Lizardia

Χαιρετώ όλη την παρέα του forum! Εκτελώ χρέη drummer (καρακλισαδούρα!) σε ένα γκρούπ από Βόλο με το οποίο παίζουμε doom-heavy rock-stoner (όπως σας βολεύει πείτε το-πάντως καταλάβατε) και πραγματικά θα ήθελα την γνώμη σας, ιδιαίτερα των ατόμων που τους αρέσει το συγκεκριμένο είδος!

Θα χαρώ πολύ αλλά και τα παιδιά του γκρούπ αν ακούσουμε γνώμες και παρατηρήσεις σε οποιοδήποτε τομέα. Μας αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς!

'Οποιος ενδιαφέρεται για το demo ας στείλει p.m. με διεύθυνση και του το στέλνω.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά!

Pijo - Lizardia

p.s. Για πληροφορίες και μουσική ανατρέξτε: www.myspace.com/lizardia04

Ένας ένας παιδιά! Να προλαβαίνω να απαντήσω!:stuck_out_tongue: Μα τόσο πολύ απαρατήρητοι περνάμε?? :(:lol:

Εγώ το ντέμο το πήρα από τον τραγουδιστή σας. μετά το live 8)
Όσοι γουστάρουν heavy rock/doom να ρίξουν μια αυτία, δεν θα χάσουν.

Ευχαριστούμε deck!Αν έχεις οτιδήποτε άλλο να επισημάνεις (ήχος, παίξιμο, συνθέσεις κλπ) μη διστάσεις να το αναφέρεις! να είσαι καλα…

Το μόνο που έχω να πω είναι, κάντε και άλλα live. Παίζετε πολύ δυνατά και είναι ιδανικός τρόπος να σας προσέξει κ άλλος κόσμος.

Και στο επόμενο ντέμο μια διασκευή Trouble please :stuck_out_tongue:

:slight_smile: Αν είχαμε 2 κιθάρες θα κάναμε σίγουρα διασκευή trouble, μπορεί όχι σε demo αλλά σε live. Θα παίξουμε 18 Ιουνίου στην ευρωπαική μέρα της μουσικής - κατά πάσα πιθανότητα- και ελπίζω να τα πούμε από κοντά…

Καλή φάση. Που θα γίνει? Καμιά παραλία, έξω από το παπαστράτο?

Πέρισυ που είχαμε ξαναπαίξει, είχε γίνει στο πανεπιστήμιο (αρχιτέκτονες) στον προάυλιο χώρο. Λογικά εκεί θα γίνει και φέτος.

επιτέλους ! ένα θρεντ για τα βολιωτάκια ! :stuck_out_tongue:

αυτό π έχω να πω είναι πως σας παραδέχτηκα στο VOX . το ζητούμενο όπως είπε κ ο Deckard είναι να κάνετε περισσότερα λαηβ για να σας δει ο κόσμος .

Eτσι μπραβο.Παιδια,τα παιδια σπερνουν.Ο κιθαριστας τους εχει τρελη εμπνευση και βγαζει απιστευτα riff!!!Με περισσοτερα lιve προβλεπω να εδραιωνονται κι εγω να βγαζω μεροκαματο ως manager!!!:D:p

Ανέβηκε ένα καινούριο κομμάτι στο myspace της μπάντας παιγμένο ζωντανά στο Vox Music Stage στον Βόλο support στον Dianno. Όσοι θέλετε τσεκάρετέ το και πείτε τη γνώμη σας!! :slight_smile:

Υπάρχει κριτική στο demo μας στην στήλη hellenic assault στο metal hammer του ιουνίου. Όσοι πιστοί σχολιάστε! :smiley:

Παίδες γειά χαρά! Αν κάποιοι έχουν γνωριμίες με μαγαζιά-μπαράκια από όλη την ελλάδα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε να έρθουμε σε επαφή με τους ιδιοκτήτες μήπως και μπορέσουμε να παίξουμε στην αρχή του φθινοπώρου.τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για μπάντες από επαρχία…

ευχαριστούμε όσους μας υποστηρίζουν…

pijo

ρε ποιό χάμερ και μπούρδες ρε!
Εδώ σας ανέβασαν σήμερα στο sludgeswamp :respect:
Άντε και ευρωπαϊκή περιοδεία παιδιά. :thumbup:

χαχ, το είδα κι εγώ.
I’ll feel th love και θα επανέλθω για απόψεις…

πάμε γερά ρε συμπατριώτες ! θέλουμε λαιβ ! :wink:

ωπα, δεν ήξερα ότι είναι τόσο δημοφιλές το sludgeswamp!! χαίρομαι! έχει ωραία πράματα εκεί μέσα. όλοι οι φίλοι του stoner-doom-sludge να το τσεκάρουν!

Γεια χαρά σε όλους! Ανέβηκε στη σελίδα μας ένα νέο κομμάτι γραμμένο στο υπόγειο studio της μπάντας και λέγεται “Abscence”. Oσοι θέλετε μπορείτε να το ακούσετε και να μας πείτε τη γνώμη σας! Σε λίγο καιρό η μπάντα μπαίνει σε studio για να ηχογραφήσει 5 η΄6 κομμάτια…να είστε καλά όλοι,

cheers, pijo

Σιγά σιγά λοιπόν και όσο γράφουμε νέα κομμάτια, θα ανεβάζουμε και από ένα στο myspace της μπάντας!

Σήμερα ανέβηκε ένα νέο το οποίο λέγεται (χωρίς να είναι σίγουρος ο τίτλος) It Falls On Deaf Ears. Ξέρω ότι είστε πολλοί που γουστάρετε τον συγκεκριμένο ήχο. Μην ντρέπεστε λοιπόν και μπείτε στον κόπο να το ακούσετε και πιστεύω δε θα απογοητευτείτε! :smiley:

Περιμένουμε τις απόψεις σας και τα σχόλια για οποιοδήποτε θέμα… :-k

Cheers, Pijo

Την Παρασκευή στις 14/1 οι ανανεωμένοι Lizardia θα παίξουν ζωντανά στο “Playground Art Venue” στον Βόλο κομμάτια από το “The Serpent’s Trace” demo αλλά και αρκετά καινούρια τραγούδια που προορίζονται για μελλοντική κυκλοφορία.

Πληροφορίες:

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας στηρίζουν…