Θελω να τονισω το χρηματικο θεμα. 38 ευρω ειναι 8 ευρω πανω απο οσα θα διναμε σε μια αλλη συναυλια. Δηλ 30 για οσους δεν τα πιανουν αυτα. Αντι να τα πιουμε σε ανουσιες μπυρες ενα οποιοδηποτε παρασκευο-σαββατοκυριακο (και μιλαμε για 2 μπυρες…μονο 2!!!) ας τα δωσουμε σε ενα ΜΙΝΙ φεστιβαλ. Αυτο ηταν, ενα ΜΙΝΙ φεστ. Προσωπικα ειμαι παντα ανοιχτος στο να ακουσω καινουρια πραγματα κ τους Aqua de aniique τους καταχαρηκα!
Εαν δεν ξαναερθουν οι POS στην ελλαδα ποσο μαλλον Θεσσαλονικη ειναι δικο μας λαθος κ παλι θα πρεπει να αναγκαζομαστε να τρεχουμε αθηνα, να γκρινιαζουμε κ να πρεπει να ανεχομαστε ενα κοινο πολυ χειροτερο κ εκνευριστικο απο αυτο εδω στην πολη μας. Ακουστηκε τπτ την ωρα των Lake Of Tears? τπτ. αν κ αν κρινω απο ολους τους γνωστους μου εκει μεσα ημασταν ετοιμοι να μας παρει ο υπνος, παρ’ολα αυτα καναμε υπομονη.Δεν ειμαστε Αθηνα και χαιρομαι πολυ γι αυτο.
Νομιζω ότι άλλο είναι η αξία της συναυλίας και αλλό οι δυνατότητες του κοινού της σημερινής κοινωνίας (εμμέσου κρίσης για όσους δεν κατάλαβαν).
Είναι ρίσκο όπως και να το κάνουμε να κάνεις μία τετοια συναυλία την στιγμή που τόσα ελληνικά νοικοκυριά μετράνε τα διφραγκά τους για να βγάλουνε τα απαραίτητα έξοδα ενός σπιτιού !
38 ευρώ χτυπάει άσχημα στο αυτί,στο μάτι (όπως θέλετε πείτε το!)
την στιγμή μάλιστα που κάποιος θέλει να δεί μόνο τους POS (οι περισσότεροι δηλαδή) θα το σκέφτηκαν πάρα πολύ για να τα σκάσουνε !!!
Οι περισσοτεροι ‘‘μεταλλαδες’’ ειναι πολυ κλειστομυαλοι για να θελουν να δουν κ να ακουσουν κατι καινουριο. Ενας λογος λοιπον ειναι αυτος που δεν πηγε κοσμος.
Εαν ερχονταν μονοι τους οι POS ποσο θα κοστιζε? κατω απο 30?? να το ξαναπω? χθες μονο εφαγα 12 ευρω σε μπυρες. Ας επινα μονο 2 αντι 4 κ να τα τα λεφτα σας. Φανταζομαι το ιδιο εκανε πολυς κοσμος οπως και ο αδερφος μου που δεν ηρθε λογο χρηματων και καλα, κ χθες μονο εφαγε 25!!! μια αλλη συναυλια σε ποτα… μην ακουω τπτ. Οποιος δηλωνει φαν της μπαντας κ δεν πηγε στο λαιβ λογο χρηματων κοροιδευει τον εαυτο του κ κανει κακο σε ολουσ εμας που θελουμε να ξανα ερθουν…
Οι δυνατοτητες του κοινου ειναι στο να πινουν μπυρες, να τα τρωνε σε καφεδες, αναββαθμιση τα pc, καινουριες πιο μεγαλες οθονες, καινουρια πεταλια, οργανα κλπ. και φυσικα οσον αφορα την αθηνα να τα δινουν και σε ταξι…