Lost(Oι αγνοουμενοι)-πιθανα Spoilers!

:thumbup:

στα τελευταια επεισοδια δεν το χορταινω ρε γαμωτο. παρακαλαω να μην τελειωσει το επεισοδιο και να κρατισει κανα 2ωρο! τωρα υπομονη, την επομενη βδομαδα…

Ποοοοσο epic ρε φουστη μου?? αρε brοtha μας εστειλες παλι.

oποιος δεν βαριεται,ας χωσει σε κανα σποιλερ καμια μινι-σουμα των τελευταιων 3 επεισοδιων-βασικα τις οποιες απαντησεις αν δινει-,γτ βαργιεμαι να κατσω να τα δω και λεω να δω το αυτης επομενης βδομαδας:oops:

φολς!

δηλωμενος φολς απο την αρχη:oops:,απλα οκ,εχω δει τοσες σεζον,κριμα ειναι να το αφησω τωρα…ας το τελειωσω,εστω και στο περιπου…:stuck_out_tongue:

Να κάτσεις να τα δεις! Τα επεισόδια με Richard και Desmond είναι ίσως τα 2 καλύτερα της season (την 3άδα συμπληρώνει, για μένα, αυτό με τον Ben)

Τώρα για το Desmond, έλεγα μήπως τελικά έγινε swap μεταξύ του Des της μιας πραγματικότητας και της άλλης, τη στιγμή που στη μία ξυπναει και στην άλλη χαιρετάει την Penny, αλλά ξαναβλέποντας το τελος του επεισοδίου είδα ότι τελικά ο κάθε Desmond έχει αναμνήσεις από την πραγματικόητά του, οπότεμάλλον αυτό αναιρεί τη θεωρία μου :frowning: Θα μάθουμε στο επόμενο ίσως - στο οποιο έχει Hurley σα βασικό χαρακτήρα, άρα ελπίζω μήπως τελικά μάθουμε και για τη Libby

Lupin δες το καλυτερα…
εδω γινετε μαχη…!

απο εδω και εμπρος θα κλαψουνε μανουλες…

ο σοφερ γνωστη μουρη…
ονομα κανεις…?? :-k

[spoiler]ελα ρε, ο τζορτζ, αυτος που ειχε τις ραδιοεπικοινωνιες στο πλοιο

επαιζε και τον κολλητο του Γκαρυ στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΒΕΡ, Εarly Edition

mr_whatsisname σωστος…

μικρος ειχα χτυπησει στο κεφαλι και εχω μικρη μνημη…:stuck_out_tongue:

o τυπάς από το Johnny 5 :stuck_out_tongue:

πω καλα τι μας τι θυμισες τωρα:D

[SIZE=“9”]ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ!!![/SIZE]

Do not take anything for granted necro…! :wink:

[SIZE=“6”]ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !!![/SIZE]

wtf ρε μαλακες;; τι γινεται εδω περα;;

[SPOILER]γελασα παααρα πολυ οταν η ολοκληρη Ιλανα μετατραπικε σε πολυ πολυ μικρα κομματακια:stuck_out_tongue: οχι οτι δεν την συμπαθουσα απλα γελασα με τον τροπο που εγινε. ηταν τοσο αποτομο που ξαφνιαστικα και ολο αυτο βγηκε σε γελια! :lol3:

επισης γελασα στο 27κ34 οταν ρωταει ο μαιλς:
-ποια ολα;
και λεει ο ριτσαρντ:
-τα παντα ολα! :lol:
α ρε ριτσαρντ αλεφαντε!!
τιμη και δοξα στον georgeadams!![/SPOILER]
κατα τα αλλα φοβερο επεισοδιο! ποσα εμειναν ακομα; 5;

priceless κι αυτή ή έκρηξη, όπως άλλωστε κι αυτή με τον φυσικό κάποιες seasons πριν :stuck_out_tongue:

Λίγες σκέψεις λοιπόν για το γαμηστερότατο αυτό επεισόδιο.

