Πόσα λεφτά έχετε δώσει για τα Live?!?

Βλέποτας τα εισητήρια που έχω απο τα λαιβ που έχω παει και τις αξιες τους πανω σκέφτηκα να ανοιξω αυτο το θρετ έτσι ωστε να καταλάβουμε πόσα ξοδεύεουμε για αυτο που αγαπάμε!!!

Συγκεκριμένα εγω έχω δώσει 290E για 4 λαιβ(2 Μαιντεν,ACDC,Santana)!!! Ξέρω πως είναι μικρο ποσο και οτι μαλλον τα ποσα που 8α ακολουθήσουν 8α είναι διαστημικά! :stuck_out_tongue:

Ξεκινάτε!!!

Για πείτε ρε παιδιά:p

Αυτο θα ποσταρα κι εγω μοντερατορα. :stuck_out_tongue:

Το τοπικ της εκδικησης. 8)

Περιμενω ποστς απο τους toxikos, mrmaiden και τους λοιπους.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Άκυρο ψαρούκλες!

Χώρια ότι το 1/4 τα πλήρωσα σε ΔΡΑΧΜΕΣ, υπάρχουν και οι υπεράπειρες τοπικές συναυλίες, τα παρελκόμενα έξοδα σε μπύρες/merch, τα μεταφορικά για εξωτερικό, καθώς και 5-6 συναυλίες από αυτές που είχα μπει τζάμπα. Δεν παίζει να υπολογίσω. :stuck_out_tongue:

Παρατήρηση 1) Οι αναμνήσεις/εμπειρίες από τόσο λάιβ, δε μετριούνται σε χρήματα.

Παρατήρηση 2) Τώρα που ξαναβλέπω τη λίστα, πάλι ξέχασα μερικές… :?

Έχει δίκαιο ο BH. Εγώ πχ δεν πηγαίνω σε τόσες πολλές συναυλίες, αλλά μερικές τις έχω πληρώσει χρυσές…
Μπύρες; Ταξίδια; (@ iron aris:μόνο 2, αλλά ξέρεις εσύ…βρίσε τώρα:)) Μerchandise;

Και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με μουσική οφείλω να συμπληρώσω.

Mε σέρτς στο ανάλογο φόρουμ στα τόπικ που έχω γράψει, από 13/09/08 μέχρι σήμερα έχω πάει σε 25 μεγαλομεσαίες συναυλίες. Και μαζί με τα μικρά λάιβ και τις ελληνικές πάνω από 40. Όποιος θέλει να βρει το πόθεν έσχες μου ας κάνει τους υπολογισμούς του. Εγώ πάντως δε μπαίνω στον κόπο. Και μιλάω για μια σαζόν ε.

Εδιτ: Zήτω η παρατήρηση 1 του Μπλίντιν!

Εγώ έχω δει 10 φορές το στιφφ άπερ λιπ και 5 φορές το δε σονγκ ρημέινς δε σέιμ και νιώθω λες και είμαι σε λάιβ.Το στιφ άπερ λιφ πες θα είχε εισιτήριο 60 ευρώ το δε σονγκ και λόγο διάλυσης των λεντ ζέππελιν και με τους τόκους πες 300 ευρώ το εισιτήριο.άρα 2100 ευρώ έχω δώσει:p

σε λάθος παρατήρηση εστίασες. Τώρα συνειδητοποίησα ότι ξέχασα να βάλω και το Judas priest / megadeth / COF / Savatage το 2001 στη λίστα μου…:bleh:

Εύχομαι να πετύχω κάπου κάπως EYEHATEGOD, να δω κανα μισάωρο και να φύγω από τη βαρεμάρα. Βέβαια θα τους έχω δει έστω και για λίγο, σε αντίθεση με μια κουφαλίτσα ονόματι μπλίντιν!

μην εισαι σιγουρος οτι δεν θα τους δει κι αυτους. παιζουν φημες για ευρωπαϊκο τουρ Sleep με EHG.

Ρε μλκ, πότε κουρεύτηκες?

δλδ μια βιαστεις να κλεισεις εισιτηρια για το ροουντμπερν 2010, παιζει να σκασουν και ΕΛΛΑΔΑ.

:x :x :x :x :x :x :x :x :x

:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

Eπειδη ψηνομαι να ξυλωθω για το συγκεκριμενο (το μοναδικο γκρουπ-ονειρο που δε θα ερθει ποτε Ελλαδα γαρ), ποτε το κοβεις για ξανα;;; Κατα το 2011;;

OK ναι,Αλλα το θρετ αυτο ανοιχτηκε για τα έξοδα που αφορουν τα εισητήρια και μονο. Κυριώς στα μεγαλα Live και οχι σε τοπικά ή δικά σας ή ό,τι άλλο!!! Αρα για να βλέπουμε ποσά!!! :stuck_out_tongue: :slight_smile:

σταματα μωρε.

μπλιντιν τσεκαρε αποδοση απ’ το 10:08 και μετα.

Για να επιστρέψω στο θέμα. Έχω δώσει: 12.356 ευρώ.

[SPOILER]δε ψάρωσε κανείς ε? Σιγά μη μετρήσω πόσα έχω δώσει, τυχαία έγραψα ένα νούμερο. :stuck_out_tongue: Αλλά, όσα και αν είναι - και δεν είναι λίγα - τι θα κάναμε χωρίς τις συναυλίες ρε παιδιά. Απο τις ομορφότερες εμπειρίες.

Όπως ένας άνθρωπος έχει ένα χόμπι, αγαπάει κάτι π,χ, και ξοδεύει - αναγκαστικά - χρήματα γι’ αυτό, έτσι και εμείς για τη μουσική και τα συγκροτήματα που γουστάρουμε.

Βέβαια δε θα με χάλαγε να έκοβε λίγο απ’ τις τιμές και καμιά didi music να μου έμεναν και τίποτα χρήματα για κανα παγωτό το καλοκαίρι, αλλά… (γι’αυτό όμως φέτος τους έγραψα όλους και πήγα εξωτερικό, θα δώσεις που θα δώσεις, ας είναι καλύτερο το πακέτο τουλάχιστον, χεχεχε)
[/SPOILER]

THIS THREAD IS NOW ABOUT EYEHATEGOD TOUR 2009!
GTFO BITCHEZ! :stuck_out_tongue: