Linkin park vs limp bizkit

Α,Με το μπαρδον αλλα δε ξηγιεσαι ωραια.

χαχαχα…πρεπει να ναι το πιο αδιαφορο πολλ στ φορουμ…κανεναν…!

Δεν σε ρωτησαμε.[-X

Νομιζω πως ειδικα τωρα, δεν συγκρινεται η μουσικη των LP με LB.Οι Lp ειναι σαφως καλυτεροι κ πιο επικαιροι :slight_smile:

Και τα δύο!

Ωραιος ρε γιγαντα.:wink::smiley:

Ψηφισα κανεναν…αν επρεπε να διαλεξω κπ απο τς δυο θα ψηφιζα Λινκιν Παρκ γτ εχουν βγαλει τραγουδαρες κι ας ειναι οπως ειναι τωρα.

μπραβο τα παιδια μου.τσακωνονται τσακωνονται?
ρε αφησστε το παιδι.βρηκατε ατομο που ακουει νιου και αμεσως πεσατε πανω του.μεταλλαδες μου εσεις!ααχχαχ!

Linkin που τους έχω ξεκοκκαλίσει. Από Limp λίγα πράγματα…

Linkin Park…

linkin park…

[SIZE=“7”]κανενα[/SIZE]

Linkin Park…
Οι Limp Bizkit δεν θεωρω οτι εχουν κανει κατι αξιολογο…το μονο που μπορεις να πεις ειναι το Behind blue Eyes αλλα και αυτο ειναι διασκευη…

Αντε κωστα παλι τους αγαπημενους σ ψηφισα…:stuck_out_tongue:

χε!εχω τα κονε γιαυτο ειναι πρωτοι στο πολλ!:stuck_out_tongue:

Απ’αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις ψάξει και τόσο την μπάντα.

Το ντεμπούτο τους είναι πολύ καλό, όπως και το Chocolate Starfish (trivia: ο Daniel Gildenlow το γουστάρει αρκετά).

Γενικά οι Linkin Park είχαν πατήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό πάνω στους Limp Bizkit στα πρώτα χρόνια τους.

ΚΑΝΕΝΑΝ. και η ψηφος παει γενικα σε ολα τα συκροτηματα του ιδους.

ελα ρε, εχουν καποια ωραια τραγουδια

πως προκυπτει αυτο?απο την συνθεση της μουσικης?απο την θεματολογια των στιχων ή απο το image των συγκροτηματων αυτων?:-k
εκτος και αν εννοεις οτι “πατησαν” στην επιτυχια των μπιζκιτ και των αλλων νιου μεταλ συγκροτηματων.

H αληθεια εινι οι δεν εχοω ακουσει και τοσο πολυ τις δουλεις τους.Ακουσα μερικα κομματια και τα μονα που μπορουσα να πω οτι κινησαν το ενδιαφερον μ ηταν το Behind blue Eyes και το theme του Mission Impossible.

Έχουν πατήσει πολύ πάνω στον ήχο των Limp Bizkit, αυτό εννοώ. Όπως και στον ήχο των Korn βέβαια.