Καλυτερο live group

οι Iron Maiden ειναι παντοτε απολαυστικοι , πιστευω ειναι πολυ καλυτεροι live σε σχεση με το παρελθον , στο παρελθον δεν ειχανε την τωρινη δυναμικη

οι Metallica μεχρι και πριν 7-8 χρονια ηταν τρομεροι , τωρα εχει αδυνατισει φανερα η φωνη του Τζευμς

οι Acdc απο λαιβ βιντεο που εχω δει ειναι θαυμασιοι , και να μην ακους αξιζει να πας να δεις το σοου που κανουν
ο Brian Jonhson δεν χανει ποτε την φωναρα του!:smiley:

με τους Led Zeppelin επαθα σοκ οταν ειδα το How The West Was Won…πραγματικα δεν υστερουν σε τιποτε
το μονο που με χαλασε ειναι τα 8ωρα solo που κουραζουν πολυ τον ακροατη , αλλα οταν βλεπεις να παιζει ο Page κιθαρα με δοξαρι βιολιου τοτε αναρωτιεσαι απο που ηρθε αυτος ο ανθρωπος…

το καλυτερο stage show το εχω δει απο Slipknot στο Disasterpieces…δεν κανω αλλα σχολια , ειναι το πιο παρανοικο Live που δωθηκε ποτε
ωστοσο και ο Corey με καταχρησεις / κουραση απο συνεχεις περιοδειες εχασε και αυτος την μπρουταλια του , ειναι φανερο οτι χαλασε η φωνη του τα τελευταια χρονια

οι Rotting Christ μου τιναξαν τα μυαλα , καταπληκτικες εκτελεσεις και απολυτος επαγγελματισμος

οι Slayer γαμαν και δερνουν φυσικα , αυτο το Rock Am Ring 2005 το εχω δει πολλες φορες…ο Araya σε μερικα σημεια με χαλαει , δεν μπορει να τραγουδησει οπως στο στουντιο , δεν ειναι και νεος πλεον βεβαια αλλα και στο Decade Of Aggression υστερει

παντως πιστευω το καλυτερο live που εχω δει (σε dvd βεβαια / ακουσει και εχω λιωσει ως εκει που δεν παει αλλο ειναι το Alive In Athens - Iced Earth . ειλικρινα πιστευω ,χωρις υπερβολη , οτι ειναι μεσα στην 3αδα των καλυτερων live που δοθηκαν στην χωρα μας ever!
ολων η αποδοση ειναι κατι παραπανω απο θαυμασια , ο Barlow δειχνει ανετα οτι ειναι ο καλυτερος τραγουδιστης των 90’ς και δεν υπαρχει γενικα το παραμικρο λαθος
και το set list γαμει , ο κοσμος ειναι ο θερμοτερος που υπαρχει , ζηλευω απιστευτα εκεινους που βρεθηκανε τις 2 μαγικες εκεινες βραδιες
μακαρι να ξαναρθουν συντομα

Απ’αυτούς που έχω δει… Metallica

Κατά τ’άλλα Dream Theater

Έχοντας δει ικανό αριθμό συναυλιών και συγκροτημάτων και ορίζοντας σαν καλύτερο live group αυτό που ανεβάζει περισσότερο την αξία των τραγουδιών του ζωντανά σε σχέση με το στούντιο, απονέμω τον τίτλο στους … Fleshtones!

Όσοι δεν τους έχετε δει δεν ξέρετε τι θα πει garage/rock n roll ξεφάντωμα. Ίσως βέβαια και να μην ενδιαφέρεστε. Κακό του κεφαλιού σας :stuck_out_tongue: Ένα θα πω. Στην τελευταία τους συναυλία στο Γκαγκάριν κατέληξαν να παίζουν ανάμεσα στο κοινό και έξω (!) από το κτίριο!!

Allman Brothers Band

Με το σημερινό line up.

Aπίστευτο δέσιμο από 6μελή μπάντα που γκρουβάρει ακατάπαυστα, συνδυάζει jazz αυτοσχεδιασμό, blues παράδοση και ροκ αμεσότητα και κρατάει το κοινό όρθιο να χοροπηδάει…
Απίστευτοι…8)

Ιron Maiden

τα σκηνικα,τα πυροτεχνηματα(τι σκατα ειναι δεν ξερω απλα το λεω ετσι),οι φοβερες εκτελεσεις,το συναισθημα,η θεατρικοτητα και ενας απιστευτος frontman συντελουν ενα πραγατικο υπερθεαμα

πιστευω οτι ειδικα οτι τα live των τελευταιων χρονων ειναι ακομα καλυτερα,αφου η ιδιοτητα του ''θρυλου"(και δεν εννοω το γαυρο)τους δινει ενα αλλο αερα

ισως τα παραλεω γιατι ειμαι και λιγο funboy.δεν πιστευω ομως οτι υπαρχουν πολλοι που θεωρουν πως οι irons δεν κανουν απο τα καλυτερα live

ολοι ειναι σαφως πιο ωριμοι , ο Bruce εχει πολυ καλυτερη live φωνη απο το παρελθον
δεν απογοητευουν ποτε live

+αυτο που λες.ελεγα να το κανω εντιτ.

η πιο ωριμη φωνη του Bruce απογειωνει παρα πολλα κομματια(ειδικα τα κλασικα)

Rammstein…ποτε θα ρθουν απο δω μια βολτα…:frowning:

Metallica
Lamb of God
Mastodon
Godsmack

Led Zeppelin…Ακούστε το live στa Μadison Square Garden, Earls Court,Knebworth…Θα πείτε μόνο what the fuck went on now?

Ώπα. Αν η ερώτηση πιάνει και το τι έχουμε δεί σε DVD θα έπρεπε να είχαμε γράψει από την αρχή αυτό που γράφεις και να κλειδώσει το θρεντ. 8) :stuck_out_tongue:
Αλλά εγώ νομίζω πως η ερώτηση είναι καλύτερη μπάντα που έχετε δεί live δεν πιάνει και τα DVD. :wink: