[SPOILER]Ένα μεγάλο Welcome στον άρχοντα, στον αγαπημένο χαρακτήρα του Lost, στο Brothah DESMOND! Ας πάνε οι άλλοι να φάνε κουραμπιέδες, ας σκοτωθούν όλοι, i don’t give a fuck.
Μου άρεσε το επεισόδιο, αν και δεν είπαν τίποτα το ενδιαφέρον, πιο πολύ μας άφησαν με απορία, για το τι θέλουν τον Desmond. Αλλά είπαμε αυτά δεν μας νοιάζουν!Ο Σκωτσέζος είναι μαζί μας πάλι. [/SPOILER]
Ωραιο ηταν το επισοδειο απο τα καλυτερα για μενα, πολυ καλογραμμενο.
ΝΑΙ ΡΕ Brothah επιτελους τα αποκακυπτηρια!!! Πως και πως περιμενα…
Υποθετω οτι το επομενο θα ειναι Desmond-centric.
Ειδαμε και τη Σαν με λιγο πιο δυνατο ρολο επιτελους (πολυ μιζερια ειχε πεσει τελευταια).
Ατακα Ιλλανας στο 24 λεπτο απαιχτη!! :lol:
Ο Μικαηλ αγνωριστος, το ματι τελικα δε τη γλυτωνει ουτε στο alternate-timeline…
H Zoey ενδιαφερον χαρακτηρας. Αυτα για την ωρα, αναμενουμε τη συνεχεια…
Προβλεπεται Ultra Big War με Flocke και Widmore.
Πάντως έχω ένα προαίσθημα πως ο Widmore είναι ο πραγματικός κακός, και είναι χειρότερος από τον ΜΙΒ ή τον Τζέηκομπ. Αν πάντως είναι με τη μεριά του Τζέηκομπ - που δεν το πολυπιστεύω, νομίζω πως μόνο με τη μεριά της τσέπης του είναι - τότε αυτό για μένα είναι από τις μεγαλύτερες ενδείξεις ότι ο ΜΙΒ είναι ο καλός της υπόθεσης.
Εκει που εξηγει ο Ben sthn Ιλλανα και δεν τον πιστευει και της λεει
-Τα εχω πει 4 φορες γιατι δε με πιστευεις? και του κανει μια η Ιλλανα -Επειδη μιλας.
In your face :lol:
Kατι για το προηγουμενο επεισοδιο με τον Ρικαρντο…
Το ξιφιδιο που του δινει να σκοτωσει τον αλλο ειναι ενα Ρωμαικο pugiο(και μαλλον…αυθεντικο!) σαν αυτο που ειχε καθε Ρωμαιος λεγεωναριος.Το γεγονος επισης οτι καποια στιγμη τον αποκαλει ricardus μαλλον δεν ειναι τυχαια η λατινικη προσφωνηση και μαλλον εχουμε να κανουμε με 2 τυπους που γνωριζονται τουλαχιστον 2000 χρονια…χμ…
Ντάξει, πραγματικά υπέροχο επεισόδιο και σεναριακά αλλά κυρίως σε συναίσθημα…το έχουν αυτό πάντα τα desmond centric επεισόδια…όπως επίσης αυτό που έχουν επίσης είναι να με αποπροσανατολίζουν…για το τι λοιπόν συμβαίνει με το Parallel universe έφαγα ένα disorientation τόοοοοοοοοοοοοοσο μεγάλο με το συμπάθειο…
Τι ΕΠΟΣ θεέ μου. Σχόλια για το περιεχόμενο δε χρειάζονται, ένα πράγμα μόνο:
Αν ο Ντεζ είναι ο μόνος που έχει επιβιώσει από μια τέτοια ηλεκτρομαγνητική μαλακία, τότε τι σημαίνει αυτό για το Λοκ??? (Τροφή για σκέψη απλά, εγώ δε βγάζω πια θεωρίες)
Κατά τα άλλα,
Ακόμη κ αν δεν είναι η πιο όμορφη εκεί μέσα, η Πέννυ είναι το πιο αξιαγάπητο πλασματάκι του λοστ. Μακράν.
[SIZE=“6”]ΠΡΟΣΟΧΗ[/SIZE]: [SIZE=“7”]ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΩΡΑ![/SIZE]
[SIZE=“1”] ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ’ΠΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ…
[/SIZE]
[SPOILER] Τεράστιο επεισόδιο!
Πιστεύω πως είναι το mindfuck επεισόδιο που μας είχαν υποσχεθεί!
Απόψεις κ διάσπαρτες σκέψεις:
[SPOILER]Επικός διάλογος ντέσμοντ-ντάνιελ που σου άλλαζει κάθε θεωρία που είχες στο μυαλο σου.
[SPOILER]Σοκ στη σκήνη στο λιμάνι με το χέρι.
[SPOILER]Αγαπάμε στυλάκι brotha σε όλο το parallel universe! 8)
[SPOILER]Έπαθε τραλαλά ο Ντέζμοντ μετά το πείραμα;
[SPOILER]Γιατί ξεράθηκε; Μήπως έχει αρχίσει κ ταξιδεύει σε παράλληλες πραγματικότητες κ απλά τώρα είναι τέζα στα χέρια του Σαγίντ;
[SPOILER]Θα τα δείξει κ στους άλλους είπε; ΤΙ ΛΕΕΙ;; ΣΟΚ!
[SPOILER]Κατάλαβε κανείς γιατί στο τέλος ήταν τόσο πρόθυμα συνεργάσιμος και στα 2 σύμπαντα; Μήπως ήθελαν να μας πουν ότι με κάποιο τρόπο είχε συνείδηση ταυτόχρονα τί γίνεται σε κάθε σύμπαν; Η θυσία που του είπε ο Γουίντμορ κατάλαβε κανείς τί είναι; Και τί είναι αυτό που θέλει να τους δείξει ο Ντες στο παράλληλο σύμπαν;
Τελικά όμως ο Γουίντμορ είναι με το μέρος του Τζέηκομπ ή όχι;
Υ.Γ.: πάντως νομίζω είναι σεναριακό κενό εκεί που του λέει η τύπισσα ότι ήθελες πριν 20 λεπτά να σκοτώσεις τον Γουιντμορ με αυτό που του λέει ο Γουιντ ότι ήσουν αναίσθητος λίγα δευτερόλεπτα. Αν ισχύει αυτό που είπε ο Γουίντμορ για τον Ντες έχουν περάσει γύρω στα 7 λεπτά από τότε που χτύπησε τον Γουίντμορ μέχρι που συνήθλε. Ή κάνω λάθος; [/SPOILER]