ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ LORDI…KAI EINAI KAΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ Η HARD ROCK…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ EUROVISION ΠΕΡΙΜΕΝΕ ROCK ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η 100ΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ.ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΟΙ LORDI ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
re paidia de sas fainetai oti einai ligo klemmeno to tragoudi? exw tin entypwsi oti einai apo bad religion i oxi?kapoio kommati mou thymizei alla de mporei na mou rthei sto myalo auti ti stigmi.
edit:lalakies lew ,to poison tou cooper einai re
Δεν μου θυμησε τιποτα εμενα…παντως δεν ηταν ασχημο.
Αλλο ηθελα να πω… Η eurovision εχει καταντησει πιο ενα πανηγυρι χορηγων κ εταιριων…Δηλαδη εχει χασει το πραγματικο της νοημα και ειναι καθαρα εμπορικη γιορτη…Τα λεω ολα αυτα για να καταληξω στο συμπερασμα οτι δεν αξιζει να πληρωσεις για να υποστηριξεις κανεναν γιατι πολυ απλα υποστηριζεις μονο την διοργανωση…
Σχετικα με τους lordi θελω να πω οτι χαρικα που ειδα ενα hard rock group στην eurovison αλλα μεχρι εκει…δεν υπαρχει περιπτωση να τους στηριξω…
Μαγκες παντως ε?? περασαν στον τελικο :lol: :lol:
[b]Tha kerdisoun oi Lordi…
H Kypros tha dosei to 12ari stin Finlandia ke meta i Vissi…[/b]
[size=6]FORZA LORDI ,ROCK EUROVISON[/size]
Για ρώτα τον Steve Harris, τον Hetfield ton Halford ή τον DeMaio ή τον τον Vince Neil αν τους χαλαέι που πουλάνε μερικά εκατομύρια αντίτυπα στο όνομα του αληθινού true metal!!! Χα…χα…αχ…χα…χα…
Απλά το “πλησίασμα” των LORDI σε ευρή κοινό, τους εκθέτει στα μάτια στα μάτια αυτών που ΔΕΝ μπορούν να ανεχτούν ότι η μουσική είναι για ΟΛΟΥΣ, σε αυτούς που εν έτη 2006 εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το hard rock και metal ΔΕΝ έχει δικαίωμα “ανοίγματος” προς ευτύτερα κοινωνικά στρώματα.
Όταν γίνεται αυτό, κάποιοι γκρινιάζουν για ξεπούλημα, όταν ΔΕΝ παίζουν metal τα κανάλια και οι τηλεοράσεις ή τα ραδιόφωνα τα κατηγορείτε πάλι.
Όταν λοιπόν δεν παίξουν πχ MAIDEN ή LORDI είναι φασίστες οι δημοσιογράφοι που αποκελίουν το metal από τα ΜΜΕ, όταν παίξουν είναι ξεπουλημένα τα συγκροτήματα!!!
Μέση οδός δεν υπάρχει, γ’ αυτό προσωπικά καραγουστάρω να δω τους LORDI να γ**** αύριο και θα γουστάρω διπλά και τριπλά να δω τα μούτρα, όχι μόνο των “φλώρων” που δεν ξέρουν από metal, αλλά τα μούτρα των “μεταλλάδων” που δεν ανέχονται την αποδοχή. Γιατί το πλησιάσμα και η αποδοχή έχουν κόστος…
Όσοι λοιπόν δεν ντρέπεστε για αυτά που ακούτε και έχετε το θάρρος να βγείτε και να τα υποστηρίξετε δημοσίως και όχι κρυμένοι πίσω από “θεωρείες” και κουραφέξαλα, ιδού η ευκαιρία σας…[/quote]
++++++++++1000000000000000000000000000
Eγραψες Δημήτρη…Μπορεί όμως να μην τους αφήνει η μαμά τους και η ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ κοινωνία,να εκφράσουν άποψη…χα…χααα…χα 8O :lol: :lol:
Ρε παιδια πότε προλαβαν οι Lordi να γινουν 21 σελίδες topic?
Εγω πάντως χτες τους είδα πρωτη φορά και μου φάνηκαν…Θεοι!
Ειχαν τρελό γελιο και το κομματάκι μια χαρά ακουγόταν!
Βεβαι περισσοτερες πληροφορίεσ θα έχουν για το συγκρότημα έγκριτοι “δημοσιογράφοι” του site που βρέθηκαν και στη συνεντευξη τυπου τους-ε κωστη?
Παντως τρομερη εμφάνιση!!!
