χαχα!jim88 ε?μια χαρα τα βντεακια του…ευχομαι να ταχει τραβηξει ολα!!αν κα9 χλωμο…και 8υμαμαι με τον φριντομ που λεγαμε οτι καποιος 8α χει τραβηξει ολη τη συναυλια αλλα @@
mrwhatsisname καταλαβες τι λεω?
χαχα!jim88 ε?μια χαρα τα βντεακια του…ευχομαι να ταχει τραβηξει ολα!!αν κα9 χλωμο…και 8υμαμαι με τον φριντομ που λεγαμε οτι καποιος 8α χει τραβηξει ολη τη συναυλια αλλα @@
mrwhatsisname καταλαβες τι λεω?
Φίλε WISE δυστυχώς στις metal συναυλίες αν πέσεις κάτω πέφτει άγριο κλωτσιμπουνίδι… Αν είχαν πει το A Place for my head πίστεψε με θα γινόταν 3πλάσιος χαμός (και όχι μόνο)!!! Και ας λένε οι Linkin πριν ξεκινίσουν το τραγούδι “Σηκώστε όποιον πέσει”. Κατά 99% δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σηκωθεί καποιος χωρις να φαει κλωτσιες. Η συναυλία κατά τη γνώμη μου (και πρώτη συναυλία που πάω, μόνο Linkin Park, Metallica, Avantasia, Nickelback και System of a down που έχουν διαλυθεί από το 2006 με ενδιαφέρει να δω) ήταν ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ!!! Αυτό που έζησα δε θα το ξεχάσω ποτέ! Να φανταστείς από το κοπάνημα που έριξα στο One Step Closer, δε θυμάμαι και πολλά από το τραγούδι. Μετά με είχε πιάσει ταχυπαλμία από την τρελή πόρωση. Η μπλούζα που φόραγα ήταν άσπρη από τον ιδρώτα όταν γύρισα σπίτι και με πόναγαν οι γάμπες μου, ο αυχένας μου, ο λαιμός μου και είχε κλείσει η φωνή μου για 4 ΜΕΡΕΣ!!! ΄Ασε φίλε ήταν ΘΕΙΚΑ δεν έχω λόγια. Και μια συμβουλή για όλους τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ LP FANS. Επειδή έχω ακούσει πολλά του είδους “οι LP δεν είναι metal, είναι φλώροι” ή το ΕΛΕΙΝΟ που είπε κάποιος σε ένα φίλο μου χθες “ο Mike Shinoda είναι φλώρος. Σιγά επειδή παίζει κιθάρα. Και ο Timberlake παίζει.” ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ!!! Οι Linkin Park είτε θέλουν να το πιστέψουν είτε όχι είναι metal. Και από τους καλύτερους στον κόσμο. Μην ακούτε κανέναν. Ακούστε πορωμένα LP και όποιος σας λέει βλακείες ή γράφτε τον ή δείρτε τον ή βάλτε του να ακούσει ένα A Place For My Head LIVE!!! Μπορώ να πω πιο πολλά και ετσι όπως πρέπει αλλά θα με διαγράψουν από το forum. Από ότι ξέρω δεν κάνει να βρίζουμε… LINKIN PARK 4 LIFE!!! THE BEST NU METAL BAND IN THE WORLD!!!
ρε εντι χωσε να πουμε και μη σε νοιαζει τι θα σου πουν!θα τα κανονισω εγω μαζι τους!χεχε!σε γουσταρω που εισαι φανατηλα σαν εμενα…μην ακους τπτ απλα τους πειραζει που εχουν κανει απιστευτη επιτυχια.
Το λαιβ ηταν φοβερο ειτε φαγαμε ξυλο ειτε οχι.και ενα απο τα πιο καυτα ονοματα της αμερικης ηρθε στα ντουζενια του στο ελλαντα!!αντε και του χρονου εξωτερικο λεμε!!!
Συγγνώμη, αλλά προφανώς δεν ξέρεις τι είναι metal. Και από τα καλύτερα metal συγκροτήματα στον κόσμο;
Φωνάξτε τον Maiden1979 ρε παιδιά, για όνομα του Θεού.
ps. Αν διαγραφεί ΚΑΙ αυτό το post ως off-topic δεν ξαναγράφω στο forum, πραγματικά.
Take it easy Lev. Ase ta paidia na to bgaloun apo mesa tous. Na to bgaloume kai emeis omos…
Mou arese to teleytaio videaki pou postarate. Einai to mono pou eida. Chester, Shinoda and Co mas peisate. Tora ksesfikteite giati me tosi apodeiksi oti paizete live xortasame…
Gia akouste ton filo mas ton Shinoda giati o allos einai tragikos (san na tros pagoto kai sou bazoune sardela pano).
Hail to the greatest HEAVY METAL IN THE WORLD. They kick ass…
Eddie όχι πάνω από 12-13 ε?
Εdie θέλω να σταθώ σε ένα μόνο από αυτά που είπες. Γιατί αν κάποιος πει πως οι LP δεν είναι μέταλ θα τους έχει προσβάλει; Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Όχι δεν είναι μέταλ. Και σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Γιατί όμως αυτό τους μειώνει;
εγω πειραζει που δεν συμφωνω?
πως θα τους λεγατε εσεις?
“Πυθια, τι ειδους μουσικη παιζουν οι linkin park?”
“Από αυτή που δεν ακούγεται με τίποτα.”
Δεν φταιω εγω :-s
Οι θεοι!
Σωστος 100%
αχαχαχαχ!εγω ρωτησα αν του αρεσουν οι λπ και δεν μου απαντησε!!
απλα να πω κατι.οι ιδιοι οι λινκιν ποτε δεν εχουν αποδεχτει ουτε καν τον ορο nu metal.οι ιδιοι το λεγανε “a new type of fusion” κ.λ.π αλλα τι να κανουμε απο τις λιγες μουσικες μας γνωσεις,και οι μλκιες με τις ταμπελες,οταν μπλεκεις 2 ειδη κατατασεσαι αυτοματα στη nu metal.γενικα τους λπ μπορεις να τους πεις παρα πολλα πραγματα.
Alternative rock
Alternative metal
Nu metal
Rap rock
ανετα τους λες μεταλ.ειτε ειναι nu ειτε black η οτιδηποτε ανηκουν στις κατηγοριες της μεταλ.
ειναι σαν να λες δεν ειναι ροκ.ειναι χαρντροκ.ελεος ολα ροκ ειναι βρε αδερφε!
Τι να σου πω που με έχεις 12 με 13. 18 είμαι. Και αν δεν σας αρέσουν οι LP οκ. Απλά λέτε μλκς αν θεωρείτε πως δεν είναι μεταλ. Τίποτα τρεντουλάκια ή τίποτα ημάκια νομίζεται οτι είναι? Εγώ τέτοια φλωράκια που θέλουν σκότωμα δε τα πάω. Ακούω Metallica, Slayer, Cradle of filth, Pink floyd, Judas priest και μερικά ακόμα από τα 9 μου. Από εκεί ξεκίνησα. Απλά στην πορεία άκουσα LP και πορώθηκα. Οι Linkin Park είναι metal. Nu metal, alternative metal, alternative rock, rapcore, rap rock, rap metal όλα αυτά τα στοιχεία παρουσιάζουν στα τραγούδια τους. Και σωστά αυτά που λέει ο φίλος μου ο WISE (τα λένε και στο Frat Party At The Pankake Festival). Δεν καταλαβαίνω γιατί (όχι πως με νοιάζει αλλά δε μπορώ να διαβάζω μλκς) δε μπορείτε να δεχτείτε πως είναι μέταλ. To nu έχει στοιχεία ραπ μέσα. 'Οπως οι System of a down. Τους θεωρείτε οι περισσότεροι καθαρό μέταλ ενώ ο Τανκιαν ραπάρει σε πολλά τραγούδια και μάλιστα όπως έχει δηλώσει στο wikipedia είναι και funk rock μια από τις κατηγορίες που προσδιορίζει τον εαυτό του ως “μουσική”. ΕΛΕΟΣ! Trendy funky emo ότι στο διάολο χειρότερο υπάρχει σε αυτή την κωλοκοινωνία. Και κάτι άλλο. Αν δεν ήταν μέταλ θα έκαναν περιοδεία με Μεταλλικα που είναι και καλύτεροι φίλοι? Θα τους καλούσε ο ΄Οζζυ στο Οζφεστ για 4 χρόνια? Θα τραγούδαγε ο Chester Bennington μαζί με Slash, Duff, Matt από Guns And Roses? Δε λέω μπορεί να μη σας αρέσει το ραπ (και ούτε εμένα μου αρέσει) αλλά αυτό που κανει o Shinoda πάει με το στυλ μουσικής των LP. Αυτό είναι το nu metal και δεν παύει να ΕΙΝΑΙ μεταλ. Τα φωνητικά του Bennington δηλαδή μου λέτε δεν ειναι μέταλ ειναι ποπ, φλωροτρέντυ και ότι άλλη φλώρικη μλκ υπάρχει. ΄Ελεος ρε παιδιά… Και εγώ μεταλάς είμαι και δέχομαι πως δεν σας αρέσουν οι LP. Αλλά μη τους ξεφτιλίζεται λέγοντας πως δεν είναι μέταλ. Δε θέλεται να τους ακούτε οκ αλλά μη λέτε μλκς.
Και όντως οι LP δεν έχουν αποδεχτεί τον όρο nu metal αλλά για το τελευταίο τους άλμπουμ. Εκτός από το Bleed It Out έχεται ακούσει σε άλλο τραγούδι να ραπάρει ο Shinoda? Το τελευταίο CD “Minutes to midnight” είναι καθαρό rock, alternative metal. Δείτε αυτά
Ορισμένα σε Οζζφεστ που ήταν μαζί με Mudvayne, Slipknot, Incubus, Tool, Megadeth, System of A Down, Disturbed, Black Sabbath, Iron Maiden.
Μετά από το παραπάνω παραλήρημα δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Και επίσης:
Rock ναι (και πάλι πολύ πετσοκομμένο rock), metal με τίποτα.
Επειδή πλέον το metal έχει αποκτήσει περισσότερα παρακλάδια κι από ελιά χιλιετίας, λανθασμένα πολλοί βαφτίζονται “metal” από τους fans έτσι επειδή πρέπει σώνει και καλά να ανήκουν σε αυτό, άσχετα με το ότι δεν έχoυν ένα στοιχειώδες χαρακτηριστικό για να θεωρηθούν metal.
Για ρίξε λίγο τον τόνο σου Eddie (με τέτοιο nickname, το να θεωρείς metal τους LP μου φαίνεται… κάπως) γιατί εμείς που σου απαντήσαμε δεν σου μιλήσαμε με υποτιμητικό τρόπο του στυλ “Απλά λέτε μλκς αν θεωρείτε πως δεν είναι μεταλ”.
Όσο για τις δηλώσεις του Tankian στο… wikipedia (κανάλι έγινε η wikipedia; παίρνει και συνεντεύξεις;), χα-χα.
Ας μεταφερθούμε στο thread περί LP γιατί εδώ είμαστε Off topic και παίζουμε μπάλα εκτός γηπέδου
[QUOTE=nihilist;393460]Μετά από το παραπάνω παραλήρημα δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Και επίσης:[/QUOTE
Πίστεψέ το 18 είμαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε το πιστεύεις. Επειδή ακούω LP? Τι να πω? Αν ήσουν στη συναυλία θα έβλεπες πολλούς μεταλάδες 25 και πάνω. Και για μένα δεν υπάρχει άλλη μουσική εκτός από το μέταλ. Τις φλωριές και τις μλκς που ακούει όλοι η Ελλάδα εγώ δε τις πάω. Ούτε ξημεροβραδιάζομαι στα κλαμπ ακούγοντας τρεντι μλκς. ΄Ισως λάθος εικόνα έχεις για μένα. Για σένα το μέταλ είναι μόνο death black και έτσι? To nu είναι φλώρικο ε?
Έγώ δεν πρόσβαλλα κανέναν. Εσείς λέτε διάφορα για τους ΛΠ. Εσύ τι τους θεωρείς? Και το wikipedia δε γράφει ότι θέλει. Οι τραγουδιστές (και ο οποιοσδήποτε) δηλώνουν τι θα γραφεί εκεί. ΄Οσο για τον Τανκιαν φίλε, και εμένα μου αρέσει δε τον υποτιμάω, αλλά βγαίνει στη συναυλία με τρέντικη μπλούζα Πολ Φρανκ!!!
Που λέτε τους ΛΠ (δε λέω για σένα συγκεκριμένα, γενικά) φλώρους, εγώ δεν έχω δει τους ΛΠ με τέτοια μπλούζα…
Aυτο που εγώ καταλαβαίνω είναι πως ο όρος nu metal είναι γενικα αόριστος και αστοχος… δηλαδη τι?
2 συγκροτηματα μεγαλα ειναι αυτα που αντιπροσωπευουν το ειδος αυτο, και το ενα ειναι μαμησε τα και αφησε τα ( Limp Bizkit) άντε να τους παρει και η μπαλα τους Nevada Tan…τίποτα άλλο… και παρόλο που δεν ειμαι φαν της μεταλ σκηνης, και δεν έχω καμία προθεση να υπερασπιστω το είδος, δεν θα έλεγα ποτε πως οι LP θεωρουνται μέταλ. 'Ενα παρακλαδι της alternative σκηνης είναι σιγουρα (αλλα κι ετσι ολα alternative μπορουμε να τα πουμε), μα τους λείπει εκεινο το στοιχειο που θα τους δωσει το χαρακτηρισμο μεταλ…
Κιθαρες ας πουμε… στα cd πριν το Μ2Μ έπαιζε ενα power chord o Brand μια φορα το τριλεπτο… εε πως λες κατι μεταλ χωρις κιθαρες? (καλα ισως ειναι απρεπες παραδειγμα αλλα δεν βαριεσαι)
Τωρα αν θες τι γνωμη μου, alternative rock ειναι in my books…
πφφ ταμπελες ταμπελες ταμπελες
edit: ειδα και το απο πανω ποστ τωρα…
καταρχας αυτο που λες για το wikipedia δεν στεκει μια
δεν νομιζω να τους λεγανε φλωρους μονο και μονο για τα ρουχα που φοραν…θα έχουν δικα τους επιχειρηματα… και οι metallica συμβολαιο με τη billabong εχουν… δεν τους λες φλωρους…
Edit στο από πάνω ποστ μου: παραλήρημα βλακείας ήθελα να πω.
Όσο για τα υπόλοιπα, είναι τόσο αστεία που βαρέμαι να σου απαντήσω σοβαρά.
Eίμαι 18 και γουστάρω LP αδιαφορόντας για το τι είναι απλά γιατί με γέμιζουν, το ίδιο κάνουν και ορισμένες ώρες τα club και να ξημεροβραδίαζομαι σε αυτά…δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό. Τώρα όλη αυτή η φάση με το αν έχει το συνθετικό μετάλ μέσα και πόσο τρου είσαι μάλλον η μικρό σε ηλικία ατόμο που έχει παραμυθιάστει με ιστορίες περί μεταλάδων που είναι ανώτεροι και ανήκουν σε κάποια άρεια φυλή είτε άτομο με πολλά απωθημένα που προσπαθεί να δείξει πόσο ανώτερος είσαι ακούγωντας μέταλ…ίσως και να μην είσαι αλλά απο τα λεγόμενα σου κρίναν τα παιδία 
Τεσπα αυτη η συζήτηση ίσως να ταίριαζε καλύτερα στο thread για τους linkin park και κατά ποσό είναι μέταλ παρά στο thread της συναυλίας οποτέ καλύτερα να συνεχιστεί εκεί…αν και δεν βλέπω κανέναν λόγο να συνεχιστεί και προσωπικά έχει αρχίσει να κουράζει…Φιλικα πάντα:)