομιζεις πως ψοφησε το thread…τσουπ 
Μπορώ να μη ξαναδώ το θρεντ updated?
και γω στα δεξια ημουν μπροστα απο τα drums. στο one step closer εγινε τρελος πανικος, κοντεψα να πεσω κατω! στη συνεχεια δε ξερω, γιατι προωθηθηκα μπροστα μπροστα 
να και ο mike!χεχε!καλως ορισες eddie!οποτε το φαινομενο μπροστα ηταν γενικο ε?
εγω δυστυχως επεσα κατω…
Εγώ ήμουν δεξιά αλλά δυστυχώς επειδή πήγα 730 στ Terra Vibe (έφυγα 630 από το Σταθμό Λαρίσης) δεν μπόρεσα να πάω μπροστά - μπροστά. 'Ημουν όμως σε πάρα πολύ καλή θέση στη μεσαία περιοχή (λίγο πιο πίσω απ’τη μπροστά ήμουν). Ευτυχώς που είμαι πολύ ψηλός (1.98!!!) και έβλεπα τέλεια! Μόνο που με έπρηζαν κάτι κορίτσια από πίσω μου που δεν έβλεπαν τίποτα. ΄Ασε… ΤΡΕΛΟΣ ΧΑΜΟΣ στο One Step Closer και ειδικά στo Faint. Να φανταστείς από το One Step Closer δε θυμάμαι και πολλά. Το θεικό ξεκίνιμα όμως (που ακούγεται ο πυροβολισμός στο One Step Closer και το No More Sorrow) ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΄Αντε καλά να είμαστε και να τους ξαναδούμε σύντομα!!!
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα WISE !!! Ναι ρε συ. Σπρώξιμο και ξύλο είχε σε πολλά μέρη του σταδίου. Και να λες “ευχαριστώ” φίλε μου που ξανασηκώθηκες σώος όταν έπεσες. ΄Εχω ακούσει πολλά για το αν πέσεις. ΄Ενας φίλος μου, μου έλεγε πως αν πέσεις την έκατσες!! Σε πατάνε άγρια. Δεν ξέρω αν ισχύει πάντα όμως… Ευτυχώς πάντως που είσαι καλά…!!
Σε όσες συναυλίες έχω πάει εγώ, όταν έπεσα με σήκωσαν.
+1
Σιγά μη σε κλωτσάνε κι όλας. Ευτυχώς που υπήρχε και μεταλλόκοσμος εκει…
μην το λετε παιδια…εγω οταν επεσα κατω εφαγα καλες κλοτσιες στη μεση…επειδη ετυχε να προσπαθουν να κρατηθουν και παραπατουσα,μου τις σκαγανε…eddie πες μας την αποψη σου για το λαιβ
:bow2: :bow2:
ωωωω ρε φιλε…γτ δεν τραβηξες ολη τη συναυλια???
αληθεια το “παιχνιδι” του μπραντ με τον τζο στο numb το προσεξε κανεις η ημουν ο μονος??
καλη φαση
κ αυτο απτον αρχονται τον jim ειναι που ποσταρα κ γω κατι βιντεο… απο οτι φαινεται ακομα ανεβαζει:)