Δεν κατάλαβες, δεν υποστήριξα εγώ κάτι τέτοιο ούτε έκανα διαχωρισμό μεταξύ true metal και πουλημένων συγκροτημάτων, ούτε μιλάω σαν μεταλλας γιατί δεν είμαι. Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι πήγε ένα μεταλ συγκρότημα στην γιουροβιζιον απλά μου φαίνεται αστείο να ακούω τις γνωστές παπαριες σχετικά με το πόσο πρόβατα είναι όλοι οι υπόλοιποι, μόνο οι μεταλλαδες είναι συνειδητοποιημένοι κ.τ.λ όταν και το μεταλ στο μεγαλύτερο μέρος του λειτουργεί όπως και η ποπ. Μέχρι χθες κοροϊδεύανε την γιουροβιζιον, τώρα που πήγε ένα μεταλ συγκρότημα γίνανε και φανατικοί υποστηριχτές. Να σηκώσετε και σημαιάκια. Δηλαδή τόσο καιρό η γιουροβιζιον ήταν για γέλια επειδή τα κομμάτια της ήταν εύπεπτα και οι διαγωνιζόμενοι έριχναν βάρος στην εμφάνιση στα βυζιά και στα μπούτια Τώρα που πήγε μια μεταλ μπαντα με την ιδία νοοτροπία (να κερδίσει μέσω της εμφάνισης, στίχος 0, μουσική 0 έτσι κι αλλιώς) είναι οκ. Δηλαδή ας είναι και κακή μουσική αρκεί να είναι μεταλ. Χίλιες φορές κομμάτια όπως το προπέρσινο της Σερβίας (αν δεν κάνω λάθος της χρονιάς του Σάκη) παρά αυτό το έκτρωμα. Όσο για το άνοιγμα του μεταλ στο ευρύ κοινό, δεν νομίζω ότι οι lordi είναι το στυλ της μπαντας που μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον κάποιου που αγαπάει τη μουσική. Μόνον το γέλιο μπορεί να προκαλέσει, ας είμαστε σοβαροί. Οι lordi μπορούν να γίνουν αποδεκτοί μόνο από οπαδούς του μεταλ και ροκ και από 15χρονα που θα τους ακούσουν με την ίδια λογική που ακούν και one.
Κάποιοι μιλούν ότι υποστηρίζουν το συγκρότημα αλλά όχι την Eurovision. Με το να μην ψηφίσουμε το συγκρότημα πιστεύετε ότι θα χάσει η Eurovision; Όχι βέβαια. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να βγει χαμένη η διοργάνωση.
Όσοι ακούνε μεταλ δεν είναι φανατικοί υποστηρικτές της Eurovision αλλά όταν ένα μεταλ συγκρότημα διαγωνίζεται ανάμεσα σε αλλά μεταξύ τους ίδια τυποποιημένα τραγούδια όταν οι περισσότεροι ψηφίζουν την φιλική χώρα και όχι το τραγούδι που πραγματικά τους αρέσει και όταν όλοι όσοι δεν ακούνε μεταλ χλευάζουν και κοροϊδεύουν την δουλειά που κάνουν και στο κάτω κάτω χλευάζουν αυτό που εμείς ακούμε λες και τους έδωσε κανείς το δικαίωμα τότε δεν μπορεί εμείς να μένουμε απέξω. Η μεταλ δεν κινδυνεύει από τη Eurovision καθώς δεν θα χαθεί μέσα από έναν τέτοιο διαγωνισμό, η Eurovision όμως κινδυνεύει από την Metal.
Φαντασθείτε να βγει το τραγούδι πρώτο να δείτε πως θα αναδιπλωθούν οι περισσότεροι και από εκεί που έβγαζαν χολή θα αρχίσουν το γλείψιμο απλά δείτε τι λένε μια σειρά από κριτικοί τραγουδιού και λοιποί παντογνώστες. Όσο για πεταμένα χρήματα δεν νομίζω ότι ένα ευρω θα το στερηθεί ο καθένας μας απλά σκεφτείτε πόσα χρήματα δίνεται για να είστε συνδεδεμένοι στο Ιντερνετ αυτή τη στιγμή και να βρίσκεστε σε αυτή την ιστοσελίδα. Δεν είπαμε να πάρουμε και δάνειο από την τράπεζα για να ψηφίσουμε.
Φαντασου δηλαδη να επινες και ολοκληρο τι θα εκανες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραίο το κομμάτι των Lordi και φαντασμαγορικό show!!!
Μήπως ξέρετε τι ήταν εκείνος ο ξεκάρφωτος με την στολή του χάρου???
Εγώ θυμάμαι ότι οι Λόρντι είχαν 5 μέλη και χτες είδα 6. Ο έκτος ήταν μόνο για τη Eurovision ή προσθέθηκε κανονικά.
Τέσπα, καλή τύχη αύριο στους Λόρντι.Ακόμα και να πατώσουν στα μάτια μου είχαν τα ούμπαλα να πάνε στο ποπ πανυγηράκι και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και κάνουν συνήθως… 8)
Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι της Βοσνίας.