Απο το προηγούμενο υπερ έπος Ντέσμοντ επεισόδιο που άρχισαν στην νέα παράλληλη πραγματικότητα να θυμούνται την προηγούμενη είδαμε οτι γινόταν μόνο σε όσους ήταν νεκροί. Ντέσμοντ με Τσάρλι,Ντέσμοντ με Φάραντευ, στο σημερινό Χέρλυ-Λίμπυ. Πχ με συναντήσεις Κλαίρ και Κέητ όπως και Κέητ με Σώγιερ στα προηγούμενα που αυτοί είναι ζωντανοί δεν έπαιξε κάτι τέτοιο. Τρελές φρίκες με έκρηξη Ιλάνας όπως και με ΜΙΒ που πετάει Ντέσμοντ στο πηγάδι. Κάτι μου λέει πως δεν έχει πεθάνει μέσα στο πηγάδι ο Ντες. Σκεφτόμουν πριν οτι θα είχε πεθάνει, για αυτό και θα πάτησε στο τέλος με το αμάξι τον Λοκ για να τον τιμωρήσει που τον είχε σκοτώσει, αλλά προφανώς τον πάτησε για να τον κάνει να θυμηθεί και αυτός το “παρελθόν”.

μπολντ1: κι εγω αυτο πιστευω
μπολντ2: βασικα δεν ειναι παρελθον, μαλλον μελλον η μαλλον καλυτερα κατι σε παραλληλο συμπαν

[SIZE=“7”]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/SIZE]

Μεγάλη η δόξα του Αρνζτ με την αναβίωση του θανατου του. Ξαφνιάστηκα που ψόφησε η Ιλάνα, ειδικά τώρα που έγινε σταθερό μέλος του καστ νόμιζα ότι θα έπαιζε μεγάλο ρόλο.Έτσι και σκότωσε ο ΨΛοκ το Ντεζ -που δεν το νομίζω- θα τον ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣΗ κατάσταση του Λοκ αφού ο Ντεζ τον πατάει θυμίζει έντονα όταν έπεσε απ το παράθυρο, αν τσεκάρετε τη μούρη είναι ΙΔΙΑΠειράζει που είμαι σίγουρος ότι ο Ρικ έχει δίκιο κ όχι ο Χέρλης?Ξέρουμε ποιανού είναι το επόμενο???Γιατί ο πατέρας του Μάιλς δεν έχει γεράσει καθόλου σε 30 χρόνια???

Εγώ γέλασα με το πως πέθανε η Ιλάνα…τελείως ό,τι να ναι θάνατος!δεν τη συμπαθούσα όπως και να έχει οπότε σιγά την απώλεια!:stuck_out_tongue:
Κατά τα άλλα αγαπάμε Ντέσμοντ, έχει πάρει φόρα και τους ξυπνάει όλους!θεούλης είναι!Και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να πεθάνει έτσι απλά από τον “Λοκ”.
Λυπάμαι τον Σαγίντ…σκέτος νεκροζώντανος έχει γίνει :frowning:

Γαμώ την πουτάνα μου ρε! Τι μας κάνουν τα άτομα;
Soundtrack: Neurosis - Lost και αρχίζουμε…

[SPOILER]Βασικά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Ντές είναι νεκρός αυτή τη στιγμή, γιατί η το αν είναι ζωντανός ή νεκρός κάποιος δεν μπορεί να επηρεάσει το παράλληλο σύμπαν, απλά μόνο να μεταφέρει “αναμνήσεις”.

Επικό το μπούμ!

Αγαπάμε τον Χέρλη αλλά τώρα έκανε μεγάλη μαλακία! Αν φύγει από το νησί ο ΜΙΒ τότε πάει…

Λέτε το νησί να είναι η “κόλαση” [όπως είχει πεί και ο Ρίτσαρντ στα προηγούμενα επεισόδια] γι’αυτό μένουν οι ψυχές που έχουν κάνει κάτι εκεί; Καλή φάση…

Κάπου άκουσα οτι σε ένα επεισόδιο θα μεταφερθούμε στο 32 μ.Χ. για να δούμε τι παίζει με τον Τζέικομπ κ τον ΜΙΒ.

Γιατί είναι το απόλυτο κακό ρε παιδιά ο ΜΙΒ;

Δεν είναι και τυχαία η ημερομηνία. Λέτε ο ΜΙΒ να είναι ο Ιούδας; 8O

Όχι τις ντομάτες ρε μαλάκες…
:tomato:
[/SPOILER]