1.τα περιοδικα δεν μπορουν να λενε οτι θελουν και ειδιαιτερα της αμερικης αφου προφανως και ασχολουνται με το ειδος των λαιβ πιο πολυ απο σενα και μενα…λες για μεταλλικα και συμφωνω…αλλα μηπως ολες οι μπαντες που θα μου “αραδιασεις” ειναι πανω απο 20 χρονια στο κουρμπετι?βρες μου μια “συγχρωνη” που να κανει καλο λαιβ.bizkit?pod?papa roach?ολοι αυτοι δεν υφιστανται πια ουτε καν σαν μπαντες…αρα…
αν βλεπεις οτι ολα τα κομματια τους ειναι μπαλαντοειδη,οκ…πραγματικα μαλλον δεν πρεπει να ερχομαστε σε αντιπαραθεση αφου μαλλον για αλλο συγκροτημα μιλας.
2.σου απαντησα ηδη παραπανω
3.εσυ θα μου πεις που εχεις δει τα λαιβ τους και ξερεις οτι παιζουν μπαλαντοειδη.
4.δεν ειπα οτι εγινε κατι αλλα αποφασιστε.ή θα λετε “σιγα μωρε ποιοι l.p.?που δεν ξερουν να παιζουν μουσικη και παιζουν συνεχεια τα ιδια” ή “χωρίς solos ο ήχος τους ήταν αυτός που έπρεπε να είναι”.
edit:ποια μανια?γτ εγω αν εξαιρεσεις περιοδικα που τους παιρνανε συνεντευξεις (και ειναι μαλλον λογικο να λενε οτι ειναι στο στουντιο και ηχογραφουν) και καποια βιντεακια στο youtube απο το προσωπικο τους σαιτ,δεν θυμαμαι κατι αλλο.μηπως βγαινανε και στα καναλια και το λεγαν? λολ.
οσον αφορα στα 4 χρονια λογικο να το λες γτ δεν τους εχεις παρακολουθησει ολο αυτο το διαστημα.ετσι απλα να σου πω οτι ο mike (ο ενας εκ των 2 τραγουδιστων) εκανε project.
α και πιστεψε με εχω δει απειρα πιτσιρικια με το ακουστικο στο αυτι να ακουνε nothing else matters οποτε αστο αυτο.
ολες οι συγχρονες μπαντες που παιζουν ροκ ροκ
και οχι ροκ ποπ
δεν θα σε παω σε πολυ καφριλα
STONE SOUR
τελος παντων δεν υπαρχει λογος να γινεται αυτος ο διαλογος
ολα εινα θεμα γουστου
γουσταρεις υπερβολικα linkin park
και η καλη εκτελεση\αποδοση των κομματιων τους λαιβ προφανως σε ικανοποιει
σε αντιθεση πχ με μενα που περιμενω λιγο νευρο απο τετοιες μπαντες στα λαιβ τους
αλλα η ουσια για μενα βρισκεται στην κριση ταυτοτητας που περνανε
θελουν να εξελιχθουν αλλα ειναι παγιδευμενοι
στο “ροκ” καλουπι
α)δεν πολυ γουσταρουν το Nu του πρωτου δισκου
β)καναν μεγαλη επιτυχια με τα μπαλαντοειδες κομματια τους numb,in the end,crawling,from the inside
οπωτε πρεπει να συνεχισουν αυτο το στυλ κομματιων (shadow of the day)
αλλα να γραψουν και ροκ κομματια (what i’ve done,bleed it out) τα οποια δυστυχως υπολοιπωνται προσωπικου στυλ και δυναμισμου
οσο για τα μπαλαντοειδη κομματια ελεος
υπαρχουν τα setlist τους στο internet
in pieces
my december (piano version)
in the end
crawling
numb
shadow of the day
in between
αυτα τα κομματια τι ειναι?