Εσάς σας άρεσε??? :roll: :roll: :roll:
βασικα εμενα δν με αρεσαν τοσο, κ η εκτελεση live δν ειχε τοσο σχεση με την original…
γουσταρα της νορβηγιας(i always did :P) κ πολυ της FYROM. αυτα 8)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ LORDI ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ LORDI TA ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
daksi den trelenomai kai toso alla to komati kai h parousia tous stekodai polu kala kai ksexorizei anamesa sto ximario ton allon tragoudion…ade kalh tixi kai stous rokades tis eurovision
και γιά όποιον δεν το κατάλαβε ,ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ,απακρη σ
άκρη ΨΗΦΙΖΕΙ LORDI…γιά να δώσει το χαστούκι,στα μυαλά της κυρα Παναγιώτας και τους όμοιους τους ,που αρμέγει τις κατσίκες,μεταφέρει τα πολυσπούδαστα
μυαλά της στα ΠΑΙΔΙΑ της,είναι ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ,κάνει παρέα με τα ΚΑΤΙΝΑΡΙΑ της γειτονιάς ,και όλο το μένος,την ανικανοτητα και το κόμπλεξ που αδυνατεί να άλλάξει τη καμμένης της ζωής της,το δίνει ώς παράδειγμα προς ΜΙΜΗΣΗ και κάνει ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ,διπλή πηρουέτα ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ,κρατώντας τη μπάρα,στη ΦΛΩΡΙΑ ,το life style της Trendias ,της γυφτιάς μιάς ΟΜΗΡΗΣ & ΟΡΦΑΝΗΣ κοινωνίας…που επικατεί η ξεφτύλα,το δήθεν και η κοροηδία,…
V for Vendeta & LoRDI…Ξύπνα Βασίλη και βγάλε τη δικ’η σου ΜΑΣΚΑ σου ,να σε δούμε ΚΑΤΑΜΑΤΑ…Ουστ
Αυριο οι Lordi να βουλώσουν τα στόματα των ξενέρωτων,και κακόβουλων σκλάβων ,επικριτών γιά να τελειώνουν οι οπισθοδρομικές ΠΟΠ κομπανίες,χεράκι χερράκι με τους ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΠΡΟΩΘΗΤΕΣ…
Και όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 0,035 ευρώ ανά SMS!!!
Πέρα από την πλάκα, πιστεύω ότι οι Lordi είναι φαβορί, όχι γιατί ενώθηκε η πανευρωπαίκη metal κοινότητα και θέλει να τους στηρίξει, αλλά γιατί ο κόσμος γελάει μαζί τους… Μου θυμίζει την περίπτωση της Dana International, δε βγήκε 1η γιατί ο κόσμος στήριζε τους τρανσέξουαλ, αλλά γιατί ο κόσμος στήριζε το τζέρτζελο… Μακάρι να βγουν πρώτοι γιατί η Τατιάννα και η Λαμπίρη θα έχουν τρελλό γέλιο τη Δευτέρα
θα τους πάρουμε τα σώβρακα… ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ!!!
Και ορισμένα εμπεριστατωμένα στοιχεία ρε φίλοι, μιας κ βλέπω το θεσμό εδώ και 20 χρόνια.
Εφόσον δεν υπάρχει η Κύπρος για να ψηφιστεί, ο κίνδυνος έρχεται από την Τουρκία. Η ψωνάρα καραπο… Τουρκάλα, σήμερα στην πρόβα που πήγα για να χαρώ τους lordi, είπε το μισό και πλέον τραγούδι της στα ελληνικά και τα δικά μας βόδια εκστασιάστηκαν. Επειδή λοιπόν και στο παρελθόν όποτε δεν είχαμε Κύπρο να ψηφίσουμε, ψηφίζανε τα καμάρια του τόπου μας Τουρκία, και όποιος έχει ιστορική μνήμη αλλά γνωρίζει και τι συμβαίνει σήμερα με δαύτους αηδιάζει με τους Τούρκους, ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να ψηφίσουμε ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Όχι γιατί ό,τι έρχεται από εκεί είναι καλό αυτομάτως, αλλά γιατί το συγκεκριμένο γαμ… και δέρνει!
Γι αυτό, σε συντονισμένες προσπάθειες, όσοι ψηφίσατε ξαναψηφίστε, σε όσους είπατε να ψηφίσουν την Πέμπτη και το έκαναν ξαναπείτε τους και κυρίως, βρείτε και άλλους που δεν πρόλαβαν, δεν ήξεραν, δεν, δεν, δεν, και εμπρός να σπάσουμε το απόστημα, έστω και για μια φορά!
THANKS
Η μπάντα παίζει πολύ κάτω του μετρίου και αυτό είναι πασιφανές.
Παίζουν ροκ/μέταλ. Οκ, αυτό σας κάνει να χαίρεστε που βλέπετε μια τέτοια μπάντα στη γιουροβίζιον.
Οκ, μέχρι εκεί όμως.
odc : Κόψε τους ρατσιστικούς υπαινιγμούς σου.
Όσο για το παρελθόν και τις λοιπές αηδίες, μας τα 'παν κι άλλοι που την είχαν ποιο μεγάλη.Τώρα μας το λες κι εσύ που την έχεις ποιο μικρή.
H eurovision είναι ένας θεσμός που ενώνει και ψυχαγωγεί τους λαούς, για αυτό μάθε να κρίνεις τα τραγούδια και όχι ανθρώπους και χώρες.
θα συμφωνησω με misfit, odc ψυχραιμια 8) 8)