Live album που μας πορωσαν

MetallicA - S&M

Σιγά μην έλεγα και τίποτα άλλο :stuck_out_tongue: (αυτό ακούω τώρα κιόλας…)

Το unleashed in the East - Judas Priest μου έκανε εντύπωση γιατί οι εκτελέσεις είναιι καλύτερες από το studio,αλλά το αγαπμένο μου ειναι το Live after Death από την καλύτερη μπάντα στον πλανήτη τους Iron Maiden 8) 8) 8) .Επίσης Live Evil με τον απίιστευτο Dio,ο Ozzy μαμιέται .Γενικά όμως πιστεύω πως οι Judas Priest αναπαράγουν τα κομμάτια καλύτερα στο live από οποιοδήποτε άλλο συγκρότημα.

Είναι πιο studio κι από studio…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Είναι πιο studio κι από studio…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

:lol:

Eχουμε και λεμε

Queensryche - Operation:Livecrime
Scorpions - Tokyo Tapes
U.F.O. - Strangers In The Night
Queensryche - Live In Tokyo
Twisted Sister - Live At Hammersmith
Motorhead - No Sleep Till Hammersmith
Thin Lizzy - Live And Dangerous

Μιας και το βρήκα μπροστά μου το topic θυμήθηκα το μαματα “On Your Feet Or On Your Knees” των Blue Oyster Cult!

ειπες μεγαλη κουβεντα …
οπως κ το extra terestial live…

Iron Maiden - Live at the Rainbow
Led Zeppelin - Live at the Royal Albert Hall
Queensryche - Operation:Livecrime
Deep Purple - California Jam ‘74
G3 - Satriani, Vai, Malmsteen
Rory Gallagher - Irish Tour
Black Sabbath - οποιοδήποτε
Guns N’ Roses - Illusion Tour '93

Ναι φυσικά και το Extraterrestial είναι άψογο. Εδώ μέχρι και το τελευταίο, που βγάλανε σε dvd είναι συγκλονιστικό…Είναι από τις μεγαλύτερες μπάντες ούτως ή άλλως. :wink:

Ένα μεγάλο μου όνειρο είναι να δώ Rush & Blue Oyster Cult μαζί! [-o<

Βρε και μόνους τους να τους φέρουνε θα δούμε τον ουρανό να πέφτει στο κεφάλι μας!
Καλά-το ενδεχόμενο να τους έβλεπα μαζί με τους άλλους “βλαμμένους” με στέλνει και μόνο που το σκέφτομαι. [-o<

τοτο

Led Zeppelin-How the west was won
Queensryche-Operation:Livecrime, Live Evolution
Queen-Live at Wembley

Dream Theater-Live at marquee
Queensryche-Operation Livecrime
Metallica-Live shit…
Rush-Rush in rio
Wasp-Live in raw

Το έχω δει σε βίντεο αυτό και είναι τρομερό, σου πέφτει το σαγόνι κάτω…

Άλλα live που ακούω τώρα πρόσφατα
Manfred Mann-Mann Alive
Stormwitch-Live In Budapest

Stratovarius - Visions of Europe (Athens re nounia :lol: )
Fates Warning - Still life
Iron maiden - Live at Doninghton

led zeppelin-the song remains the same…

αν και δεν ειμαι ο fan των led zeppelin(αν και τους σεβομαι σαν τεραστεια μπαντα) πραγματικα αυτο το Live γαμει και δερνει…:thumbup: ( το 25λεπτο dazed and comfuzed to αγαπημενο μου:D

δεν το χα ξανακουσει το album το κατεβασα πριν μια εβδομαδα και καθημερινα ειναι στο set list μου…πραγματικα φανταστικο…

αλλα γιατι δεν βγαινουν πλεον τετοια γκρουπς και τετοια live???μηπως γιατι τοτε οι μουσικοι παιζαν περισσοτερο απο εγωισμο για να αποδειξουν οτι ειναι μεγαλοι μουσικοι ενω σημερα για κατι αλλο…[-X

iron maiden - rock in rio

Κάποτε στα 80’s είχα πορωθεί με ενα 2πλο Live του ισπανικου συγκροτηματος
Baron Al Roho (Κόκκινος Βαρώνος)…

Livecrime