Οι Linkin Park γαμάνε, όπως και οι Metallica και 1002 άλλοι, εκτός απο Stone Sour. (Γούστα είναι αυτά:p )
Τα λάιβ τους, με βάσει τα βίντεο που έχω δει, τα σπάνε κανονικά, μέχρι και το Meteora. Το καινούριο είναι τελείως διαφορετικό, πράγμα που σημαίνει οτί αν παίζουν υλικό από αυτό στα λάιβ τους (που παίζουν), ε τα λάιβ θα είναι διαφορετικά από τα παλιά.
συμφωνο απολυτα με τον wise…οι LP ειναι παρα πολυ καλοι στα λαιβ τους…το ξερω οτι δεν ειναι οι καλυτεροι αλλα εσεις αυτο ψαχνετε εδω?το καλυτερο συγκροτημα που παιζει λαιβ?οι ΛΠ ειμαι μια χαρα στα λαιβ τους και οσοι θελουν αποδειξεις 25/6/08 στην μαλακασα…!!!
το κυριο μερος του κομματιου
δηλαδη απο τη στιγμη που μπαινουν τα φωνητικα μεχρι το ρεφραιν
ειναι με μελωδικα\μελαγχολικα φωνητικα και η μουσικη βασιζεται σε μια μελωδια στα πληκτρα\πιανο,κιθαρα δεν υπαρχει
η κιθαρα μπαινει στο ρεφραιν και ειναι του στυλ που χουν στα περισσοτερα κομματια τους
μπαινει για να δωσει ενταση στο κομματι
δηλαδη δεν παιζει καποιο θεμα
δεν λεω οτι δεν παιζουν καλα τα κομματια τους
αψογα τα παιζουν,
εκτελεση - αποδοση - ηχος
απλα τους λειπει λιγο το νευρο που θα πρεπε να συνοδευει μπαντες με τον χαρακτηρισμο “ροκ”
οσο αφορα stone sour
υποθετω οτι αστειευεσαι
οι linkin park εχουν πολλα ψωμια να φανε μεχρι να φτασουν επιπεδο μουσικων οπως ο corey taylor,jim root
roy mayorca. (οχι τεχνικα σε περιπτωση που το παρεξηγησει κανεις)
συγχρονες που να παιζουνε nu εννοω…γτ και οι iced earth αμα το παμε ετσι συγχρονοι ειναι.και οι pantera κ.λ.π.
μισο λεπτακι εσυ λες μπαλαντοειδη κομματια το crawling,in the end κ.λ.π.μη ξεχνας οτι αυτα τους εκαναν γνωστους.και μαυτα πουλησαν τοσα εκατομμυρια.μηπως να μην τα παιζουν κιολλας επειδη ειναι πιο “ησυχα” απο τα αλλα και δεν μπορουμε να κοπανηθουμε?δηλαδη ολα τα τραγουδια τους πρεπει ναναι σαν το osc και το dont stay?μηπως οι metallica που ανεφερες πριν αλλαξουν στο st.anger (που για μενα καλα εκαναν και δοκιμασαν και κατι “νεο” και πραγματικα μαρεσε ο δισκος αυτος)δεν γραφανε και μπαλαντοειδη.η μηπως εσυ δεν κοπανιεσαι με το fade to black?
επισης οι ιδιοι δεν θεωρησαν ποτε τον εαυτο του nu metal μπαντα.οποτε εχουν καθε δικαιωμα οπως λες να μην το πολυγουσταρουν,ετσι δεν ειναι?
παντως παντα γραφαν τετοια τραγουδια.βλεπε my december,pushing me away high voltage (για τους πιο ψαγμενου πριν καν το h.t.) κ.α.
και ειναι απολυτως φυσιολογικο να υπαρχουν και τετοια τραγουδια.
ειμαι περιεργος να δω παντως,ποσο κοσμο θα εχει η συναυλια.
στην πολωνια,αν και βεβαια ηταν μαζι pearl jam με linkin park, ειχε γυρω στους 55,000 !!!
γεμισε ολο το γηπεδο και η αρενα,στο γηπεδο που αγωνιζεται η εθνικη Πολωνιας.