παιδάκια, οι ταμπέλες υπάρχουν για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Αν σας παιδεύουν παρατήστε τις. Εμένα πάντως ακόμα αν με ρωτήσει κάποιος θα του πω ότι παίζουν alternative metal/nu metal, γιατί έτσι πιστεύω θα καταλάβει καλύτερα ο άλλος τι παίζουν…
Συμφωνώ πως οι Λιμπ Μπίζκιτ είναι μάμησέ τα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αντιπρωσωπεύουν το nu μεταλ. Καμιά σχέση δεν έχουν αυτοί μόνο ραπ τραγουδάνε.
Οι μεταλλάδες γύρω στα 25-30 είναι λίγο ευαίσθητοι στο θέμα του Numetal. Είχε πέσει αρκετή κατήχηση απο τους “φωστήρες” της εποχής σχετικά με το πόσο λάθος είναι να ακούει κανείς Korn, Slipknot και παίρνει η μπάλα και τους Linkin Park και τις νεότερες μπάντες. Προσωπικά ποτέ δε μου έκανε κλίκ η μουσική αυτή. Προτιμώ hardcories βασικά νομίζω ότι είναι απλά ένα ανώτερο nu. Ντάξει το ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο αλλά για μένα επιτελεί την ίδια λειτουργία.
Για ότι λες ΣΕ ΜΕΝΑ τώρα μπορώ να απαντήσω αλλά θα με διαγράψουν απ΄το φόρουν αν γράψω αυτά που θέλω…
Και εσύ από ότι βλέπω σιχαίνεσαι τους ΛΠ. Τι κάνεις στο φόρουμ για αυτούς. Δε το καταλαβαίνω…
γιατι οταν θα πεις σε καποιον nu metal, Limp Bizkit και LP θα σου πει…
εκτός αν δεν σου μιλησει καν, πραγμα πολυ πιθανο
παιδιά, παρεκτρέπετε τη συζήτηση. Εδώ μιλάμε για το live των Linkin Park. Το επόμενο ποστ να μιλάει για το live. Αλλιώς θα διαγραφεί και δε με νοιάζει πόση ώρα σας πήρε να το γράψετε…
Μήπως να κάνεις ένα σπλιτ αντί να μας απειλείς? 
Ούτε μικρός σε ηλικία (την ίδια με σένα έχω) είμαι ούτε βγάζω απωθημένα. Σωστό πως ακούς ΛΠ αδιαφορόντας για το τι είναι απλά γιατί σε γέμιζουν. Και έτσι πρέπει. Απλά είμαι ενάντια σε τρέντι και ίμο και ότι τέτοιο υπάρχει. Και πιστεύω ΓΙΑ ΜΕΝΑ το τονίζω χωρίς να υποτιμάω τους άλλους πως η μόνη μουσική που με αντιπροσωπεύει είναι το μέταλ. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι. ΄Ασχετο με το θέμα αλλά θέλω να σου απαντήσω σε αυτό που λες. Φιλικα πάντα…
΄Ετσι φιλαράκι. Δε σου αρέσει οκ. Αυτή είναι η γνώμη σου και τη σέβομαι.
Ρε φιλαράκι γιατί θες να με τρελάνεις? Τι σχέση έχουν οι Λιμπ Μπίζκιτ με τους ΛΠ. ΄Ασε που τους Λιμπ Μπίζκιτ τους έχουν κάποιοι για μέταλ…!!!
Εδώ κάποιοι έχουν τους LP για metal…!!! Στους Limp Bizkit κόλλησες? :lol: :lol: :lol:
εγω θα γραψω ενα τελευταιο ποστ και μετα δεν θα ασχοληθω για το τι παιζουν.αν θελετε κανουμε πουτ@ν@ το 8ρεντ λινκιν παρκ,οχι το 8ρεντ που καποιος θελει να πει την αποψη του για το λαιβ τους.
ακριβως αυτο ειναι το ποστ που θα εγραφα…
συμπληρωνοντας οτι αυτα τα ειδη μεταλ ειναι παρακλαδια 8ελετε δεν θελετε.αρα με επαγωγη και οι λπ μεταλ ειναι.
και επιτελους ξεκολληστε οτι το 8ρας,το παουερ,το ντε8 και δεν ξερω εγω πιο αλλο ειδος ειναι ανωτερα απο καποια αλλα και τα αλλα ειναι φλωριες.γτ εγω θεωρω φλωρια το ντε8 ας πουμε.ειναι στην κριση του καθενος.
εντι μη μασας ρε!εγω ειμαι μαζι σου οπως και ολοι οι χαρντκορ λινκιν παρκ φανς!
οποιος θελει τσαμπουκα θα με βρει στο αλλο τοπικ!

Τώρα τι να σου πώ… Το ξαναλέω αν αρχίσω θα με σβήσουν. Γιατί όμως τόση κόντρα??? Και αφού δε σας αρέσουν οι ΛΠ τι κάνετε εδώ?
Στο εξήγησα ρε παιδάκι μου. Είναι τι θα μάθει ο καθένας. Μετά κολλάει εκεί το μυαλό του και δύσκολα ξεκολλάει. Αυτό συμπεριλαμβάνει και μενα 8)
καποιοι ποσταρουν φιλε μου μονο και μονο για να προκαλουν,μην δινεις σημασια…
ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣ ΤΟ ΝΤΕΘ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΟΥ??
10 ποστς διεγράφησαν (ναι, δε τα βλέπετε πια). Στο επόμενο ποστ που παρεβαίνει τον απλό κανόνα του να μιλάμε σε κάθε τόπικ για το θέμα του, θα διαγραφεί και ο χρήστης θα τιμωρηθεί. Τελευταία προειδοποίηση… Μόνο για το live μιλάμε εδώ. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν αντίστοιχα θέματα. Από θέματα εξάλλου, δόξα τω Θεώ, έχουμε να φάνε και οι κότες
Και που λέτε λοιπόν αυτό το live τα έσπασε… :lol:
χαχαχαχαχχαχαχα!μην ξεχνιομαστε!!καλυτερο παιξιμο απο τα τραγουδια που παιξανε ποιο ηταν για σας?