Lordi

Εδώ κάνεις λάθος, εγώ δεν είπα τίποτα!

[quote=“karvou”]

Εδώ κάνεις λάθος, εγώ δεν είπα τίποτα!

1. 8)[/quote]

xa0xa0xa0xa0x0axa0x0ax0ax0xa KALO :wink: :wink:

=D> =D> =D> =D> =D>

εχω να κανω δυο(2) παρατηρησεις…λοιπον, ο Rainbow, σας κοροιδευει ολους κι εμενα…αλλα εγω τον εχω ξεσκεπασει στο βαθος του μυαλου μου και ξερω τι εχει βαλει κατα νου…δε θα επιτρεψω την εισοδο του στα συναισθηματα σας, δε θα αφησω να αποξηρανει τις τελευταιες φρεσκιες ελπιδες… :smiley:
η δευτερη παρατηρηση εχει να κανει με τον ανεπαναληπτο ζηλο που σας εχει πιασει με τους Λορντι… εδω δεν εχουμε να αγορασουμε δευτερο βρακι αλλα ψηφιζουμε αβερτα με σμς και αγοραζουμε τα παπουτσακια μας απο το σουπερ μαρκετ. σοβαρευτειτε ρεεεεεεεεεεεεε… μου θυμιζετε, αντιπαραθεση μεσω γραμματων, στο μεταλ χαμερ, την χρονια που μεσουρανουσε το θρας μεταλ στους κυκλους μου και οι δεινοσαυροι ζουσαν αναμεσα μας. εγραφε ο μεταλλας, εγραφε ο φλωρος…ποιοι φλωροι και ποιοι μεταλλαδες ρε μπουμπουκια? ολοι φλωροι ειμαστε…εγω πρωτη και καλυτερη.δε στοχευσα πουθενα, δε στοχευω πουθενα, δεν εχω καταφερει τιποτα απο αυτα που ονειρευομουν. ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ!! α ρε κατακαημενη Ελλαδα…περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις,μετα απο σενα ξαναζω,αλλα ποτε θα κανει ξαστερια…στ αρματα, στ αρματα, εμπρος στον αγωνα…που χαραξε ο Λορντι…αιντεεεεεεεε…

=D> =D> =D> =D> bravo bravo!!! me ekanes na dakriso!!!

Αν η παράθεση επιχειρηματολογίας σε κάποιους νομίζουν ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη τους, η τα προσωποποιούν ,ευτυχως δε ζούμε σε καθεστωτικά και φασιστικές εποχές ΑΠΟΨΕΩΝ,
Ο νοών νοήτο και τα πολλά λόγια είναι φτώχια…χα…χα…χα
Οι αλλαγές ξεκινουν πρώτα απο μεσα μας και μετά απ` έξω μας…Eυτυχως΄ΑΜΝΗΣΙΑ ,δεν έχουν ΟΛΟΙ…Να σκέφτουν απλά ποιός καθορίζει τα ακούσματα σου,ποιός συντηρέι,προωθεί τη μουσική ,με τα μπούτια του κάθε ξεκωλου,και τρέχει από το μπαμπά μεχρι τα παιδιά στο Ελληνικό σπίτι,ο κάθε χαροκαμένος από τα πολλά χαστούκια της TV,τα μεσημεράδικα ,ο Κατμαν ,στο χωριό ,και που το είχαν ΧΕΣΜΕΝΟ και γραμμένο τόσα χρόνια το ΡΟΚ…που κάποιοι το θέλαν χεράκι χεράκι με το κατεστημενο ,τα φραγκα κλπ ,ΟΤΑΝ τα κωδικοποιημενα μυνήματα είναι γιά πάντα γραμμενα ΕΚΕΙ να παει ο καθένας να τα βρεί…
Masters of puppets…Σου κρύψαν και το Νιτσε και το κάθε ανατρεπτικό καλλιτέχνη ή συγγραφή…Να πάει να τη βρεί,…Η Λαμπίρη στο star ,δημόσίως θα απαγορεύσει στο παιδί της να ψηφίσει τους Lordi…Αυτή είναι η Ελληνική ντροπή…Mother από Pink FLoyd…Η μανούλα θα του καθορίσει και τη γκόμενα που θα πηδήξειΚαληνύκτα με Lordi ,που 10 χρόνια group το μάθαμε σήμερα ,μαζί και τα παιδιά,με τα Pokemon,Dijimon κλπ…και ο άλλος κοιμόταν τον ύπνο το βαθύ…κουνώντας σημαιάκια,και ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ της κοινωνίας πάει μπροστά
LORDI re νουνια…και το λουρί της μάνας…

rainbow…give me a break…same shit, different forum… :lol: :lol: :lol:

