Δε πήγα αλλά έτσι το πα για να σπάσει ο πάγος. Αυτά τα numetal δεν είναι για τα δόντια μου 
μην λες την μισιτη λεξη εδω μεσα!!8α σε λιντσαρουν!χεχε!
εχεις δει κανα βιντεακι απο το λαιβ στο γιουτιουμπ?
Lock.
Φτάνει.
Δεν αντέχουμε άλλο.

γτ να κλειδωθει?αφου για το λαιβ μιλαμε…οποιος δεν αντεχει ειναι επιλογη του να μην μπαινει…δεν αναγκαζουμε κανεναν… 
οριστε και ενα δωρακι
http://youtube.com/watch?v=yANTwPf3Gbw&feature=user (εδω τα σπασαμε τρελλα!)
Επιβαρύνετε το φόρουμ με είτε με ανούσιες κόντρες είτε με ποστ του τύπου “γαμάτη συναυλία, πόσο γάμησαν θεέ μου, και γαμω περάσαμε, ήταν σούπερ και τέλεια”.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες να γίνει locked…
1.5 βδομάδα έχει ήδη παρέλθει και ακόμα “πόσο γαμάτα ήταν”, “ω Θεέ μου γάμησαν” και 8641284214 posts για vids στο youtube λες και δεν ξέρει να κάνει κάποιος search κτλ.
Πλέον το thread υπάρχει για να ανεβαίνει κι άλλο το post counter του Wise…
λοιπόν αγαπητοί μοδς
το τόπικ δε θα κλειδωθεί λίγες μέρες μετά το live. Απλά εσείς να σταματήσετε τα ανούσια ποστς. Ούτε η συζήτηση για το αν πρέπει να κλειδωθεί ή όχι χρειαζόταν. Αρκούσε και ένα απλό report.
Όσο για τα ανούσια ποσταρίσματα είναι θέμα του καθενός το πόσο θα ποστάρει. Εγώ πάντως, αυτούς που γράφουν πολλά δίχως να λένε τίποτα, παρλαπίπες τους λέω στην καθημερινή μου ζωή. Εννοείται θα πέφτει πολύ ντιλίτ…
τι lock ρε ειστε σοβαροι? (ναι θα μου απαντησετε, αλλα ρητορικα ρωταω…)
με τον wise υπαμε θα μαζεψουμε οτι εχουμε κ θα το ποσταρουμε εδω, για τις αναμνησεις μας 
εγω μια συλλογη απο βιντεακια κ αυτος… μια συλλογη απο οτι κυκλοφορει για τη συναυλια που εγινε 
ωραία, αλλά κάντε τις σε ένα ποστ ο καθένας και όχι ένα βιντεάκι σε κάθε ποστ, γιατί έχει βαρεθεί ο κόσμος. Ας περνάει σιγά σιγά και αυτή η συναυλία στο παρελθόν…
δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μπαινετε μεσα και κοιτατε.και αν καποιο νεο μελος εχει παει στη συναυλια και θελει να το μοιραστει?γτ να κλειδωθει?
ο κομπλεξισμος σολο το μεγαλειο.ελεος εχετε διωξει τοσα ατομα που γραφανε με αυτη τη συμπεριφορα!
activist οι 2 μας θα το κραταμε.και ξαναλεω σε οποιον δεν αρεσουν οι λπ και οτι δηποτε δεν τον πιεζουμε να κοιτα.
leviathan σοβαρα τα λες αυτα που γραφεις?απαντα με πμ.
εχεις κανεις το the little things give you away ολοκληρο?(σε καλη ποιοτητα αν γινεται)
αααααααα
τι???ποντικι?
Πρέπει να ονειρεύομαι.
Κι εγώ. Και είναι εφιάλτης σίγουρα. :? :? :? :?
OK πλέον μπορείτε να ξυπνήσετε… το topic κλειδώνεται.
Για οποιαδήποτε αντίρρηση pm me, κανένα πρόβλημα.