Linkin Park in Athens, 25/6

ναι βρε KonManwë δεν αντιλεγω απλα μιλαγαμε πριν για παρακμη…ε οπως και να το κανουμε δεν ειναι οι kiss που ηταν τοτε.ναι δεν λεω τρελλο λαιβ,τρελλο show αλλα…εχουν παρακμασει πια.οχι οτι δεν εχουν κοινο αλλα λογω ηλικιας…αποψη μου ετσι.μακαρι να ερθουν και να δωσουν το 100% !!

Ε, με αυτή τη λογική αν ερχόντουσαν οι Rockbitches θα ήταν ακόμη πιο μεγάλο γεγονός:p δεν νομίζω ότι το ίδιο το σόου κάνει μια συναυλία καλή αλλά το συγκρότημα και τα τραγούδια. Δε πα να έχουν 800 κιλά πυροτεχνήματα οι Kiss, βαρετοί θα μου φανούνε εμένα και δεν θα μπορούσα να τους συγκρίνω με 10 δευτερόλεπτα απο Linkin Park, όπως για πολλούς είναι το αντίστροφο.

Που μπορούν βέβαια να ερμηνευτούν και αναλόγως, δηλαδή ότι το ότι βλέπουμε ένα γνωστό και μεγάλο συγκρότημα στην ακμή του είναι πιο σημαντικό απο το να βλέπουμε κάποιους που η φάση τους έχει περάσει εδώ και πολλάαααα χρόνια, τουλάχιστον στις πωλήσεις δίσκων.

Συμφωνώ στο τελευταίο. Διαφορετικά πράγματα. Σαν να συγκρίνουμε Τρύπες και Slayer. Δεν έχει λογική.

magkes eida perysi linkin park stin polwnia,mazi me PEARL JAM.
epese polli ksylo!!!1
mia xara live.
opoios thelei exw kai videakia apo kei…

red εισαι μεγαλος…συμφωνουμε σε παρα πολλα.φανταζομαι οτι εσυ,οπως και γω,δεν ακυρωνεις την αξια των kiss.απλα ειναι λιγο “ξεπερασμενο” σαν συκροτημα.event και με τα ολα του αλλα…μιλαμε για 2008…
για μενα ουτε καν 10 δευτερα.απο την πρωτη νοτα!

νταξ παιδια αλλη φαση το ενα και αλλη το αλλο

@ |WISE|

απο που κρινεις οτι ειναι ξεπερασμενοι?
επειδη παιζουν “παλια” μουσικη?
εγω ειδα οτι ακομα κανουνε sold out μεσα σε λιγες ωρες!
και παρολο τα γεραματα τους ακομα rock-αρουνε απιστευτα

σε σχεση με τους linkin park
που λες και εχουν αποκυρηξει τα δυνατα κομματια σαν εφηβικη τρελα

κοιτα πως παιζουν το one step closer το πιο “ροκ” - παρτα - κομματι τους

2007

2008

αμα δεν ηταν ο τραγουδιστης
ολοι οι αλλοι λες και βαριουνται
και ειναι ακομα στην ακμη τους!
αμα αυτο ειναι εμφανιση γκρουπ στην ακμη του
προτιμω με τα χιλια τους ξεπερασμενους!!!

Τη πιθανότητα να ήταν κακή η συναυλία ή να ήταν κουρασμένοι να την λάβουμε υπόψην?

Εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται.

2 λαιβ ποσταρα

+του οτι πλεον το one step closer το παιζουν 1ο απο τελευταιο που το χανε στα παλιοτερα λαιβ τους

οπωτε οταν μπουκαρεις ετσι…

δεν κανω κριτικη στην μουσικη τους

απλα θυμαμαι στα πρωτα τους λαιβ

που το χοροπηδηχτο και το “καμπουριασμα” δεν ηταν απαγορευμενα
ουτε καν μια δεκαετια δεν εχουν κλεισει

Se ayto to topic nomizo prepei na mpei o Beer Drinker ! Episis simbibazomai kai me Mitsara. An ginei ayto kai den to paro xampari parakalo kapoio terror melos na mou steilei to link se pm gia na min to xaso me tipota. Eyxaristo. 8)

:thumbup: Και “αφτιαχτοι” 8α συμπληρωνα :stuck_out_tongue: Ελα μωρε τα σπανε στα Live οι LP. Eγω προσωπικα τους εχω 2ους στην λιστα μου απο groups που η8ελα παντα να δω live…
http://www.youtube.com/watch?v=M7LxR9wI8fM ας ειναι και ετσι και δεν 8α χαλαστω…

Χμ, τι να σου πώ. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κρίνω απο youtube, είτε για θετικό είτε για αρνητικό. Εκεί θα είμαι για νατο τσεκάρω όπως και να έχει. Έτσι κι αλλιώς μπορεί απλά να μην είναι μπάντα για live, δεν είναι τόσο τραγικό.

