Linkin park vs limp bizkit

παρολο που δεν με τρελαινουν και οι δυο, θα ελεγα LP…

και προφανως δε γουσταρεις rap/metal καταστασεις.

Rage Against the Machine ακουω παντος

Φιλε δεν μπορω να κανω συγκριση, γιατι δεν το εχω ακουσει το συγκροτημα. Μονο κανα 2 τραγουδια που εχω ακουσει απο καποιο Smackdown vs RAW

:expressionless: Μαθε μπαλιτσα για RATM

Νατος ο βασικος λογος που δεν παω LP. Kαι δεν ειναι οι ιδιοι, αλλα οι οπαδοι τους.

Ειναι απο τους πιο γραφικους/κολλημενους που υπαρχουν. Περα απο LP ακουνε πολυ λιγα και γενικα δεν ειναι ακριβως ψαγμενοι.

Θυμαμαι στο γυμνασιο εναν κολλητο μου που ακουγε μανιωδως (ακομα ισως ακουει) αλλα τωρα ειναι σε φαση ελληνικη χιπχοπ και αλλα τετοια τραγελαφικα.

Εχω πολλα αγαπημενα LP (αν και εχω να ακουσω καιρο ειναι η αληθεια), αλλα λιγο φρενο ρε αδερφε.

Ανοιξε τ’αυτια σου

Tο Αμερικανικο Ροκ προσπαθει (συνηθως) να πουλησει και στους μη-ροκαδες, θελει να το κανει μοδα να παιζει σε ολα τα ραδιοφωνα σε καθε χωρα, δες και το 80 πως ηταν μοδα το ροκ στην Αμερικη

Φιλε εμενα μου αρεσουν τρελα, και δεν νομιζω να το αφησω αυτο το συγκροτημα (ειμαι πωρωμενος με ΛΠ). Αυτο για τους φανς και ποσο ψαγμενοι ειναι, ισως ισχυει, δεν το γνωριζω, αλλα δεν ισχυει με μενα. Ολοι αυτα που ανεφερες ισως ειναι σωστα, αλλα προσεξε, ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Πως ζουμε σε μια φλωροκοινωνια το ξερω. Οταν με ρωτανε τι μουσικη ακους και απανταω rock/metal πολλοι λενε λογια του στυλ “τι 'ναι αυτα ρε? πηγαινε σε κανα κλαμπ να δεις πως διασκεδαζει ο κοσμος να ακουσεις μουσικη” ή “η rnb και η Hip-hop ειναι η νουμερο 1 μουσικη” και δεν μπορω να μπω στη νοοτροπια τους. Τωρα με τη μλκ που εκαναν οι ΛΠ (και πολλα συγκροτηματα) δηλαση να μπουν στο κυκλο της εμπορευματοποιησης λογικο ειναι να υπαρχουν τετοιες αποψεις. Καποτε επαιζαν μπροστα σε κοινο 1000 - 5000 ατομων, ενω τωρα αν δεν εχει το σταδιο 15000 και πανω υπαρχει περιπτωση για ακυρωση συναυλιας. Και φαινεται και στο στυλ. Ακριβα ρουχα, σκηνικα κτλ. Φοραγε παλια ο Shinoda ενα μπλουζακι και εβγαινε να κανει συναυλια… Εβαφε τα μαλλια κοκκινα και μπλε, και επαιζε μουσικη γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕ να παιξει, οχι για το χρημα. Οπως και οι Μεταλλικα. Βλεπεις βιντεο του 89 και βλεπεις τη μαλλουρα και 100% ΜΕΤΑΛΛΟ. Τωρα τα ιδια και αυτοι, συμβολαιο με τη Billabong εχουν (πχ φερνω). Απλα εγω αν ακουσω κατι, μου αρεσει, πωρωθω μαζι του, μετα δε το πουλαω για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Ισως εχω το κολλημα με τους ΛΠ που ανεφερες παραπανω, αλλα πιστευω πως ολα αυτα που συζηταμε, ισχυουν περισσοτερο στα Ελληνικα δεδομενα. Φιλικα

• οτι θες φιλε! Εμπορευματοποιηση. Αμερικα… Αυτο που λες πχ δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ισχυσει πχ με ενα power metal γερμανικο συγκροτημα. Τουλαχιστον ετσι πιστευω. Παρολα αυτα μου αρεσουν τρελα οι LP.

Ολα αυτα που λες για το στυλ και λοιπα δεν με πολυνοιαζουν μιας που δεν το θεωρω πρωτευον κριτηριο.

Ε και γω για ελληνες σου μιλησα ( ο ενας ξενος που εχω μιλησει για ΛΠ, Ελβετος, ειναι θεουλης και ακουει τα παντα φανατικα απο Tool μεχρι Εβραικη Ρεγκε).

Δηλαδη τι εννοεις δεν ισχυει για σενα? Δεν σ’εχω πετυχει να μιλας για αλλο συγκροτημα (περα απο τους Μεταλλικα, που σιγουρα αφορουσε το joint tour που κανουνε με LP) οποτε εκει σε βαζω :stuck_out_tongue:

Kαι καταλαβαινω το κολλημα σου, και τα’χω ξαναπει με τον Wise αυτα (αν και δοξα τω θεω εχει καποια εναλλακτικα ακουσματα αυτος), αλλα διευρυνε τους οριζοντες σου. Και στο λεει αυτο καποιος που εχει μηδαμινη σχεση με μεταλ και 70ς 80ς ηχο.

Συμπαθητικά γκρουπάκια είναι και τα δύο μωρέ… Εντάξει, όχι τίποτα ιδιαίτερο, έχουν μερικά καλά τραγούδια, πιασάρικα αλλά μέχρι εκεί. Η περσινή συναυλία των LP ξεκίνησε καλά αλλά εξελίχθηκε πολύ μονότονα. Πάντως ρε Eddie να έχεις θεούς τους LP και να μου λες ότι δεν έχεις ακούσει Rage Against The Machine δεν σε τιμάει καθόλου…

Ναι εχω μιλησει σχετικα με αυτο, αλλα ρε συ δε σημαινει πως δεν ασχολουμε η δεν ξερω για αυτους η δεν τους ακουω, επειδη δεν εχω παρει μερος σε αλλη συζητηση για αυτο ή και αλλο συγκροτημα. Αυτα που ακουω πωρωμενα ειναι LP, Metallica, Nickelback, System of a down, stratovarius, avantasia. Δλδ απο nu μεχρι power metal. Τωρα αν εννοεις να ακουσω κατι αλλο περα απο ροκ/μεταλ, εχω ακουσει κι εχω ακουσει…, αλλα δεν μου λενε κατι. Και ο Γουαιζ του nu ειναι, LP, LB, Slipknot κτλ. Αν ακουει και καποιο αλλο ειδος περα απο ροκ δεν το γνωριζω. Εσυ φιλε τι μουσικη ακους?

Θα το ψαξω για Rage. Απ’ οτι ξερω rap/metal μπαντα ειναι, επομενως θα μου αρεσει. Εχεις να μου προτεινεις κανα ωραιο κομματι?

Ε τα περισσοτερα που βγηκαν απο 90 και μετα.

Απο Muse μεχρι A7X

Aλλα δεν εχει σημασια, εσυ κοιτα να ψαξεις RATM, αν μη τι αλλο σε στρωνουν και σαν ανθρωπο :stuck_out_tongue:

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=KNUAWj1WdXw

Και συνεχισε με ολο το αλμπουμ The Battle of Los Angeles

Να δεις και τι σημαινει κιθαριστας, γιατι τα power chords καθε 30δευτερα του ραββινου των ΛΠ δεν μετρανε

Ok θα κατεβασω δισκογραφια και θα τα ακουσω. Ισχυει αυτο που λες, αλλα εμενα μου αρεσει ο ηχος του Brad. Και ο ιδιος το γνωριζει και για αυτο το λογο εγιναν extended intros, outros οπως αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=fyqEiCIqcFM (2.52 και μετα)

Αυτο εχω ακουσει θα διορθωθει στο επομενο αλμπουμ

Ε, τρεις δίσκους βγάλαν όλους και όλους. “Rage Against The Machine”, “Evil Empire” και “The Battle of Los Angeles”. Για εμένα το πρώτο και το τρίτο είναι θεϊκά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κομμάτι…

Ευχαριστω. Ναι οντως, το ειδα στο wikipedia. Εισαι και φαν Τανκιαν! Γουσταρω αγρια και System και Τανκιαν σολο, scars on broadway ετσι κ’ ετσι. Καλος ο Μαλακιαν, αλλα ο Τανκιαν ειναι Η φωνη! Αντε να δουμε την “επανενωση”.

Έβγαλαν και τον “Renagates” με τις διασκευές. Αλλά είμαστε εκτός topic.
Έγώ ψηφίζω Linkin Park γιατί πολύ απλά μου αρέσουν περισσότερα τραγούδια τους σε σχέση με τον Limp Bizkit. Ενδεικτικά: Numb, Faint, Breaking the Habbit, Papercut, In the End, Crawling, Somewhere I belong

xαλαρα ους linkin

Πάρε τον εναν και χτύπα τον άλλον. Κανένας.

Οι Linkin τους εχουν ολους …