ωχ ειχαν αγχος,στα προκρηματικα ηταν κατα πολυ καλυτεροι…

Aυτο ειναι μπανανα (με τν καλη εννοια)

Αν η παράθεση επιχειρηματολογίας σε κάποιους νομίζουν ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη τους, η τα προσωποποιούν ,ευτυχως δε ζούμε σε καθεστωτικά και φασιστικές εποχές ΑΠΟΨΕΩΝ,
Ο νοών νοήτο και τα πολλά λόγια είναι φτώχια…χα…χα…χα
Οι αλλαγές ξεκινουν πρώτα απο μεσα μας και μετά απ` έξω μας…Eυτυχως΄ΑΜΝΗΣΙΑ ,δεν έχουν ΟΛΟΙ…Να σκέφτουν απλά ποιός καθορίζει τα ακούσματα σου,ποιός συντηρέι,προωθεί τη μουσική ,με τα μπούτια του κάθε ξεκωλου,και τρέχει από το μπαμπά μεχρι τα παιδιά στο Ελληνικό σπίτι,ο κάθε χαροκαμένος από τα πολλά χαστούκια της TV,τα μεσημεράδικα ,ο Κατμαν ,στο χωριό ,και που το είχαν ΧΕΣΜΕΝΟ και γραμμένο τόσα χρόνια το ΡΟΚ…που κάποιοι το θέλαν χεράκι χεράκι με το κατεστημενο ,τα φραγκα κλπ ,ΟΤΑΝ τα κωδικοποιημενα μυνήματα είναι γιά πάντα γραμμενα ΕΚΕΙ να παει ο καθένας να τα βρεί…
Masters of puppets…Σου κρύψαν και το Νιτσε και το κάθε ανατρεπτικό καλλιτέχνη ή συγγραφή…Να πάει να τη βρεί,…Η Λαμπίρη στο star ,δημόσίως θα απαγορεύσει στο παιδί της να ψηφίσει τους Lordi…Αυτή είναι η Ελληνική ντροπή…Mother από Pink FLoyd…Η μανούλα θα του καθορίσει και τη γκόμενα που θα πηδήξει…Καληνύκτα με Lordi ,που 10 χρόνια group το μάθαμε σήμερα ,μαζί και τα παιδιά,με τα Pokemon,Dijimon κλπ…και ο άλλος κοιμόταν τον ύπνο το βαθύ…κουνώντας σημαιάκια,και ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ της κοινωνίας πάει μπροστά
LORDI re νουνια…και το λουρί της μάνας…

Αλλα αυτο ειναι ΤΣΙΚΙΤΑ…
Υ.Γ. Dont write this at home

Ο RAINBOW ειναι ενας (και τα λεει οπως κανενας)
Μην τον αντιγραφετε

prospathisa na to kopso, alla itan aprosmenos o erotas mou kai me exei katavalei oloklirotika… :lol: :lol: :lol:

OOOOOOOOLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ

ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! ! !

LORDI RE FLOROIIIIIIIIIIIIII
ALLAZEI ARDHN O DIAGONISMOS APO TOU XRONOU. THA GINEI METAL APO TOU XRONOU REEEEEEEEEEEEE.
SOAD TOU XRONOU APO THN ARMENIA
ROTTING CHRIST EMEIS
SABBATH OI AGGLIA
KAI PAEI LEGONTAS
METAL REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

poioi? :lol: :lol:
krima gia tin anna mas…krima gia tin ellada kai to elliniko tragoudi…o viasmos kai o ksepesmos…krima ta 130,000 gia to foremataki gaultier, pou doulepsa toso sklira gia na to foresei i thea… pao na apagago kanenan pakistano!!! 8O

Poli megali niki gia tous Lordi kai 12 kai apo tin ellada pou edikse posous opadous exei h metal mousiki sti xwra mas kai se oli tin eurwpi. METAL gia mia zwh.

kra kra karouta…mpeeeeeeeeeeeeee…

FINLAND RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ! Ετσι έτσι για να μάθουν με τις αηδίες τόσα χρόνια :twisted:

χαχαχα, είσαι ελεϊνή :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :lol: :lol:

kaboum
to perimena gia 5ada alla gia tetoio pragma me tipota!!!
prwtoi ! me diafora terastia. auto apodeiknei ti dinami mias terastias perithoriopoiimenis koinotitas rock/metal se oli tin eurwpi pou mexri tora agnoouse ton thesmo auto kai apla…skespase. Eilikrina woh

nomiza oti de tha ta epiane kaneis ta noimata…kai meta irthes esy… :wink: