Σημερα χαρηκα πιο πολυ απο ποτε με eurovision !!! Παιδια απιστευτο!!! Μπραβο μας που δωσαμε 12αρι στην Φινλανδια ηταν μακρααν οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
!!!
Aνφακινμπελίβαμπλ!!!
Καλα, το τι καντιλι εχω φαει απο κατι γνωστους μου, δεν περιγραφεται.
ΧΑ!! Εγω το μονο που κανω ειναι να τους τραγουδαω εκεινο το “ελεεινο” και “τρισαθλιο” τραγουδι, καποιων “σατανιστων” απο την Φινλανδια.
Πολυ πλακα;;!!!
Rock n Roll Angels Bring That Hard Rock Hallelujah
Demons And Angels All In One Have Arrived
Το γουσταρω πολυ αυτο το κοματι και εννοειτε πως το ψηφισα.
Νικησαν!!! Ηρθαν και ταραξαν τα νερα τα τερατα!!! Εεεεεεεεεετσι!!
[size=7]VICTORY!!!
BLOOD AND HONOR!!![/size]
Aφιερωμένο λοιπόν σε όλους εσάς ,με πλήρη δόση ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ,έτσι γιά να γουστάρουμε :lol: :lol: :lol: :lol: chil τι έπαθες παιδί μου και αλλαξοπίστησες :lol:
Xρονια και χρόνια στο ΣΚΟΤΑΔΙ και τη καταφρόνια των ΑΡΟΥΡΕΩΝ και των άλλων ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ, δημοσιογράφων, πολιτικών, θρησκόληπτων,θείτσων, κουνουπιών,ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΩΝ & κατιναριών…Υπερασπιστών της ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗΣ ,ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗΣ,ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΩΣΤΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,που παρήγαγε και την αντίστοιχη ΜΟΥΣΙΚΗ…των μπουτιών,του πλαστικού στήθους και των καθαρών,όμορφων ΦΑΤΣΩΝ.,που αρέσαν και στη θειά μου τη Πανδώρα απ` το χωριό Αγ.Θοδώρα της ορεινής Αρκαδίας…
Τα ΤΕΡΑΤΑ τους ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ
μιιά χαρά ,και τους πήραν ,για πλάκα τη πρωτιά…Οι λαοί της Ευρώπης UNITED ,νικήσαν ,απαιτώντας την ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΟΚ μουσικής.…Το τραγούδι ήταν καταπληκτικό ,όπως και όλα όσα έχουμε ακούσει στο wizzard από το Χάρη Μπακόπουλο ,μιά ΚΥριακή του χειμώνα με το Μάκη…Μεσα μας το ξεραμε …ότι θα ξεφτυλίσουν το μιζεροκακομοίρικο διαγωνισμό των επικριτών…
Το ΜΑΘΗΜΑ εδώθει μέσα στην Αθήνα…στα τρωκτικά και τους θιασώτες τους ,που τους κατηγορήσαν όσο πουθενά…
Φωνάξτε τώρα τη Τατιάνα και το κακό συναπάντημα της κάθε πανσπούδαστης ΚΑΡΑKAΛΤΑΚΑΣ,να τραγουδήσουν όλοι μαζί Hard ROck Halelua και να υποβιβάζουν το διαγωνισμό σε πανηγυράκι ,πιτσιρικάδων…γιατί οι πλαστικοποιημενες, μουστόγριες πηγανε γιά φαγητό και μάσα ,στη ταβέρνα γιά πατσά …Α…και όσοι ψάχνουν γιά επαναστάσεις ,να ψάξουν πρώτα μέσα τους…ΑΜΗΝ…VELIS THE PRIEST…
και τώρα παγωμένοι με το φασκόμηλο ,μπορούν να πανε να τα βρούνε…κλεισαν τη TV και πέσαν γιά υπνο στα λαγούμια τους.ΛΟΥΦΑΓΜΕΝΟΙ ,οι ανοικτόμιυαλοι ΠΟΛΙΤΕΣ αυτής της χωρας…
