Linkin Park in Athens, 25/6

[Encore 2]
20. A Place For My Head
21. One Step Closer

Aυτό να υπάρχει και στα παπάκια μας ό,τι άλλο κι αν παίξουν.

Γίνετε τώρα μέλος στο The-Backyard.com και πάρτε μέρος στον Διαγωνισμό που θα ανακοινωθεί σύντομα, για να δείτε τους Linkin Park από κοντά στης 25/06/2008, μετά την συναυλία!

Μην ξεχάσετε να kάνετε εγγραφή στο board.The-Backyard.com, και να δείτε το exclusive υλικό των Linkin Park!

ανακοινωθηκε και στο linkinpark.com!οποτε μια χαρα ειμαστε!και ενα P5shng Me A*wy να παιζανε θα ταν ολα τα λεφτα…

8εε μου “λεμε τωρα” αυ3ανονται οι φανατικοι των LP εδω μεσα “λεμε τωρα” :stuck_out_tongue: … μπραβο μπραβο :rockon:

τι εννοεις με το “λεμε τωρα”?

τι ειναι αυτο το βαψκυαρδ?ας μου πει καποιος!!8O

επισης μηπως μπορει καποιος να μου πει οι θεσεις των 75 πως ειναι ακριβως επειδη δεν ειχα παει περσι στο rockwave??δηλαδη για να ειμαι οσο πιο μπροστα γινεται τι εισητηριο πρεπει να παρω των 45 η των 75??#-o

Εγώ θα συμπέραινα πως είναι άθεος :stuck_out_tongue:

στελιο μηπως μπορεις να μου απαντησεις??

Των 45 εννοείται. Τα 75άρια είναι κοροιδία. Μπροστά θα είσαι, αλλά θα είσαι τόσο πλάγια, που δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο.

Ακριβώς! Όχι ότι και άλλα δεν είναι γελοία η τιμή και η θέση τους αλλά αυτά είναι για βραβείο!:roll:

ρε παιδες το 45αρι(το 50αρι και το 55αρι) δεν υποτι8εται τους βλεπεις φατσα?αφου ειναι στο main stage!!
εγω θα παω 4 ωριτσες πριν λεω… ακουσα οτι οι πορτες θα ανοιγουν 6+30.εσεις?
@stelios το λες?χαχαχα!δεν πειραζει και οι αθεοι στο τερα!!ΛΟΛΟΛ
@kalogressa το μονο που χεις να κανεις ειναι να πας στο σαιτ και θα δεις…υποτι8εται οτι ειναι το πρωτο ελληνικο σαιτ για τους λινκιν.(απλα ειναι στα αγγλικα(!!!) ) αποσο ξερω συνεργαζεται με τη warner.τεσπα.
εγω ξερω ενα αλλο σαιτακι οποιος θελει ας το τσεκαρει!παιζει ναναι το μονο σε τετοιο στυλ.

http://www-linkinparkgreece.pblogs.gr/

Με ολον τον σεβασμο σε καποια απο τα συγκροτηματα που ερχονται στην Ελλαδα φετος, πιστευω πως η συναυλια των Linkin Park ειναι το συναυλιακο γεγονος το καλοκαιριου. Τα κριτηρια μου ειναι δυο: 1ον ερχονται για πρωτη φορα, 2ον ερχονται στην ακμη τους. Πχ οι Iron Maiden φοβεροι και τρομεροι, και εννοειται πως θα παω να τους δω αλλα ειναι η πολλοστη φορα που ερχονται. Οι Offspring επισης ευχαριστη εκπληξη, αλλα οι καλες μερες τους εχουν περασει. Μακαρι να πανε ολα καλα, να μαζεψει κοσμο η συναυλια και να απολαυσουμε ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα των 00’s :slight_smile:

Η linkin park θα έρθουν μετά απο την Aθήνα θα έρθουν θεσσαλονικη γνωρίζει κανείς;;;;;;

