Live: Pain Of Salvation, Lake Of Tears, Agua De Annique, Disillusion, Scar Of The Sun

Γελάει ο κόσμος με το ποστ σου. Πρώτα απ’ όλα κανένας δεν έθαψε την μπάντα. Ο καθένας είπε την αποψή του. Το ίδιο θα μπορούσες να κάνεις και εσύ και με καλύτερο ύφος. Έπειτα, σου αρέσουν τόσο πολύ οι λέξεις loser και νούμερα για αυτό τις έγραψες τόσες φορές; και τέλος δεν μας ξέρεις προσωπικά για αυτό να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς για ατομα που δε γνωρίζεις.

Οκ, σέβομαι τον moderator πρώτα απ?όλα και ρίχνω τους τόνους

Όπως έχετε εσείς προσωπική άποψη έχω και εγώ, και το καλό είναι ότι είστε μειοψηφία! Γενικά υπήρχε ενθουσιασμός γι?αυτους και υπάρχουν πολλά posts σε πάμπολλα άλλα forums που δεν συμμερίζονται την αμπαλη και εμπαθέστατη άποψη σας! Η ζήλια κάνει κακό παιδιά, δεν πειράζει στην τελική που δεν μπορούσατε να είστε εσείς ή η μπάντα σας εκεί πάνω. Βασικά ορίζετε την σοφή ρήση ?όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια?.

Δεν χρειάζεται να ξέρω κανένα από την μπάντα για να έχω μια άποψη, έξαλλου πρώτη φορά τους είδα!

Απ?ότι είδα επίσης, το καλοκαίρι έπαιξαν και στο Rockwave, μάλλον κάτι θα ήξεραν παραπάνω από εσάς για να τους διαλέξουν?

To Rockin? έχει δυστυχώς αποκτήσει την φήμη του φτυαριού εξαιτίας μερικών σαν και εσάς. Κρίμα?

Εγώ έγραψα γνώμη με επιχειρήματα, αυτά τα posts που αναπαράγετε είναι απλά εμπαθή comments χωρίς επεξήγηση!

Και ξαναλέω, ο τραγουδιστής τονικά ήταν σωστός! Από εκεί και πέρα είναι θέμα καλλιτεχνικής άποψης αν θα είναι ?γύφτος? με πολλά φρου φρου και αρώματα στην φωνή, ή minimal αισθητικής όπως οι μπάντες που έγραψα, και πολλές ακόμα του είδους και μη!

Ελάτε πείτε μου σε τι είναι καλύτεροι όλοι αυτοί οι τραγουδιστές από τις μπάντες που ανέφερα από τον παραπάνω!

Ο κόσμος γελάει και αηδιάζει με εμπαθείς σαν και εσάς κύριοι, όχι με άτομα που παραθέτουν επιχειρήματα!

Αυτά, και τώρα επιστρέψτε εκεί κάτω που ήσασταν

Φίλος πρέπει να σεβαστείς και την γνώμη και άποψη και των users εδώ μέσα και όχι μόνο του moderator. 10 παιδιά λένε πως από φωνή δεν…δεν είναι τυχαίο. Σκέψου και εσύ λίγο και βγάλε τις παρωπίδες.

Τα υπόλοιπα στα είπε ο pumpkin…

Ε νταξει σιγουρευτηκα,γκομενα του φροντμαν.

Το “γνωθι σαυτον” μαλλον ειναι φραση αγνωστη για μερικους.

:lol::lol::lol::lol::lol:

μόνο έτσι εξηγείται 8)

http://loseloose.com/

δύσκολα, μάλλον ο ίδιος ο frontman είναι.

εγώ λέω να γίνει πολλ.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, σφυράτε ρε μαλάκες ότι παίζει τζέρτζελο να χωθούμε για τη φάση. Κατά τύχη το’δα ο κακομοίρης.

Αγαπάμε ατμο-ανεμιστήρα.

γελαει ο κοσμος παλι

παιδες εγω στο live δεν ημουν αλλα εχω δει τους Scar of the Sun στο περσινο φεστιβαλ που ειχε κανει το rock hard… νταξ… η μπαντα θελει πολληηηη δουλεια, σε πολλα επιπεδα… και συνθετικο και ερμηνευτικο… θυμαμαι οσοι ηταν απο κατω κοιταζαν αριστερα και δεξια προσπαθωντας να βρουν την εξοδο κινδυνου…

:lol::lol: καλό :thumbup:

:lol::lol: επικό :stuck_out_tongue:

1η επιλογή: Στηρίζω ατμο-ανεμιστήρα και τον τίμιο αγώνα του ενάντια στους losers του forum
2η επιλογή: Είμαι βαρετός τύπος και στηρίζω τους losers

Άλλο το Rocking και άλλο το forum του. Μην τα μπλέκεις.
Επίσης δεν χρειάζεται να πείσεις κάποιον για την αξία των Scar Of The Sun με τον τρόπο που το κάνεις, γιατί βγαίνει μια άσχημη εικόνα για το συγκρότημα. Ο καθένας έχει αυτιά και αν μη τι άλλο μπορεί να αξιολογήσει αυτό που ακούει. Όσο και να παιδεύσαι γνώμη στον άλλο με το έτσι θέλω δεν αλλάζεις.

Καταρχάς ειρήνη και ψυχραιμία παιδιά!

Atmo-fan, παρ’ολο που μιλάς με σωστά επιχειρήματα είσαι επιθετικός και χάνεις το δίκιο σου! Εδώ ο σκοπός πιστεύω είναι να λέμε απόψεις και να μην πέφτει ξύλο! Να λες ότι θέλεις αλλά ήρεμα και όμορφα, έτσι πρέπει να είναι τα forum (τα ‘fora’ είναι πολύ άκυρο ρε παιδιά!)

Κατά τα άλλα, ο τραγουδιστής των Scar Of The Sun είναι μια χαρά, μη παραμυθιάζεστε! Σωστότατα τραγουδάει απλά καταλάβετε όλοι ότι είναι θέμα γούστου το αν σας αρέσει η όχι! Αυτοί που διαφωνούν το θέτουν λες και αυτό που λένε αυτοί δεν είναι υποκειμενικό, αλλά ότι η γνώμη τους είναι αυτή που είναι δια νόμου έγκυρη. Λάθος σκεπτικό που οδηγεί σε λάθος συμπέρασμα.

Κύριε Moderator όντως άλλο τα forum άλλο το Rockin, αλλά αν διαβάσετε τα προηγούμενα διαφαίνεται ότι αυτοί οι 2-3 προσπαθούν να επιβάλλουν την γνώμη τους και εδώ καταλαβαίνω την αντίδραση του Atmo fan (χωρίς να εγκρίνω το ύφος του σε καμιά περίπτωση). Όπως και να το κάνεις, βγάζουν κάτι άσχημο αυτοί οι 2-3.

Επίσης, τι σχέση έχει η υποστήριξη ενός ατόμου με την εικόνα του συγκροτήματος κύριε Moderator?!?!?!

Να μου επιτρέψετε να πω ότι η φράση σας αυτή ήταν άστοχη!

Τέλος, και έμενα μου άρεσε πολύ η μπάντα, σας παρακαλώ μη με λιθοβολήσετε!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και ξαναλέω, ηρεμία! It’s just metal!

Φιλικά
Τάσος

1-2 σελιδες πισω εχω ποσταρει ο,τι σχολιαστηκε στο rocking για την εμφανιση της μπαντας.Κανε μου τη χαρη να διαβασεις τα posts που παρεθεσα καμια 100στη φορες μεχρι να καταλαβεις οτι κανεις δε βγαζει χολη η κατι αλλα απλως λεει τη ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ του.Καταλαβετε οτι πρηζετε αρχιδια κι οτι ειναι τελειως ακυρο να λες φρασεις οπως “μη παραμυθιαζεστε” για κατι που ΑΚΟΥΣΑΜΕ και που προφανως συμφωνα με αυτο ειπαμε τη γνωμη μας.

Δε τον βρισαμε τον τραγουδιστη η κατι και πουθενα και ποτε δεν ειπαμε οτι μονο η γνωμη μας μετραει.Σαφως ειναι θεμα γουστου,που ειπαμε το αnτιθετο?Εσεις με τον Stirella τσουχτηκατε και βαλθηκατε να αποδειξετε ποσο γαματος ειναι ο frontman και ποσο γαμαει η μπαντα κι οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα.Γνωμη μας,γνωμη σας…τελος.Ξερω οτι προσπαθειτε να κανετε promo με το τροπο σας αλλα πετυχαινετε το αντιθετο.

για όποιον δε βλέπει τίποτα, τρώει ποπ κορν και πίνει μπύρα

ξαναγελαει ο κοσμος

Καταρχάς καλως ήρθες στο forum του Rocking.
Δεν είμαι moderator (ευτυχώς, μεγάλη η ευθύνη που τους αναλογεί). Έχω την ίδια δύναμη με εσάς στο forum.:slight_smile:
Οι 2-3 που αναφέρεις δεν αντιπροσωπεύουν το Rocking, ούτε το forum του Rocking.
Γνώμη εκφράζουν και σε κόσμια πλαίσια.
Η υποστήριξη ενός ατόμου δεν μπορεί να επηρρεάσει την εικόνα μιας μπάντας, αλλά η υπερβολή που εμπεριέχεται σε αυτήν μπορεί. Τουλάχιστον να δημιουργήσει μια αρνητική προδιάθεση στον ακροατή (τόσο σε αυτόν που δεν έχει ακούσει και βλέπει τη “φασαρία” που γίνεται γύρω από το όνομά τους, όσο και σε αυτόν που τους γνωρίζει και δεν είναι του γούστου του).
Μπορεί να έχει όλη την καλή διάθεση να δείξει την πλευρά της μπάντας που για τους χ,ψ λόγους δεν είδαμε στο live, αλλά το προσπαθεί με λάθος τρόπο. Σαφώς και δεν τους απορρίψαμε από ένα live.

…και αυτός είναι ο κιθαρίστας με την κιθάρα του Loomis.