Το τηλέφωνο μου δεν έχει πάψει να κτυπά ,από όλη την Ευρώπη…Πολλά φιλιά και όνειρα γλυκά…Αυριο μιά ΝΕΑ heavy μερα ξεκινά …και οι συμβολισμοί καταδεικνύουν πολλά…εκτός του Da Vinci και των τερατόμορφων,καθωσπρέπιστων ομορφονιών…
to kalytero apo ola einai oti gelame… :lol: :lol: :lol: thelo na pistevo oti eimaste apenanti kai koitiomaste priest…katalavainomaste… :lol: se travao mexri na se ksexeiloso…giati o erotas einai vathys…kai pragmatikos…
καλα πολυ wow βλεπεις εσυ…
Ι m sure for that....Σε πιάνω,...Απλά ώρες ώρες δεν εμπιστεύεσαι τις ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ , προβλέψεις μου,όπως και γιά το φετινό rockwave...Ροκάδες ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.....Οι φλώροι γιά γαρδούμπα και χουρμά...χα.....χα.....χα. LORDI...Που επιτέλους θα κυκλοφορήσουν και τα άλλα CD ,στην Ελλάδα... Και η πλάκα,μου είχανε σαρώσει από το google το μπλοκ μου ,μόλις νικήσαν,απ
όλο το κόσμο,Μέχρι και Αραβες???Λες να με ψάχνουν…χα…χα.οι Μεγάλοι Αδελφοί …Που να τα σπάει ο sirjim απόψε…
ax…vax…akoma se paratiro…lege oti thes gia ola…kai vaze kai xamogelakia apo dipla…ginetai pio eypepto… :!:
Ι wanna rock!!!1Nα ένα εύπεπτο,γραφικό και για το φίλο Τέλη…
Πάω γιά ύπνο ,γιατί το πρωί έχω ιερή αποστολή…Θα φορεσω πανοπλία ,με τερατινη μάσκα,και θα πάω στο Σύνταγμα,να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι ,για το καταποντιμσό της Βίσση Νο1 στο χωριό Ελλας… :lol: :lol: :lol: μιλα μας και μη μας ΑΓΑΠΑΣ…Οποιος φλωρο-οπαδός της τραβάει ζόρι,να καταθέσουν τα Cd της Β Εινικής και του Καραβελίδη ,όπου θα καούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, με φλογοβόλα…
:lol: :lol: :lol: Τα ΜΜΕ θα λογοσοτήσουν μαζί με τους φουστανελοφόρους παπούδες για΄τη ΚΑΡΓΚΟΥΝΑ των λαοφιλών προβάτων και του χρόνου να στείλουν και το ΤΣαλίκη,μαζί με όλους τους ΣΤΑΡ της 7 ης Εθνικής…
Σκέψου δηλ η Αγγλία να στελνε Maiden ,θα πέρναςν τα σώβρακα από τα αποδειτήρια με 190 πόντους διαφορά… :lol: :lol: :lol:
Παραληρώ από τη χαρά ,για΄τι είμαι ΜΕΤΑΛΑΣ…χα…χα…Α revolution calling in Europe…¨Μέχρι και η Αγγλία ξύπνησς και έδωσε 12 άρι…Ξεχάσαν και τους France Ferdinand…και τις γαλόστες που παραγόταν γιά χρονια…
Ποντίκια που είστε…Σας περιμένω…Γιορτή και ΑΔΕΛΦΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ… 8O καληνύκτα…Heavy diuty και The hellion come back…
eisai pio systima ki apo to systima…agapite mou…eisai to peptiko systima tou akatanoitou, to systima tis dynamis tou magikou arithmou…3 is the magic number…pou diaskevasan kai oi de la soul…kalinyxta anoixtomati mou, oscar de la renta tou polemou… ola legontai kalos apo to spiti mou sto marousi kai ta 5 mou aftokinita…
smats kai smouts…all over you!