Μην γεμισω μια σελιδα με link απο live των Linkin Park που τα σπανε…:smiley:

οχι ρε παιδια νταξει.οπως και ναχει δεν ειναι το ιδιο να παιζουν το osc την 100η φορα και να το παιζουν τη 1000η φορα…ετσι δεν ειναι?οσον αφορα στο θεμα κουρασης,οι λινκιν ξερουμε οτι ειναι απο τα συκγροτηματα που κανουν παααααααααααααααααααααρα παααααααααρα πολλα λαιβ το χρονο…
δεν εννοω ξεπεσμενοι σαν μουσικοι οι kiss.εννοω οτι πολυ απλα τους τελειωσαν τα λεφτα και σκεφτηκαν να ερθουν στην ελλαδα.ποσες φορες ηρθαν εδω οταν ηταν στην ακμη τους???

καλα δεν ερχονται στην ελλαδα γιατι ξεμεινανε απο λεφτα

κανουν ευρωπαικη τουρνε και τους κλεισανε

και πολλα μεγαλα συγκροτηματα δεν ηρθανε εδω στην ακμη τους
τι παει να πει αυτο?

τεσπα
συμφωνω με αυτο που πε ο red pyramid
οτι δεν ειναι συγκροτημα για λαιβ

8O 8O 8O 8O 8O
Μα το εχω δει σε ποσα thread, αμα δεν 3ερεται, μην λετε κατι για να το πειτε απλως . Εγω ειμαι 1 χρονο+ εδω μεσα και εχω 100 post, γραφω μονο εκει που πυστευω οτι εχω σωστη γνωμη.8α μιλισω για 6-7 συγκροτηματα που 3ερω καλα , δεν 8α πω στην τυχη και για τα αλλα απλως 8α διαβασω η 8α ρωτησω που δεν 3ερω…

Aν παιξουν και τον υμνο with you…:smiley:

Δεν μ’ αρεσουν ουτε οι linkin park ουτε οι kiss. Για διαφορετικους λογους βεβαια. Αλλο συγκροτημα οι kiss αλλο οι linkin park. Απο αποψη κυρους - που παιζει μεγαλο ρολο οταν μιλαμε για συναυλιακο γεγονος - φυσικα και οι kiss ειναι πιο σημαντικοι. Οκ οι linkin park εχουν να δωσουν, αλλα δες ιστορια και φανατικο κοινο χρονων που εχουν οι kiss. Πως να μην ειναι γεγονος; Αλλο το τι σε ενθουσιασε εσενα πιο πολυ που λες. Εμενα πχ τιποτα απο τα 2 δεν μου εκανε ιδιαιτερη αισθηση.

Ενταξει απο μια αποψη ειναι σχετικα νωρις να κρινουμε αλλα μιλαμε για τα ως εχουν πραγματα. Αν βγαζαν κατι οπως παλια θα παραδεχομουν μια ακμη (γιατι μεχρι να “γερασει” ενα συγκροτημα και να καταλαβεις τις περιοδους του περνανε πολλες ακμες :wink: ).

γιατι δηλαδη εσυ πως ξερεις κατι?
τους εχεις δει live??

νταξ ακουγεται λιγο υπερβολικο το οτι δεν ειναι μπαντα για λαιβ

αλλα απο το δευτερο αλμπουμ της προωθει το στυλ των πιο μελωδικων - “μπαλαντοειδων” κομματιων
ενω ειχε ενα πολυ πετυχημενο ντεμπουτο με ισομοιρασμενα τα μελωδικα με τα δυνατα κομματια

κυκλοφορησαν και περσυ το mtm με το οποιο προσπαθησαν να βγαλουν εναν πιο ωριμο χαρακτηρα
αλλα χασαν τον προσωπικο τους ηχο

και τωρα σχεδον τα 3/4 των live τους απαρτιζουν τα μελωδικα τους κομματια
ριχνωντας του τονους

τεσπα
κριμα που δεν ξαναγραψανε κομματια οπως το One step closer,points of authority,forgotten Κλπ κλπ

Στο τελευταίο δυστηχώς θα σμφωνήσω:(ούτε καν το Bleed it out δεν έχει αυτό το θυμό που έβγαζαν τα παλιά τους κομμάτια

χμ…ρε γαμωτο κανω πολυ ωρα να δω τα μηνυματα και μετα πρεπει να απανταω σε ολα και κουραζομαι…χιχι!
περιληπτικα,μια χαρα συκροτημα για λαιβ ειναι ρε παιδια.τι εγινε ξαφνικα?συμφωνα με περιοδικα μαλιστα ειναι και απο τα καλυτερα συγκροτηματα λαιβ.μπορει να ναι οι kiss στα ιδια περιοδικα απο τις καλυτερς λαιβ μπαντες αλλα το οτι ειναι ψηλα και οι l.p. με μονο 3 αλμπουμ λεει πολλα.εγω προσωπικα δεν τους εχω δει λαιβ αλλα αποσο βλεπω βιντο κ.λ.π αυτο εχω δει.το οτι μπορουν να παιξουν (και ο τραγουδιστης να τραγουδησει) τα παντα τι δειχνει?δειχνει ικανοτητα οπως και να το κανουμε.ολες οι μπαντες εχουν και ηρεμα και δυνατα κομματια.
κακως πεσαμε στο τρυπακι της συγκρισης 2 τετοιων ονοματων.αν περιμενουμε 20 χρονια ακομα τους λινκιν θα μπορουσαμε να κανουμε κουβεντα.που ξερετε μπορει να μην υπαρχουν καν.αλλα μπορει και ναναι ονομα βελινικους metallica.ολα παιζουν στη μουσικη.
και ξαναλεω και μπορει να γινομαι κουραστικος,εμενα το ΜΤΜ οσο χαλια και αν σας φαινεται ειναι σινταρα.ρε παιδες πρωτα απολα εχει σολο μεσα… και επιτελους πρεπει να ξεκολλησουμε απο τη νοοτροπια αυτη.η μουσικη ειναι πειραματισμος.το λεω επειδη παιζω κι8αρα και μπορω (εστω και λιγο) να καταλαβω τι σημανει να προσπαθεις να μην φαινεσαι μονοτονος και κουραστικος.
οπως ειπατε κομματια οπως το osc,papercut,place for my head,lying from you κ.λ.π οσο απλα και αν ειναι δεν ξερω αν θα ξαναγραφτουν …

1. Τα περιοδικά μπορούν να λένε ότι θέλουν. Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό σε όλους ότι τις περισσότερες φορές γράφουν ό,τι να’ναι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακοί οι LP live… απλά δεν είναι απ’τα top συγκροτήματα στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα με τίποτα γιατί ναι μεν έχουν μια Χ ενέργεια τα κομμάτια τους αλλά όταν μιλάμε για top live μπάντες εκεί μπαίνουν π.χ. οι Metallica που δεν τους έχεις με τίποτα στην ίδια κατηγορία με LP όσον αφορά τα live. Μπορεί να μην έχω δει LP (έχω δει Metallica) αλλά όποιον ρωτήσεις μάλλον αυτό θα σου πει. Και εντάξει ρε παιδιά, πόσο τρομερά live shows (γιατί πως τα live των LP αποθεώνονται από τους fans για την ενέργειά τους) μπορεί να κάνει κανείς πλέον όταν τα περισσότερα κομμάτια του είναι μπαλαντοειδή; Ακόμα και στο Live in Texas που έπαιζαν πάνω στην ακμή τους οι LP αν και καλοί δεν ήταν ΟΙ οδοστρωτήρες…

2. Για να αναγνωριστούν τα lives σου πρέπει να’χεις οπωσδήποτε πολλές κυκλοφορίες; Καλό κι αυτό…

3. Τι σημαίνει “μπορούν να παίξουν τα πάντα”; Για εξήγησέ το λίγο αυτό γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω τι θες να πεις…

4. Ε και επειδή έχει solos ο δίσκος τι έγινε; (αν μπορείς να τα πεις ακριβώς solos από πλευράς παιξίματος γιατί τις περισσότερες φορές δεν παίζει παραπάνω από μερικές νότες πχ στο What I’ve Done) Και χωρίς solos ο ήχος τους ήταν αυτός που έπρεπε να είναι.

edit: Και κάτι τελευταίο για το MTM… πιστεύω ότι για τα 4 χρόνια που πέρασαν απ’το Meteora και για την όση δουλειά έλεγαν ότι έριχναν στο studio (εγώ προσωπικά πρώτη φορά βλέπω συγκρότημα να διαδίδει με τόση μανία το πόσο χρόνο περνάει στο studio και πόσο γράφει και πόσες ιδέες απορρίπτει) ο Χ οπαδός θα περίμενε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που έδωσαν. Γιατί εκτός του ότι χάθηκε ο προσωπικός τους ήχος όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, προσπάθησαν μάλλον εσκεμμένα να περάσουν μια πιο “ψαγμένη”, αν θέλετε, εικόνα προς τα έξω και δεν τους βγήκε…
Τώρα βέβαια όταν βλέπεις παντού πιτσιρίκια με ένα κινητό κολλημένο στο αυτί να ακούνε το What I’ve Done τι σκέφτεσαι; (κακία :P)

Μακάρι να παίξουν πληθώρα παλαιών ασμάτων στο επερχόμενο live μια και είναι η πρώτη φορά που μας έρχονται.