Live Γενια Του Χαους/Αδιεξοδο/Γκουλαγκ/ΓΚροβερ/Εκτος Ελεγχου και αλλοι 23-3

Χθες πραγματοποιηθηκε το “πριβε” live με τους παλιους της punk σκηνης. Η συναυλια δεν ειχε ανακοινωθει μονο στομα με στομα και εμπαινες μονο με προσκλησεις που ειχαν μοιραστει. Τελικα, ευτυχως κι αυτοι που δεν ειχαμε προσκλησεις μπηκαμε με τα πολλα.

Στα μουσικα τωρα, οταν μπηκα βγηκε ο Σωτηρης απο Αδιεξοδο και επαιξε τρια κομματια
Διπροσωπα Συστηματα, 38 χιλιοστα και Υποκουλτουρα.

Μετα βγηκαν οι Γκροβερ, οι οποιοι ετσι κι αλλιως δε μ αρεσουν οποτε πηραμε λιγο αερα.

Υστερα ο Θοδωρης κι ο Κωστας απο Γενια με αλλο μπασιστα και ντραμερ απ ο,τι πριν 3 χρονια, βγηκαν στη σκηνη και παιξανε τα
επιθανατιος ρογχος, απογνωση, κοινωνικα υποπροιοντα, και τωρα και για παντα, Καμια ελπιδα, λυτρωση, χορος της σιωπης και φυσικα μπασταρδοκρατια

Μτα βγηκαν οι Γκουλαγκ που μου ηρθε καπως καθως δεν ηξερα οτι θα παιξουν και ηταν ευχαριστη εκπληξη.
Ακουσαμε οσο θυμαμαι, απολογια, στην αυλη των θεαματων, εθισμος, πατα γερα, σαρκοβορο αρνι, τρελος μουσικος, 8 χαμενες ωρες και αλλα που ισως ξεχναω

Υστερα ανεβηκε ο Λουης απo Stress με τον τραγουδιστη απο Ορα Μηδεν και παιξανε καποια κομματια απο Ορα Μηδεν (παραμυθι, μονα λιζα, θανατος στους ποιητες) ισως κανα δυο αλλα, αλλα το κλου ηταν απο STRESS δικαιωμα στη ζωη, αγχος και Λερος οπου εγινε ο πανικος ο ιδιος στο An!

Στη συνεχεια και ενω ειναι να βγουν οι Εκτος ελεγχου ανεβαινουν παλι ο Θοδωρης, ο Κωστας και ο μπασιστας τους που μαλλον εφτασε μετα την εμφανιση τους και παιξανε χωρις ντραμς το τοσο μακρια, το ισοβια μονοι, ενω μονος του ο Κωστας ειπε το Ξυπνα εργατη, και πηγε να παιξει και το Στιγμα αλλα ειχε παει πολυ αργα σχεδον 5 και επρεπε να βγουν οι Εκοτς Ελεγχου, Καθησα να ακουσω τα Γη της Λιλιπουτ, Ινδιανοι, Ειδα στα ματια σου, Η δικια τους αρετη και μετα την εκανα λογω κουρασης…

μονο αυτο εχω να πω για το σκηνικο! Μπραβο μαγκες!

Ωωωω, ελιτισμός στο πανκ?
Στη μουσική των κατατρεγμένων όλου του κόσμου?

Τς, τς, τς…

Περιμένω κείμενο-καταπέλτη από τον γνωστό μπλόγκερ. :roll:

Πραγματικά όμως, μπορεί κάποιος να πει σε τι διαφέρει αυτή η κίνηση από αυτές μίας κλασσικής ελιτίστικης κλίκας? :?

Τελικα, ευτυχως κι αυτοι που δεν ειχαμε προσκλησεις μπηκαμε με τα πολλα.

Πρόταση τύπου ‘πήγαμε Villa Mercedes/Vogue το σάββατο, άστα να πάνε, με προσκλήσεις ήταν, ευτυχώς μας άφησαν οι μπράβοι με τα πολλά’ :stuck_out_tongue:

ο γνώστος μπλόγκερ πιστεύω πάντως ότι θα κράζει αυτή την κίνηση

κομαλοτ [B]ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ[/B]. Ειλικρινα δε θελω να επεκταθω

E, γι’ αυτό περιμένω.

Εγώ πάλι τη θεωρώ και γαμώ τις κινήσεις (σοβαρά το λεώ).

τις εχεις συνηθίσει στη μουσική σου ε? Γι αυτο.?

Γιατι? Γραψε 5 πραγματα…

Όχι, ακριβώς επειδή λείπουν από τη μουσική μου (και πάλι μιλάω σοβαρά).

χα, καλό το επικοινωνιακό παιχνιδάκι, αλλά πιο συνηθισμένες είναι τέτοιες ηλιθιότητες στης μουσική σου θεωρώ

και βασικά μη γίνει το θρεντ punk vs metal

γενικώς δεν είναι θέμα του punk ως ειδους αποκλειστικά, υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες οπως ειπα αλλου. Σιγουρα ειναι προβληματικο το ολο ζητημα αλλα ειναι στο χερι μας να σαμποταρουμε τετοια πραγματα.

κατα ταλλα ο paparas έλεγε μαλακίες …τον κράξατε όλοι

Είμαι βέβαιος ότι δεν θα βρεις ούτε ένα παράδειγμα για αποδείξεις τη θεωρία σου. Εάν πάλι έχεις, θα χαρώ να το μάθω γιατί σημαίνει ότι δεν θα είμαι καλά ενημερωμένος.

Ίσα ίσα, η παρέμβασή μου ήταν ενάντια στη γελοία αντιπαράθεση punk vs metal (την οποία συντηρούν άλλοι).

Την κίνηση την βρίσκω εξαιρετική γιατί ήταν κάτι που διοργανώθηκε από έναν συγκεκριμένο χώρο (αναφέρομαι στο καλλιτεχνικό κομμάτι του) γι αυτούς που ασχολούνται ενεργά και για πολλά χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι όποιος ήθελε πραγματικά να βρίσκεται εκεί θα το μάθαινε με τον Α-Β τρόπο. Δεν ξέρω βέβαια τι έπαιξε με τις προσκλήσεις και πώς μοιράστηκαν αλλά μου μοιάζει ζήτημα ήσσονος σημασίας.

Ελπίζω το παραπάνω να απαντά και στον σύνικ.

Δηλαδή το να μπορεσει να δει καποιος μια μπαντα την οποια εχει ονειρο ζωης και η οποια μπαντα μπορει να μην ξαναπαιξει εχει κανταντησει να ειναι θεμα γνωριμιων, καταλληλων διασυνδεσεων και κονε? ? ? ? αν ειναι ετσι τι να πω…

Συμφωνω εν μερει, αλλα εκει που σκαλωσα εγω, που το χα μαθει αλλα δεν ειχε φτασει στα χερια μου προσκληση, ολοι τελευταια στιγμη βρηκαν επειδη ειχαν γνωστο, ηταν οτι λεγαμε να πληρωσουμε να μπουμε γιατι ξεραμε οτι κατω δεν ηταν γεματο και δεν μας αφηνανε. Προφανως με τον τροπο που διατεθηκαν οι προσκλησεις πολυ απλα πηραν στα χερια τους και δεν ηρθαν καν.

[B]ρε μαλάκες καθόμαστε και μιλάμε για προσκλήσεις στην ΜΟΥΣΙΚΗ (παντος ειδους) και καθεστε και λετε λέξεις και φράσεις όπως: συνμφωνω εν μέρη, καλλιτεχνικά ηταν εξαιρετική κίνηση κλπ???

Ρε σοβαρευτείτε λιγο[/B]

[B]μουσική είναι ρε πούστη μου δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας ή χριστουγεννιάτικο γκαλά[/B]

μπορούν όσοι δεν έχουν ξαναασχοληθεί με Punk live να πανε να δουνε φιλαράκια που παίζει τώρα στο Star, αντί να μας πρίζουν την πούτσα ? Θενκιου…

προσκληση από όσο ξέρω απλά ζητούσες και έπαιρνες , και από ότι μου παν εμένα χωρίς φράγκα … τώρα το να μην είναι ο Angmar και ο Chris P στο live που θα πήγαιναν “για την φάση” ίσως βοηθάει στο να χωρέσει ο Cynic που έχει νιώσει και κάποτε με Αδιέξοδο κσι Stress …

τώρα αν η πληροφόρηση μου είναι λάθος , τότε ναι είναι πουτσαλέος ελιτισμός … αλλά και πάλι trollarisma αλλού … :wink:

πεσ τα ρε worst!!! συγνωμη αλλα για να ζητησεισ προσκληση θα επρεπε να το ξερεις κιολασ αλλα συγνωμη ξεχαστηκα επρεπε να εχεις και τα καταλληλα κονε…

Προσκληση ητανε με 5 ευρω, κλαιν δηλαδη.

Ομως πες μου απο που ζητουσες και επαιρνες? Γιατι εγω πραγματικα απο τη μια δε μιλαγα για το λαιβ, απο την αλλη δεν ηξερα κι απο που θα παρω προσκληση.
Νταξει απο τα ατομα που ειχανε καταλαβαινω οτι πηραν οσοι το εψαξαν και νταξει ητνα προφανες οτι θα μπουνε ολοι - ποσο μαλλον οταν το An ειχε δεν ειχε στο peak του 400-500 ατομα.

ΒΒΒ:

μαν και η πληροφοριση σου να ειναι σωστη επρεπε να υπαρξει ενημερωση, και παλι η ολη φαση δε σωζεται απο πουθενα ε.

λοιποί: Από κει και πέρα εξαιρετική κίνηση ξέρετε τί είναι να σκωτίσεις την πούτσα μέχρι τελευταία στιγμή στήνωντας ολομόναχος ένα λαιβ, να βάζεις λεφτά από την τσέπη σου και να μπαίνεις μέσα, να το διαδίδεις στον οποιονδήποτε, και να περνάς απιστευτα αγκαλιασμενος με τον καθε ασχετο.

(ΒΒΒ την αλλη βδομαδα σε περιμενουμε πατρα)

κανονίζεται ενεμι αληταρά μου… :stuck_out_tongue:

σόρρυ για αυτό με τα λεφτά λάθος μου τότε , απλά εμένα δεν μου ζήτησαν όταν ρώτησα. Γενικά δεν το θεωρώ σωστή κίνηση , δηλαδή πήγαινε παίξε στο πολυτεχνείο με χίλια άτομα και όλα κομπλέ .

Υπήρξε η φάση οτι αυτό ήταν κάτι σαν party και όχι ακριβώς live … που και πάλι δεν το δικαιολογεί στα μάτια μου , απλά μην γινόμαστε υπερβολικοί γιατί διάφοροι από αυτούς που κράζουν , δεν χαλάστηκαν στους Crude και σε άλλα διάφορα κρυφά σκηνικά :wink: