Το θέμα είναι πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κανείς τον Zakk με τις μαλακίες που πετάει συνέχει?
Για τον οποίο όπως είναι γνωστό, πρώτον απεχθάνεται αυτό το είδος, δεύτερον σπάνια βγάζει κάτι αξιόλογο απο το στόμα του όταν δεν το χρησιμοποιεί για τραγούδι.
Να παιξουν και την διασκευη του Shinoda στο Enjoy the silence
παντως ωραια τα σετλιστ αλλα δυστυχως θα παιξουν πολλα απο το καινουργιο τους πιστευω . που κατα την γνωμη μου ειναι μεγαλη αποτυχια . μακαρι να κανω λαθος και το σετλιστ τους να σπαει κοκαλα .
Έλα τώρα μαν και το τελευταίο καλό είναι άσχετα αν δει είχε απήχηση στην Ελλάδα. Απλά είναι διαφορετικό απο τα προηγούμενα.
δες το μαυρισμενο :roll:
Στα μουσικά του γούστα εγώ ταιριάζω μαζί του -και άλλοι από εδώ μέσα- τώρα αν θες να συζητήσεις μαζί του την κατάσταση στο Ιράκ πας γυρεύοντας…
Πυραμίδα, έχεις δίκιο, τα πάντα είναι θέμα προσωπικού γούστου, πάντως κρίνοντας με το δικό μου γούστο και την εμπειρία από ότι συναυλίες έχω δεί, οι Linkin Park έμοιαζαν πολύ λίγοι και αδιάφοροι στη σκηνή του Ozzfest παίζοντας μεσημέρι, αντίθετα από τους BLS που ήταν κορυφαίοι.
Οκ, αυτό το δεύτερο το σέβομαι και μπορώ να το δεχτώ:) Εκεί θα είμαστε άλλωστε να το διαψεύσουμε:p (ελπίζω δηλαδή).
Μακάρι πάντως να βάλουν και κάποιο support, ελληνικό ή ξένο, θα είναι μια καλή ευκαιρία για οποια μπάντα παίξει να διαφημιστεί.
Οσο για το setlist δειτε τι επαι3αν περσυ στο Rock Am που η8ελαν να προω8ησουν και το καινουργιο cd , απο το καινουργιο επαι3αν μονο What ive done , bleed it out , given up , no more sorrow αν εν8ιμουμε καλα…8)
Papercut
One Step Closer
With You
Crawling
Points Of Authority
By Myself
In The End
A Place For My Head
Hit The Floor
Lying From You
Faint
From The Inside
Αυτα θελω κι ειμαι ευτυχισμενη.
Είναι κάποια κομμάτια που δεν τα παίζουν ποτέ… οπότε το Hit the Floor το αποκλείουμε.
Απ’τα παλιά θα ήθελα:
Papercut
One Step Closer
With You
Points of Authority
A Place For My Head
In the End
Don’t Stay
Somewhere I Belong
Lying From You
Faint
From the Inside
Απ’το ep τους αν παίζανε τίποτα καλά θα’ταν… αλλά δεν παίζουν.
Γύρω στα 90 λεπτάκια προβλέπεται το live.
@ Nodi: Κατέβασα σε audio το Rock Am Ring του 2004, ντάξει τα σπάνε οι τύποι πραγματικά8)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: που να δεις του 2007 … οι μαλακες δεν το εχουν που8ενα ολοκληρο, εχω φαει ολο τον κοσμο να το βρω . Παλι καλα που τα ειχα δει ολο στο MTV .
http://www.youtube.com/watch?v=xmA89CB9suE (Η καλυτερη εκτελεση του Faint που εχουν κανει στο τελος βγαζει χολη ο Chester)
Υ.Γ. Στην καλυτερη φαση της Live καριερας τους ερχονται, για οσους εχουν δει ολα τα Live τους, παλι καλα γιατι σε λιγα χρονια 8α του πεσει η φωνη με αυτα π κανει στα Live ο Chester.
χρυσος και αγιος…αλλα ρε ονομα ειναι αυτο που εχει??chester…γαριδακια μου θυμιζει…
αντε τωρα να συγκρινεις με Jamesss Hetfield…
anyway…
μια μεγαλη παρεα 8 ατομα κανονισαμε …ψηθηκαμε…και ειμαστε την αλλη δευτερα tickethouse…για τα πρωτα 8 απο τα 1000 των 45!!!
proswpika gia ena group opws oi linkin park den tha edina panw apo 25 euro! 30 edwsa gia GY!BE kai tha dinoume trella lefta gia groupakia me 3-4 kala tragoudakia?nomizw den pame kala!twra se osous aresoune kala na perasoune!
το καλοκαιρι τους ειχα δει “live” μεσω Myspace…δεν ηταν καθολου ασχημοι…αλλα το support απο My Chemical ROmance (που ειχαν στο εν λογω φεστιωβαλ) το θεωρω λιγο αστοχο…αναρωτιεμαι αν θα εχουν εδω καποιο support,και αν ναι please god να μην ειναι hiphop[-o<
Φίλε θενκς ε! Ντάξει, έχω βρει κάτι λάιβς στη πολωνία το 2007, αν ενδιαφέρεσαι pm:)
Και συμφώνω, στο peak της καρίερας τους είναι, με δύο υπερδισκάρες και μια πατάτα στο ενεργητικό τους. Ντάξει, το μόνο μείον, αν υπάρξει, θα είναι ο ήχος…
Μα δε θα τον συγκρίνουμε.
moderation : NO greeklish
πω ρε παιδες γουσταρω που υπαρχει τετοιο ψησιμο για τους θεουλιδες!!
θα μαζεψουμε 40000 κοσμο μεσα στο τερα και θα γουσταρουμε!θα το ξεχειλισουμε!οποιον ρωταω θα παει με 5-6 φιλους.μιλαμε για λαο!
ολα τα βιντεακια που εχετε παραθεσει ειναι απιστευτα,παιδια!οσο για download festival και τo rock am ring 2007
δεν θα το βρειτε ολοκληρο αφου στην ουσια παιξανε λιγα τραγουδια…
ακουω απο τα 15 μου l.p. κ(κοντα μια εξαετια) και θα πηγαινα φετος ιταλια να τους δω αλλα…ακουσαν τις προσευχες μου!χαχα!
οσο για το playlist θα πουνε γυρω στα 18-20 τραγουδια οπως παντα λογικα…
εμενα παντως μαρεσει παρα πολυ το ΜΤΜ αφου ειναι η πιο ωριμη δουλεια τους.μεγαλωνουν με τα χρονια γιαυτο αλλαζει και η μουσικη τους και οι ανησυχιες τους!δηλαδη σας χαλαει να παιξουν given up,in pieces,no more sorrow what i’ve done,bleed it out(εννοειται με το σολο του rob) ?
οσον αφορα στον chazy ας ελπισουμε να μην ειναι αρρωστος (γτ ειναι και φιλασθενος) ωστε να δωσει το 100%!ουτως η αλλως παντα το δινει!
κουρασα ε? εχω τοσα να γραψω γιαυτη την μπαντα…ειναι λογω χαρας!
δεν ειανι και λιγο να ερχεται το συγκροτημα με το οποιο εχεις περασει τις δυσκολες στιγμες σου σαν εφηβος κ.λ.π
και μετα τα μπουνιδια και τα ξελαριγκιασματα εχει meet and greed!