Live album που μας πορωσαν

!!!

To περιμενω το Σαββατο…:slight_smile:

Είσαι έτοιμος! :wink:

VHS Kai DvD πιανονται?Υποθετω πως ναι…τοτε το live at the Lyceum των WASP ειναι απιστευτο live…!!!ειχε κυκλοφορησει καποτε σε vhs αλλα ειχε λογοκριθει η μιση ωρα του live απο την μια που ειχαν παιξει…παιζουν σχεδον ολο το πρωτο δισκο με απιστευτη ενεργεια και αποδοση…ενω το live περιεχει και ολα τα εκτροπα που εκανε ο blackie εκεινο το καιρο στη σκηνη…αλλα ειναι δυσκολο να το βρει κανεις εκτος και αν το κατεβασει…!!!:metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

Το “Hellion” στην συγκεκριμένη VHS τα σπάει! :metal:
Οι Piper και Holmes κεντάνε!

A! Και το “Sleeping (in the fire)” με το extended (!!!) solo, με γονατίζει κάθε φορά που το βλέπω-ακούω! :bow:

Κεντανε δε λες τιποτα οι καλυτερες live εκτελεσεις που εχω ακουσει απο wasp…και btw ο Holmes τεραστιος αλητης…!!!

VHS λοιπόν και Harmony Breaks!!!:!:

Προσκυνώ τις σκηνές που είναι “λιώμα” στην πισίνα του σπιτιού του στο “The Decline Of Western Civilization (Part II - The Metal Years)”! :bow: :respect: :drunk: :lol: :lol:

Χα χα και η μανα του κοιταει καταντροπιασμενη του στυλ …μα τι γιο εβγαλα…???

Πραγματικά σε εκείνο το σημείο τη λυπάμαι! :roll:

Live After Death, Reunion (Sabbath)

official-101-proof(Pantera)
stocholm knockout live(C.O.B)
Double live annihilation(Annihilator)
score(dream theater)
pulse(Pink floyd)
Live after death(iron maiden)…

Εμένα πάντως μου άρεσε πάρα πολύ το meltdown των priest,το οποίο αγόρασα την αμέσως επόμενη ημέρα απο το rockwave του 2001…:slight_smile:

Ναι, κορυφαιο λαϊβ. Ο Οουενς αποδιδει καλυτερα απο τον Χαλφορντ πολλα τραγουδια.

Για χιλιοστη φορα: Rock in Rio :slight_smile: 8)

Made in Japan, Deep Purple
How the west was won, Led Zeppelin
Band of Gypsys, Jimi Hendrix
If you want blood you’ve got it, AC DC
Irish Tour, Rory Gallagher

αν και γουσταρω παρα πολυ τα live albums-dvd γενικα, χαλαρα, 2 απο τα πιο πορωτικα που εχουν πεσει στα χερια μου ειναι:

metallica- live sh*t
pantera- official live -101 proof-

… η λιστα βεβαια ειναι ατελειωτη αν βαλεις μεσα και αλλους παραγοντες…

Ελα που δεν φτανουν ομως…:stuck_out_tongue: Κορυφαιο λαιβ πραγματι…

Και προσθετω επισης και το προσφατο λαιβ τον Helloween…

:metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

1.ghost in ruins(savatage)
2.live era(guns n fucking roses)
3.made in england(maiden)
4.the song remains the same(led zeppelin)
5.scream for me brazil(dickinson)

Live Kreation με αποσπασματα απο δυο συναυλιες των Kreator σε Κορεα και Βραζιλια αν δεν κανω λαθος.
Και γαμω τα live cd/dvd. Ακρως πορωτικο!!!