Πλάκα έχεις…

Εδώ το θεωρούμε μεγάλο γεγονός ότι κλείσαν στην Αθήνα…

φιλε gianni +απειρο απο μενα!
οσοι λενε οτι γερασαν οι λινκιν και οτι δεν ειναι στην ακμη τους μαλλον δεν ακουνε λινκιν.αμα μια μπαντα με 3 (studio) album εχει γερασει ενω ολα τα μελη της ειναι 30 ετων (!!!) τι να πω?
οταν το ΜΤΜ εχει πουλησει κοντα 8.000.000 (και συνολικα 60.000.000) δεν μπορω να δεχτω οτι δεν ειναι στην ακμη τους.ελεος πια!ρε παιδια κοινη λογικη ειναι…
και για μενα ειναι το συναυλιακο γεγονος φιλε μου.πριν ανακοινωθει πιστευα οτι οι kiss ηταν,αλλα μετα τα προχ8εσινα πιστευω οτι οι l.p. ειναι! :roll: :stuck_out_tongue:

Υ.Γ. δεν θα πανε θεσσ/νικη.22 ιρλανδια,25 Ελλαδαρα και μετα γυρνανε γερμανια!

Wise, δεν θα λεγα οτι ειναι στην ακμη τους… Μeteora και γενικα εκεινος ο χαμος δεν εινα. Οχι οτι διεν ακουγονται τωρα αλλα ακμη σε σχεση με τοτε δεν υφισταται.
Προσωπικα θεωρω οτι ειναι μια μοδα κι αυτοι που θα σβησουν σιγα σιγα. Αλλα σιγα σιγα, οχι σαν κατι αλλους που ουτε του χρονου δε θα τους θυμομαστε.
[Και νταξει οσο και να σας αρεσουν συναυλιακο γεγονος ειναι οι KISS οχι οι LP.]

Αχ, εδώ την έχω την κακία:p αλλά δνε θα τη πώ για να μην τα πάρουν όσοι γουστάρουν Kiss.

Συναυλιακό γεγονός της χρονιάς για εμένα είναι με διαφορά οι LP. Για εσένα οι Kiss. Για τη γειτονισσά μου που ακούει έντεχνο το live της Αρβανιτάκη. Κτλ. Σε άλλο κοινό απευθύνονται οι 2 μπάντες και σε άλλα είδη παίζουν, άσχετα αν μπαίνει απο πάνω η ισοπεδωτική ταμπέλα ‘‘rock’’. Οπότε δεν πιστεύω ότι υπάρχει σύγκριση.

wretch ισως να το πιστευεις αυτο επειδη κανανε 4 χρονια να βγαλουν στουντιο αλμπουμ.παρλα αυτα το οτι δεν ηταν σαν τα προηγουμενα 2 το ΜΤΜ,δεν το θεωρω παρακμη της μπαντας.δηλαδη αν βγαλουν του χρονου ενα σαν το μετεορα η h.t. θασαι απο αυτους που θα λενε “πω μπραβο ρε!ετσι θελω να ακουω τους λινκιν” ή απο αυτους που θα λενε “πω τι πισωγυρισματα ειναι αυτα?στα 30 τους και ακομα παιζουν nu metal για να πουλησουν?”
κακα τα ψεμματα οταν βγαλανε το h.t. ηταν 22-23…λογικο να αλλαξουν υφος.ετσι δεν ειναι?
red pyramid συμφωνω στο φουλ με αυτο που λες!(επισης ολοι καταλαβαμε την κακια που δεν ειπες :slight_smile: )

Σίγουρα είναι μεγάλο συναυλιακό γεγονός ότι έρχονται οι Linkin Park,δεν αντιλέγω καθόλου και το υποστήριξα και από την αρχή (ενώ δεν είμαι καν φάν τους)
Όταν έρχονται όμως οι KISS με όλο σο συναυλιακό show που κάνουν, εεεε…τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός στη χρονιά.Βάλτε ιστορία,βάλτε φανατικό κοινό,βάλτε τα live που κάνουν, πιστεύω δε συγκ΄ρινονται…
Πάντα φιλικά