Live: Pain Of Salvation, Lake Of Tears, Agua De Annique, Disillusion, Scar Of The Sun

θέλω να πω δυο πραγματάκια, όσον αφορά τα “παράπονα” μας, για να βάλουμε μια σειρά. το πού θα ξοδέψει τα λεφτά του κάποιος, είναι καθαρά προσωπικό θέμα και γούστο του και καπέλο του, αν θέλει να φάει όρθιο στριμοκωλίδι στο λιμάνι ή το kiss fish, μπας και δει κάνα θηλυκό το μάτι του. το οτι κάποιος είδε του PoS live, δεν τον κάνει περισσότερο fan από κάποιον που δεν τους είδε, για τον α’ ή β’ λόγο. PainofSalvation-όμετρο, LakeofTears-όμετρο, κτλ, ακόμη δεν εφευρέθηκαν. κι εγώ απογοητεύτηκα από τη μη προσέλευση, αλλά μέχρις εκεί. συμφωνω, επίσης με τη μουρμούρα, που ήταν σπαζαρχίδικη, αλλά δεν μπορείς να απαιτήσεις από τον όχλο, να κάνει ότι γουστάρεις εσύ. όπου υπάρχει ετερογενές πλήθος αυτό θα γίνεται εσαεί. δείτε για παράδειγμα τί γίνεται στον κινηματογράφο, όπου εκεί επιβάλλεται να κάνεις ησυχία κιόλας! γι’αυτό, σωστά κάποιος παρατήρησε οτι η επιλογή των συγκροτημάτων ήταν ότι να’ναι. όταν οι μισοί περίμεναν τους PoS, κάναν χάβρα μέχρι να βγουν, το ίδιο και αυτοί που περίμεναν τους Lake of tears (πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ κόσμο να περιμένει πως και πως αυτή τη μπάντα - no offense), κοκ. εγώ το εξέλαβα ως ευκαιρία να ακούσω κάτι καινούριο, κάποιοι άλλοι, όμως, βαριότουσαν. οπότε ανοίγαν κουβέντα. οπότε γινόταν φασαρία. και ρωτάω εγώ: ε, και?

προσωπικά, όταν βγήκαν οι Disillusion και μετά οι PoS, δεν είχα αυτιά και μάτια για τίποτα άλλο. και ποσώς με ενδιέφερε τί γίνεται πίσω μου ή δίπλα μου.

Συμφωνώ απολύτως με την άποψή σου σχετικά με τα χρήματα…ο καθένας έχει δικαίωμα να τα ξοδέψει όπου κρίνει αυτός καλύτερα για τον εαυτό του…όμως όποιος βαριέται κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, μπορεί πολύ απλά να πάει έξω ή πιο πίσω στην τελική και να πιάσει την κουβέντα…μέχρι να ξεκινήσει το συγκρότημα που γουστάρει…δεν τον υποχρεώνει κανείς βέβαια, απλά λέω τί θα ήταν σωστό και για τους γύρω του…

Τώρα, όσον αφορά την άποψή σου για LoT, έτσι όπως το θέτεις δεν λες και τίποτα…απλά προσβάλεις κάποιους ανθρώπους…όλα υποκειμενικά είναι…

Την καλησπέρα μου

Λοιπόν,οι Agua De Annique ήταν όλα τα λεφτά…και μία γυναίκα ανάμεσα σε όλους αυτούς τους κάφρους.ευτυχώςγλυκύτατη η Anneke…και αυτούς τους Lake Of Tears τους φάγατε πια…εντάξει ούτε εγώ τρελάθηκα αλλά δεν είναι και για τα μπάζα…υπάρχουν άνθρωποι που πήγαν για Lake Of Tears στη συναυλία και όχι για Pain Of Salvation.