Σε λάθος πλευρά ζητάς να κόψει το “ρατσισμό” μάστορα. Αυτοί προκαλούν και εμείς τα κουκουλώνουμε. Επειδή είσαι έξω από το χορό δν σημαίνει ότι ξέρεις κ να τραγουδάς. Οι δικοί μου χάθηκαν από τους Τούρκους, και πολλοί Πόντιοι και Κύπριοι θρηνούν επίσης χιλιάδες δικούς τους.
Για να ψυχαγωγηθώ με τους Τούρκους λοιπόν και να το παίξω ψευτοπροοδευτική όπως το θεωρούν σωστό όσοι δεν έχουν πάθει από αυτούς, ας αλλάξουν συμπεριφορά και ευχαρίστως τους κερνώ μπακλαβά και καφέ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ή στη Σμύρνη της Μ. Ασίας ή στην Προποντίδα, εφόσον δείξουν ότι αναγνωρίζουν τα λάθη τους.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ και δείξαμε τι αξίζουμε άμα θέλουμε.
Tα στερεότυπα του μυαλου μας χρειάζονται ανανέωση…Οι Κολοκοτρονέοι δε κρατάνε πλέον γκλίτσα …Η ΑΛΛΑΓΗ είναι μέσα μας,έξω μας,ΕΝΤΟΣ και επι τα ΑΥΤΑ…Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες γα κλειστοφοβικά μυαλα… :lol: :lol: :lol: :lol: Οι μεταλάδες πάντα με Limo Πηγαίναν…και οι οπαδοί οι παλιοί,είναι σήμερα απο γιατροί έως επιχειρηματίες και μερικοί ΓΙΑΛΑΤΖΗ,γιατί ήτανε ΠΑΝΤΟΤΕ περαστικοί και επιφανειακοί…χα…χα…
ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ σου είπα που να δείς,στα σκλαβοπάζαρα τους,που τους βάλανε να τραβάνε κουπί… :lol: Goodnight…Συνηθως πάντως κινούμε με μηχανή μεγάλου κυβισμού χωρίς τα χαιμαλιά και τα ΣΠΑΘΙΑ…χο…χο…
panta tha leme ta idia…alla tha diafonoume dimosios…gia na spame plaka… :lol:
παντος τα μουνια δεν χειροκροτουσαν και οι βλαμενοι οι εκφωνητες μιλουσαν σαν κοιμισμενοι
Τεράστια μαγκιά. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ!ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ, ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ…ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!
EEEEEτσιιι…τους θερισαν ολουσ οι μεταλαδες. Το χαρικα πολυ που νικισαν και που πηρε τα @@ η αννουλα με το φοβερο τραγουδακι…
Πηρα και 12αρι απο την ελλαδα!!!
Μπάβο λοιπόν στους LORDI!!
Μπορεί να έχουμε όλοι τα δικά μας προβλήματα, αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να χαρούμε για τους LORDI και να το εκφράσουμε. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην το κάνουμε!
Το μόνο κρίμα είναι ότι η Anna, αυτή η ΑΠΌΛΥΤΗ ΘΕΑ που έχουν στα πλήκτρα, δεν έβγαλε την μάσκα της να την θαυμάσει ο κόσμος!! Έστω και με μάσκα, προς τιμήν της, θα την πέισω να γίνει η επόμενη κοπέλα του μήνα στο ROCK HARD!!! Έστω και την μάσκα… ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!
ΥΓ: Όσοι κράζατε, (και μάλιστα οι περισσότεροι έχοντας ακούσει μόνο το “Hard rock…” ή και τίποτα ακόμα από LORDI) μπορείτε τώρα να πάτε πάλι πίσω στις σπηλιές!!
ΥΓ2: Για τις κοπέλες του forum να προσθέσω ότι ο κιθαρίστας τους, επίσης, θα έκαιγε καρδούλες αν έβγαζε και αυτος την μάσκα του…