διαβάζω τα όσα γράφεται και καταλήγω στο ίδιο πράγμα κάθε φορά.
υπάρχει πρόβλημα μουσικής παιδείας. σαν κοινό έχουμε οπαδούς περισσότερο από ακροατές.
εκεί που άλλοι θα στέκονταν στην ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με κάτι εναλλακτικό ως άκουσμα, εδώ μιλάμε για μπάντες που μας αρέσουν περισσότερο ή λιγότερο και πόσο πρόβλημα είναι το ότι οι οπαδοί των μεν δεν μπορούν να σεβαστούν τους δε.

+1
πες τα ρε αδερφε!!!

Μα συμφώνουμε και σ’αυτό το σημείο. Απλά αναφέρω οτι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αδύνατο να υπάρξει αυτή η κατάσταση. πάντα θα υπάρχει ο ανεγκέφαλος/οι που κάνει/νουν μανούρα. απλά το θέμα είναι οτι τζάμπα εξαπολύουμε μύδρους εναντίον τους, γιατί -καλώς ή κακώς- έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι. και δεν ισχύει μόνο στην ελλάδα.

Υ.Γ. για τους LoT, το είπα και πριν, είναι προσωπική μου εκτίμηση και άποψη και σεβαστή η άποψη οποιουδήποτε πήγε για να γουστάρει με αυτή την μπάντα. απλά, it’s not my cup of tea, πως να το πω…

Δεν διαφωνουμε καθολου.
Οντως η παντελης ελειψη μουσικης παιδειας ειναι το θεμα. Οπως και η ανυπαρξια στοιχειωδους πνευματικης ικανοτητας ορισμενων και (κατ’επεκταση) σεβασμου προς τους αλλους. Αλλα οταν στην Ελλαδαρα δεν υπαρχει παιδεια γενικοτερα, πως θα μπορουσε να υπαρχει μουσικη παιδεια:-k?

Εχω κανει απειρες προσπαθειες να “γουσταρω” τους PoS, εχω φτασει στο σημειο να πιεσω τον εαυτο μου να καταλαβει κατι που σε αλλους φανταζει “φανταστικο” αλλα δεν μπορω. Εχω καταληξει στο συμπερασμα πως οσο και αν προσπαθησα τελικα δεν μου αρεσουν, τι να κανουμε.
Ομως και τις 2φορες που ετυχε να παρευρεθω σε live τους, καθησαα και τους ακουσα με προσοχη σεβομενος οσους τους αρεσουν. Παρ’ολο που οι “οπαδοι” τους δεν ειχαν σεβαστει πριν κανεναν απο εμας…

Α, και αμφιβαλλω πραγματικα αν ολοι εσεις που κρινετε τοσο ευκολα τους LoT ως ατεχνους ή ξερω γω τι, εχετε κανει ποτε προσπαθεια να ασχοληθειτε σοβαρα μαζι τους. Μαλλον κρινετε απο 5-6 τραγουδια που ακουσατε live σε μια οχι και τοσο επιτυχημενη (λογω πολλων παραγοντων) εμφανιση και υπο την ανυπομονησια να δειτε την αγαπημενη σας μπαντα (αυτο το τελευταιο δεν παει για σενα Outshined).

Εδώ μιλάμε για γενική έλλειψη παιδείας…σιγά μην υπήρχε…μουσική!!!#-o
Πολύ σωστά τα λες αδερφέ!!

καλα ρε μαγκες

δεν γεννηθηκε κανεις πριν το 90??

δεν ξερω πως ηταν η εμφανιση των lake of tears το σαββατο
αλλα την δεκαετια του 90 κυκλοφορησαν 4 καταπληκτικα αλμπουμς
τα οποια ειναι παραπανω απο αρκετα ωστε να ωθησουν καποιον να παει να τους δει λαιβ

λιγο σεβασμος δεν βλαπτει

Έτσι πες τα μεγάλε!!!:D:respect:

Πες τα Χρυσόστομε!

Ποιος ακουει ειναι το θεμα…

Εδω βλεπεις προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες.

Edit: Στον Νικο πηγαινε το απο πανω!:stuck_out_tongue:

Cheers Saturnus!:drunk:

8O καλε, ποιο ειναι αυτό το κουκλί? :bow2:

πτου σου αγορι μου, μη σε ματιάσω…:stuck_out_tongue:

Thorgal = χρυσόστομος …απλα :respect: :respect:
+1000

πραγματικά όμως ηταν σαν προαυλιο σχολείου η ατμόσφαιρα στους LoT …
Τελικά το απωθυμένο μου έμεινε…πρέπει να παω εξωτερικό για να τους ευχαριστηθώ…Daniel Brennare you are a genious

Loipon, polla noumera exoun mazeftei edw pera telika!

Sxetika me tous prwtous, tous ellines, egw proswpika epatha tin plaka mou!

Den tous eixa xanaakousei kai entyposiastika me ton epagelmatismo tous kai ta fovera catchy komatia tous. Tous tsekara kai sto myspace kai ta spane.

Re loosers, ti den sas arese apo ton frontman tous? Prwta ap’ola den faltsare pou-the-na! Defteron, mia xara profora eixe, kai triton eixe anesi sto stage! Twra apo ekei kai pera an den sas arese i filosofia twn fwnitikwn tous afto den simainei oti den einai kalos, alla oti apla den einai tou goustou sas! Den prepei oloi na einai efetzides teliomenoi grafikoi pepaleomenoi!

Diladi oi Katatonia, oi Paradise Lost, oi Tiamat, oi Lake Of Tears, Tristania klp exoun tous ypertragoudistes? Etsi einai oi fwnes s’afto to styl mousikis, parte to xabari! An den sas aresoun na pate na akousete Steelwing, Grave Digger kai Cannibal Corpse pou exoun ‘kalyterous’ frontmen!

Noumera!

Kai emena den mou aresei katholou to pws tragoudaei o Dane twn Nevermore px, alla den borw na pw oti oi Nevermore xolainoun ston frontman!

Na xeroume ti leme!

Mia apo tis elaxistes kainourgies Ellinikes bandes pou boroun na kanoun kati eksw kai 2-3 loosere epesan na tous fane!

Kata ta alla oi POS espeiran opws anamenotan, tragikoi oi LOT (diladi aftos o frontman ti na pei, pou den borei kan na tragoudisei!), oi Dissilusion bandara alla oxi kai toso gia live, kai telos i Anneke magepse episis!!! Thea!

Loosers, asxetoi, pisw sta lagoumia sas! Kanate to Rockin na exei tin fimi tou ftiariou, zwa! Oloi sas ftene!

Atmo-fan τα greeklish απαγορεύονται, και ρίξε λίγο τους τόνους, για μουσική μιλάμε.

Περα απο οτι κανεις δεν “εθαψε” αλλα ειπε τη γνωμη του(ηπια,χωρις ειρωνειες και retarded φανμποιστικο υφος σαν το δικο σου)για τον συγκεκριμενο frontman(και ΜΟΝΟ γι’αυτον.Ποιος επεσε να φαει τη μπαντα?ΠΟΥ?Δειξε μου ποστ αλλιως βουλωνε) και περα απο οτι με τις συγκρισεις σου και τις αντιστοιχιες σου γελανε και οι πετρες,πες μου κατι…με ποιον απο ολους εισαι κολλητος/τινος εισαι γκομενακι?

“Πως το rocking.gr επεσε να φαει την υπερμπαντα” λοιπον:

+απο το ρeview στη κεντρικη “Ένα δίπολο που δυστυχώς έπασχε, αφού τα φωνητικά ήταν κάτω του μετρίου, επισκιάζοντας το συνολικό αποτέλεσμα.”

Μιλαμε για χολη,οχι αστεια.

Καραγκιοζη.

atmo-fan και κράζει lake of tears (στο λάηβ δεν ξέρω αν αξίζανε βέβαια). μάλλον σε ατμοσίδερο θα αναφέρεται.

'Οποιος κράζει Lake Of Tears να μην του ξανασηκωθεί. Τέλος.[-X